Βρείτε τρένο από Επισκοπή προς Σκύδρα

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Σκύδρα

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 38 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 2
Πρώτη αναχώρηση: 16:30
Τελευταία αναχώρηση: 22:17
Απόσταση 27km

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου από Επισκοπή προς Σκύδρα στο virail

Ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολο να βρείτε την τέλεια σύνδεση τρένων: χάρη στο virail, θα μπορείτε να συγκρίνετε εκατοντάδες προσφορές ταυτόχρονα μόλις δώσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας. Μέσω των φίλτρων τιμής και αναχώρησης, θα έχετε τη δυνατότητα να περιορίσετε τα αποτελέσματα και να βρείτε την τέλεια λύση. Η κράτηση πραγματοποιείται στον ιστότοπο του παρόχου, προς στον οποίο θα ανακατευθυνθείτε αυτόματα.

Ποιες εταιρείες εξυπηρετούν το δρομολόγιο από Επισκοπή προς Σκύδρα

Το virail βρίσκει προσφορές από πολλές σιδηροδρομικές εταιρείες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο. Για παράδειγμα, σας δείχνει τις πιθανές συνδέσεις τρένων από Επισκοπή προς Σκύδρα που προσφέρονται από την TrainOSE.

Πόσο κοστίζουν τα χαμηλού κόστους εισιτήρια τρένου από Επισκοπή προς Σκύδρα

Τρένα από Επισκοπή προς Σκύδρα


Μερικές φορές μπορεί να βρείτε φθηνότερες λύσεις, εξετάζοντας περιορισμένες προσφορές ή προγράμματα πιστότητας που διατίθενται στους ιστοτόπους των εταιρειών.

Αν τα δρομολόγια των τρένων δεν ταιριάζουν με το πρόγραμμα ή τον προϋπολογισμό σας, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου μπορούν να σας προσφέρουν ορισμένες εναλλακτικές λύσεις χρόνου και τιμής, χωρίς να αλλάξετε ουσιαστικά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Ποιοι είναι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξης στις πόλεις Επισκοπή και Σκύδρα

Τα τρένα προς Σκύδρα μπορεί να αναχωρούν από τον σταθμό Κεφαλοχώρι Ημαθίας και να φτάνουν στον σταθμό Σκύδρα.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν για να ταξιδέψετε από Επισκοπή προς Σκύδρα με τρένο

Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Σκύδρα από την πόλη Επισκοπή, παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια τρένων 2. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 0 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με τις διαδρομές 2 που είναι απευθείας γραμμές. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική, αν και είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική αν και το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Ωστόσο, η επιλογή ενός εισιτηρίου για μια απευθείας γραμμή φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή, αν η προτεραιότητά σας είναι να παραμείνετε στο ίδιο τρένο για όλο το ταξίδι.

Πότε είναι τα πρώτα και τα τελευταία τρένα από Επισκοπή προς Σκύδρα;

Χρειάζεται χρόνος 38 minutes κατά μέσον όρο για να φτάσετε στην πόλη Σκύδρα με τρένο, αλλά θα χρειαστείτε 38 minutes με τα ταχύτερα τρένα. Το πρώτο είναι διαθέσιμο στις 16:09, ενώ το τελευταίο φεύγει από την πόλη Επισκοπή στις 22:09.