Βρείτε τρένο από Σουφλί προς Αλεξανδρούπολη

Επίσημος σύντροφος


Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Πληροφορίες ταξιδιού

Καλύτερη τιμή 2,10€
Διάρκεια ταξιδιού 57 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 3
Πρώτη αναχώρηση: 07:33
Τελευταία αναχώρηση: 20:33
Απόσταση 52km

Οι καλύτερες προσφορές για τρένο από Σουφλί προς Αλεξανδρούπολη στο virail

Το virail κάνει κάθε ταξίδι πιο εύκολο: το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να καθορίσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας από Σουφλί προς Αλεξανδρούπολη. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να βρείτε την ιδανική επιλογή για το ταξίδι σας, φιλτράροντας και ταξινομώντας τα αποτελέσματα με βάση την τιμή και την αναχώρηση. Το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Ποιες εταιρείες εξυπηρετούν το δρομολόγιο από Σουφλί προς Αλεξανδρούπολη

Το virail συνεργάζεται με περισσότερους από 200 συνεργάτες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο, μεταξύ των οποίων και η TrainOSE που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου Σουφλί - Αλεξανδρούπολη.

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια τρένων από Σουφλί προς Αλεξανδρούπολη

Αν έχετε τη δυνατότητα να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, είναι πιθανόν να βρείτε φθηνά εισιτήρια τρένου από Σουφλί προς Αλεξανδρούπολη με 2,10 €. Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να προγραμματίσετε εκ των προτέρων, τα εισιτήρια τρένου προς Αλεξανδρούπολη κοστίζουν 2,40 € κατά μέσον όρο.

,

Τρένα από Σουφλί προς Αλεξανδρούπολη


Για μικρές αποστάσεις, όπως μεταξύ Σουφλί και Αλεξανδρούπολη, τα λεωφορεία και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου είναι καλές εναλλακτικές λύσεις αντί για το τρένο, χάρη στο χαμηλό κόστος τους. Επίσης, τα λεωφορεία έχουν το πλεονέκτημα να πηγαίνουν στις μικρότερες πόλεις όπου δεν υπάρχει σιδηροδρομικός σταθμός.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούνται από τα τρένα που ταξιδεύουν από Σουφλί προς Αλεξανδρούπολη

Τα τρένα προς Αλεξανδρούπολη θα αναχωρήσουν από τον σταθμό Σουφλι και θα αφιχθούν στον σταθμό Αλεξ/πολη λιμάνι.

Πόσες συνδέσεις την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Σουφλί προς Αλεξανδρούπολη με τρένο

Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Αλεξανδρούπολη από την πόλη Σουφλί, παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια τρένων 3. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 0 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με τις διαδρομές 3 που είναι απευθείας γραμμές. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική, αν και είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Κατά συνέπεια, παρακαλούμε να προσέξετε ότι, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ένα εισιτήριο με μια αλλαγή είναι μερικές φορές πολύ πιο αποτελεσματικό, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.

Πότε φεύγουν τα τρένα για Αλεξανδρούπολη και πόσο διαρκεί το ταξίδι

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 57 minutes, αλλά οι ταχύτερες συνδέσεις θα σας πάνε στην πόλη Αλεξανδρούπολη σε 57 minutes. Το πρώτο τρένο φεύγει από την πόλη Σουφλί στις 07:07, ενώ το τελευταίο φεύγει στις 20:07.