Βρείτε τρένο από Σουφλί προς Αλεξανδρούπολη

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Αλεξανδρούπολη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 57 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 3
Πρώτη αναχώρηση: 07:33
Τελευταία αναχώρηση: 20:33
Απόσταση 52km

Οι καλύτερες προσφορές για τρένο από Σουφλί προς Αλεξανδρούπολη στο virail

Το virail κάνει κάθε ταξίδι πιο εύκολο: το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να καθορίσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας από Σουφλί προς Αλεξανδρούπολη. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να βρείτε την ιδανική επιλογή για το ταξίδι σας, φιλτράροντας και ταξινομώντας τα αποτελέσματα με βάση την τιμή και την αναχώρηση. Το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Ποιες εταιρείες εξυπηρετούν το δρομολόγιο από Σουφλί προς Αλεξανδρούπολη

Το virail συνεργάζεται με περισσότερους από 200 συνεργάτες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο, μεταξύ των οποίων και η TrainOSE που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου Σουφλί - Αλεξανδρούπολη.

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια τρένων από Σουφλί προς Αλεξανδρούπολη

Τιμή εισιτηρίου Σουφλί - Αλεξανδρούπολη κάθε μέρα

Σήμερα Αύριο Σε 2 ημέρες Σε 3 ημέρες Σε 4 ημέρες Σε 5 ημέρες Σε 6 ημέρες
Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα

Για μικρές αποστάσεις, όπως μεταξύ Σουφλί και Αλεξανδρούπολη, τα λεωφορεία και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου είναι καλές εναλλακτικές λύσεις αντί για το τρένο, χάρη στο χαμηλό κόστος τους. Επίσης, τα λεωφορεία έχουν το πλεονέκτημα να πηγαίνουν στις μικρότερες πόλεις όπου δεν υπάρχει σιδηροδρομικός σταθμός.

Ποιοι είναι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξης στις πόλεις Σουφλί και Αλεξανδρούπολη

Μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Αλεξανδρούπολη από τον σταθμό Σουφλι, το οποίο φτάνει στον σταθμό Αλεξ/πολη λιμάνι.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις τρένων υπάρχουν από Σουφλί προς Αλεξανδρούπολη

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 1 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Σουφλί προς Αλεξανδρούπολη με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 0 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 1 που είναι απευθείας γραμμές. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική αν και το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Ωστόσο, η επιλογή ενός εισιτηρίου για μια απευθείας γραμμή φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή, αν η προτεραιότητά σας είναι να παραμείνετε στο ίδιο τρένο για όλο το ταξίδι.

Πόσο θα διαρκέσει η διαδρομή από Σουφλί προς Αλεξανδρούπολη με τρένο και πότε φεύγουν τα τρένα

Χρειάζεται χρόνος 57 minutes κατά μέσον όρο για να φτάσετε στην πόλη Αλεξανδρούπολη με τρένο, αλλά θα χρειαστείτε 57 minutes με τα ταχύτερα τρένα. Το πρώτο είναι διαθέσιμο στις 07:07, ενώ το τελευταίο φεύγει από την πόλη Σουφλί στις 20:08.