Βρείτε τρένο από Κόρινθος προς Καλαμπάκα

Επίσημος σύντροφος


Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Πληροφορίες ταξιδιού

Καλύτερη τιμή 20,90€
Διάρκεια ταξιδιού 7 ω 52 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 18
Πρώτη αναχώρηση: 05:14
Τελευταία αναχώρηση: 22:14
Απόσταση 227km

Συγκρίνετε τις καλύτερες τιμές τρένων από Κόρινθος προς Καλαμπάκα

Με το virail μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές των τρένων από Κόρινθος προς Καλαμπάκα με μια ματιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την ημερομηνία που σχεδιάζετε να φύγετε και, αν θέλετε, να ταξινομήσετε και να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανά τιμή και χρόνο. Για να κάνετε την κράτηση για το τέλειο ταξίδι σας, το virail θα σας ανακατευθύνει απευθείας στον ιστότοπο του παρόχου, για μια εξαιρετικά ασφαλή αγορά.

Ποιες εταιρείες σας μεταφέρουν από Κόρινθος προς Καλαμπάκα με τρένο

Μεταξύ όλων των συνεργατών μας, θα βρείτε επίσης την TrainOSE, που παρέχει τις συνδέσεις τρένων μεταξύ Κόρινθος και Καλαμπάκα.

Ποια είναι η φθηνότερη τιμή εισιτηρίων τρένου προς Καλαμπάκα

Κατά μέσον όρο, τα εισιτήρια τρένων από Κόρινθος προς Καλαμπάκα κοστίζουν 31,10 €, αλλά, αν μπορείτε να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων ή να επιλέξετε λιγότερο δημοφιλείς ημερομηνίες και ώρες, θα μπορούσατε να βρείτε φθηνά εισιτήρια τρένων από 20,90 €.

Τρένα από Κόρινθος προς Καλαμπάκα


Όταν ταξιδεύετε σε τόσο μικρές αποστάσεις, μπορείτε να εξετάσετε και τις επιλογές λεωφορείου και ομαδικής χρήσης αυτοκινήτου: με λίγη τύχη θα βρείτε πολύ φθηνές επιλογές, ακόμα κι αν κλείσετε την τελευταία στιγμή.

Από ποιους σταθμούς μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Καλαμπάκα και πού θα φτάσετε

Τα τρένα προς Καλαμπάκα αναχωρούν από Κόρινθος από τον σταθμό Κόρινθος και φτάνουν στον σταθμό Καλαμπάκα.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν για να ταξιδέψετε από Κόρινθος προς Καλαμπάκα με τρένο

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 17 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Κόρινθος προς Καλαμπάκα με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 18 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 0 που είναι απευθείας γραμμές. Κατά συνέπεια, παρακαλούμε να προσέξετε ότι, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ένα εισιτήριο με μια αλλαγή είναι μερικές φορές πολύ πιο αποτελεσματικό, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.

Πόσο θα διαρκέσει η διαδρομή από Κόρινθος προς Καλαμπάκα με τρένο και πότε φεύγουν τα τρένα

Ενώ το πρώτο τρένο για την πόλη Καλαμπάκα φεύγει στις 07:06, το τελευταίο είναι προγραμματισμένο για τις 18:06. Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 7 hours and 37 minutes, αλλά τα ταχύτερα τρένα μπορούν να σας πάνε στην πόλη Καλαμπάκα σε 4 hours and 42 minutes.