Βρείτε τρένο από Μαγούλα προς Πάτρα

Επίσημος σύντροφος


Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 3 ω 27 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 44
Πρώτη αναχώρηση: 05:50
Τελευταία αναχώρηση: 20:03
Απόσταση 157km

Οι καλύτερες προσφορές για τρένο από Μαγούλα προς Πάτρα στο virail

Με το virail μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές των τρένων από Μαγούλα προς Πάτρα με μια ματιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την ημερομηνία που σχεδιάζετε να φύγετε και, αν θέλετε, να ταξινομήσετε και να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανά τιμή και χρόνο. Για να κάνετε την κράτηση για το τέλειο ταξίδι σας, το virail θα σας ανακατευθύνει απευθείας στον ιστότοπο του παρόχου, για μια εξαιρετικά ασφαλή αγορά.

Ποιες σιδηροδρομικές εταιρείες προσφέρουν συνδέσεις με τρένο από Μαγούλα προς Πάτρα

Το virail βρίσκει προσφορές από πολλές σιδηροδρομικές εταιρείες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο. Για παράδειγμα, σας δείχνει τις πιθανές συνδέσεις τρένων από Μαγούλα προς Πάτρα που προσφέρονται από την TrainOSE.

Ποια είναι η τιμή των εισιτηρίων τρένου από Μαγούλα προς Πάτρα

Τρένα από Μαγούλα προς Πάτρα


Όταν ταξιδεύετε σε τόσο μικρές αποστάσεις, μπορείτε να εξετάσετε και τις επιλογές λεωφορείου και ομαδικής χρήσης αυτοκινήτου: με λίγη τύχη θα βρείτε πολύ φθηνές επιλογές, ακόμα κι αν κλείσετε την τελευταία στιγμή.

Από ποιους σταθμούς μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Πάτρα και πού θα φτάσετε

Μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Πάτρα από τον σταθμό Μαγούλα (Ελευσίνα), το οποίο φτάνει στον σταθμό Αγ. Ανδρέας or Πάτρα.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν για να ταξιδέψετε από Μαγούλα προς Πάτρα με τρένο

Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Πάτρα από την πόλη Μαγούλα, παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια τρένων 44. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 44 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με τις διαδρομές 0 που είναι απευθείας γραμμές. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική, αν και είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική αν και το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Ωστόσο, η επιλογή ενός εισιτηρίου για μια απευθείας γραμμή φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή, αν η προτεραιότητά σας είναι να παραμείνετε στο ίδιο τρένο για όλο το ταξίδι.

Πότε είναι τα πρώτα και τα τελευταία τρένα από Μαγούλα προς Πάτρα;

Με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Πάτρα σε 2 hours and 27 minutes, αλλά κατά μέσον όρο το ταξίδι διαρκεί 4 hours and 22 minutes. Το πρώτο τρένο που κατευθύνεται προς την πόλη Πάτρα είναι στις 06:02, ενώ το τελευταίο τρένο φεύγει από την πόλη Μαγούλα στις 18:02.