Βρείτε τρένο από Κολμάρ προς Λουξεμβούργο

Κολμάρ σε Λουξεμβούργο από τρένου

Το ταξίδι από Κολμάρ έως Λουξεμβούργο με τρένου είναι 192,74 χλμ. και διαρκεί 4 ώ. 1 λ.. Υπάρχουν 11 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 6:06 π.μ. και την τελευταία στο 9:54 μ.μ.. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Κολμάρ σε Λουξεμβούργο με τρένου για μόλις ή έως και . Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι .

Διάρκεια Ταξιδίου4 ώ. 1 λ.
Σύνδεση ανά ημέρα11
Πρώτη Αναχώρηση6:06 π.μ.
Τελευταία Αναχώρηση9:54 μ.μ.
Απόσταση192,74 χλμ.
ΑναχώρησηΚολμάρ
ΆφιξηΛουξεμβούργο
TransportistasSNCF

Τρένου Εισιτήρια από Colmar έως Luxembourg

Ημερομηνία αναχώρησης
Πέμπτη 29 Φεβ 2024

Ταξιδεύοντας από Κολμάρ προς Λουξεμβούργο με τη Virail

Σκοπεύετε να ταξιδέψετε από Κολμάρ προς Λουξεμβούργο; Κάποιες φορές είναι δύσκολο να βρείτε από πού να ξεκινήσετε - αλλά για αυτόν τον λόγο υπάρχει η Virail. Η ισχυρή μηχανή αναζήτησής μας θα εξερευνήσει όλες τις διαθέσιμες επιλογές για το ταξίδι σας, ψάχνοντας ανάμεσα σε περισσότερες από 2.000 ταξιδιωτικές εταιρείες σε όλον τον κόσμο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας. Αμέσως θα σας δείξουμε μια λεπτομερή λίστα πιθανών διαδρομών με όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να αποφασίσετε. Επιλέξτε λεωφορεία, τρένα και πολλά άλλα, με αλλαγή ή απευθείας, απλής μετάβασης ή με επιστροφή - κάντε την επιλογή που προτιμάτε. Έπειτα από την προβολή των αποτελεσμάτων, επιλέξτε αυτό που προτιμάτε και η Virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της ταξιδιωτικής εταιρείας, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Κάνουμε τη δύσκολη δουλειά για εσάς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το ταξίδι σας.

Πώς μπορώ να βρω τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου για τα ταξιδέψω από Κολμάρ προς Λουξεμβούργο;

Κατά μέσο όρο, ένα εισιτήριο με το τρένο από Κολμάρ προς Λουξεμβούργο θα σας κοστίσει . Ωστόσο, ίσως να υπάρχουν διαθέσιμες φθηνότερες εναλλακτικές. Η Virail θα σας εμφανίσει τις χαμηλότερες διαθέσιμες τιμές για τις επιλεγμένες ημερομηνίες του ταξιδιού σας, οι οποίες μπορεί να φτάνουν και μέχρι . Αν δεν θέλετε να ξεπεράσετε τον προϋπολογισμό σας, υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορείτε να αναζητήσετε χαμηλότερες τιμές εισιτηρίων. Για παράδειγμα, αν έχετε ευέλικτες ημερομηνίες για το ταξίδι σας, ίσως βρείτε ότι κάποιες ημέρες της εβδομάδας τα εισιτήρια είναι πιο φθηνά από άλλες. Τα ταξίδια στις εποχές με μεγάλη κίνηση συνήθως κοστίζουν περισσότερο, οπότε αποφύγετέ τες αν θέλετε να ξοδέψετε λιγότερα χρήματα. Κάποιες φορές ακόμα και η ώρα της ημέρας μπορεί να επηρεάσει την τιμή των εισιτηρίων. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε ένα μη απευθείας δρομολόγιο, που ίσως να είναι πιο φθηνό από ένα απευθείας. Συχνά τα φθηνότερα εισιτήρια τα βρίσκετε αν κάνετε κράτηση αρκετό καιρό πριν. Ωστόσο, πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί πολλές εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφή χρημάτων ή ανταλλαγές στα πιο φθηνά εισιτήρια.
Δυστυχώς, δεν βρέθηκε τιμή για το ταξίδι σας από Κολμάρ προς Λουξεμβούργο. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε αποτελέσματα για τιμή.
Οι τιμές θα ποικίλλουν όταν ταξιδέψετε από Κολμάρ προς Λουξεμβούργο. Ωστόσο, κατά προσέγγιση, θα πληρώσετε περίπου για ένα εισιτήριο με τρένο. Αν ψάχνετε για χαμηλή τιμή, ίσως χρειαστεί να είστε προετοιμασμένοι να ξοδέψετε περισσότερο χρόνο στη μετεπιβίβαση. Μπορείτε επίσης να βρείτε φθηνότερα εισιτήρια τρένου για συγκεκριμένες ώρες ή για ορισμένες ημέρες. Φυσικά οι τιμές των εισιτηρίων συχνά αλλάζουν κατά τη διάρκεια του έτους. Πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να πληρώσετε περισσότερο σε εποχές με μεγάλη κίνηση. Για τις πιο χαμηλές τιμές είναι συνήθως καλύτερα να κάνετε την κράτησή σας αρκετό καιρό πριν. Να είστε όμως προσεκτικοί, γιατί πολλές εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφές χρημάτων ή αλλαγές εισιτηρίων για τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου.

Πόση ώρα θα μου πάρει να ταξιδέψω με τρένο από Κολμάρ προς Λουξεμβούργο;

Με απόσταση 192,74 χλμ. μεταξύ Κολμάρ και Λουξεμβούργο, συνήθως θα χρειαστείτε 4 ώ. 1 λ. για την ολοκλήρωση της διαδρομής. Αυτός ο κατά μέσο όρος αριθμός μπορεί να διαφέρει από τη μία μέρα στην άλλη. Οι καθυστερήσεις μπορεί να είναι το αποτέλεσμα μη αναμενόμενων καιρικών συνθηκών, οδικών έργων ή κατασκευών στο οδικό δίκτυο, τοπικών εορτών η άλλων απρόβλεπτων περιστάσεων. Θυμηθείτε ότι το ταξίδι σας μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από 4 ώ. 1 λ.. Κάντε τα σχέδιά σας λαμβάνοντάς το αυτό υπόψη για να αποφύγετε την απογοήτευση, ιδιαίτερα αν ταξιδεύετε με πολύ αυστηρό χρονοδιάγραμμα. Για να πάτε από Κολμάρ προς Λουξεμβούργο πιο γρήγορα, σκεφτείτε ότι μπορείτε να αναζητήσετε μια υπηρεσία express που κάνει λιγότερες στάσεις κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Αντίθετα, ένα δρομολόγιο με σύνδεση μπορεί, σε ορισμένες περιπτώσεις, να είναι πιο γρήγορο από μια απευθείας διαδρομή. Οι γρηγορότερες διαδρομές μεταξύ Κολμάρ και Λουξεμβούργο θα ολοκληρώσουν το ταξίδι σε 1 ώ. 28 λ.. Κατά μέσο όρο, θα χρειαστεί περίπου 4 ώ. 1 λ. για να ταξιδέψετε το 192,74 χλμ. μεταξύ Κολμάρ και Λουξεμβούργο.

Πότε είναι οι πρώτες και οι τελευταίες αναχωρήσεις από Κολμάρ προς Λουξεμβούργο;

Γενικά, η πρώτη αναχώρηση της ημέρας από Κολμάρ είναι στις 6:06 π.μ. και η τελευταία στις 9:54 μ.μ.. Ωστόσο, είναι πολύ σημαντικό να θυμάστε ότι αυτές είναι γενικές πληροφορίες και αυτές οι ώρες των ταξιδιών δεν είναι απαραίτητα διαθέσιμες κάθε μέρα. Το πρόγραμμα των δρομολογίων κάθε εταιρείας στο δρομολόγιο από Κολμάρ προς Λουξεμβούργο μπορεί να αλλάξει από τη μία μέρα στην άλλη ή από τον έναν μήνα στον άλλο. Ειδικότερα, πολλές εταιρείες προσφέρουν διαφορετικά ωράρια δρομολογίων τις καθημερινές και τα σαββατοκύριακα. Οι εθνικές αργίες, οι τοπικές εορτές και τα εποχικά προγράμματα μπορούν επίσης να προκαλέσουν αλλαγές στα ωράρια των δρομολογίων. Αν προτιμάτε να ταξιδεύετε βράδυ, συνήθως θα βρείτε ότι το πρώτο δρομολόγιο από Κολμάρ προς Λουξεμβούργο αναχωρεί στις 6:06 π.μ.. Αν και τα δεδομένα ίσως αλλάξουν ανάλογα με την ημέρα, γενικά η τελευταία αναχώρηση το βράδυ είναι στις 9:54 μ.μ.. Αν έχετε κάποια ευελιξία την ημέρα του ταξιδιού σας, μπορείτε να βρείτε περισσότερες επιλογές διαθέσιμες για εσάς. Για παράδειγμα, κάποιες εταιρείες ίσως λειτουργούν δρομολόγια νωρίς το πρωί τις εργάσιμες ημέρες όταν ο κόσμος πηγαίνει στη δουλειά του. Συχνά θα βρείτε λιγότερες διαθέσιμες επιλογές τα σαββατοκύριακα ή στις δημόσιες αργίες.

Ποιοι είναι οι σταθμοί στη διαδρομή από Κολμάρ για Λουξεμβούργο;

Θα μπορέσετε να φύγετε από Κολμάρ χρησιμοποιώντας σταθμούς όπως . Αυτοί σας συνδέουν με σταθμούς όπως σε Λουξεμβούργο. Κάντε προσεκτικό έλεγχο πριν από την κράτησή σας. Κάποιοι ή όλοι αυτοί οι σταθμοί θα εμφανιστούν στη διαδρομή σας ανάλογα με την ταξιδιωτική εταιρεία που χρησιμοποιείτε για το ταξίδι σας. Ελέγξτε προσεκτικά τη διαδρομή που ακολουθεί η ταξιδιωτική εταιρεία που έχετε επιλέξει, για να δείτε αν περνάει από κάποιον σταθμό που εξυπηρετεί τις ανάγκες σας. Για την εξυπηρέτησή σας, ίσως χρειαστεί να μετακινηθείτε μεταξύ δύο σταθμών στο Κολμάρ ή στο Λουξεμβούργο ενώ ταξιδεύετε.

Πόσες φορές την ημέρα πραγματοποιούνται διαδρομές από Κολμάρ προς Λουξεμβούργο;

Το δρομολόγιο από Κολμάρ προς Λουξεμβούργο εξυπηρετείται από εταιρείες όπως . Από αυτήν τη λίστα ταξιδιωτικών εταιρειών, υπάρχουν έως αναχωρήσεις κάθε μέρα. Ωστόσο, αυτός ο αριθμός θα ποικίλλει. Κατά μέσο όρο, οι διαδρομές αναχωρούν από Κολμάρ 11 φορές την ημέρα. Ο αριθμός αυτός περιλαμβάνει όλες τις ταξιδιωτικές εταιρείες που πραγματοποιούν αυτό το δρομολόγιο. Όταν ταξιδεύετε από Κολμάρ προς Λουξεμβούργο, μπορείτε να επιλέξετε ένα δρομολόγιο που δεν είναι απευθείας και που περιλαμβάνει συνδέσεις. Αν δεν θέλετε κάτι τέτοιο, θα βρείτε έναν μέσο όρο 2 απευθείας διαδρομών κάθε μέρα. Ωστόσο, τα μη απευθείας δρομολόγια παρέχουν περισσότερες ευκαιρίες στους ευέλικτους επιβάτες. Κατά μέσο όρο, υπάρχουν 9 διαδρομές κάθε μέρα με μία ή περισσότερες αλλαγές. Όλοι αυτοί οι αριθμοί είναι κατά προσέγγιση. Μπορεί να διαφέρουν ελαφρώς ανάλογα με την ημέρα, την εποχή, τις τοπικές εορτές και άλλους παράγοντες. Δυστυχώς, δεν βρέθηκε σύνδεση για το ταξίδι σας από Κολμάρ προς Λουξεμβούργο. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε συνδέσεις.

Εμφάνιση πλήρους περιγραφήςΑπόκρυψη πληρους περιγραφής

Συγκρίνετε τιμές και εισιτήρια από Colmar έως Luxembourg

Φτηνά εισιτήρια τρένου από Κολμάρ έως Λουξεμβούργο
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Κολμάρ έως Λουξεμβούργο.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Κολμάρ έως Λουξεμβούργο, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Κολμάρ στο Λουξεμβούργο.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Καλύτερη ώρα για κράτηση ταξιδιών Colmar έως Luxembourg

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

Η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Κολμάρ έως Λουξεμβούργο

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου Κολμάρ - Λουξεμβούργο μπορούν να βρεθούν με 26,03 € αν είστε τυχεροί ή 40,16 € κατά μέσο όρο. Το πιο ακριβό εισιτήριο μπορεί να κοστίσει έως και 50,45 €.

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Λουξεμβούργο με τρένο

Όταν ταξιδεύετε στο Λουξεμβούργο με τρένο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Υπηρεσίες εν πλω SNCF από Κολμάρ έως Λουξεμβούργο
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Κολμάρ έως Λουξεμβούργο κατά train.
Εγκαταστάσεις SNCF
quiet_zone Ήσυχη ζώνη check
wifi WiFi check
power_sockets Υποδοχές ρεύματος check
luggage Αποσκευές check
accessibility Προσιτότητα check
food_and_drink Φαγητό και ποτό check
air_con Κλιματισμός check
bicycle Ποδήλατο check
sleeper_couchette Βαγόνι ύπνου check

Κολμάρ έως Λουξεμβούργο Εκπομπές CO2 κατά Τρένου

Ecology
Τρένου
13.49kg
Λεωφορείο
14.46kg
Πτήση
38.55kg
Αυτοκίνητο
30.84kg
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Κολμάρ έως Λουξεμβούργο με τρένο; Οι εκπομπές Co2 για τη λήψη του τρένου μεταξύ Κολμάρ και Λουξεμβούργο είναι 13.49kg.
Πόσο CO2 εξοικονομώ παίρνοντας το τρένο μεταξύ Κολμάρ και Λουξεμβούργο; Παίρνοντας το τρένο μεταξύ Κολμάρ και Λουξεμβούργο θα εξοικονομήσετε 25.06kg εκπομπών CO2 σε σύγκριση με μια πτήση, 0.97kg σε σύγκριση με ένα λεωφορείο και 17.35kg σε σύγκριση με ένα αυτοκίνητο.

Μπορούμε να βελτιώσουμε κάτι;

Συχνές Ερωτήσεις

Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Κολμάρ και Λουξεμβούργο από τρένου;
Κολμάρ έως Λουξεμβούργο είναι 192,74 χλμ..
Πόσο διαρκεί το τρένου μεταξύ Κολμάρ και Λουξεμβούργο;
Το Κολμάρ έως το Λουξεμβούργο είναι κατά μέσο όρο 4 ώ. 1 λ.. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 1 ώ. 28 λ..
Πόσα τρένου ανά ημέρα πηγαίνουν από Κολμάρ σε Λουξεμβούργο;
Κολμάρ έως Λουξεμβούργο έχει 11 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο τρένου από Κολμάρ έως Λουξεμβούργο;
Το παλαιότερο τρένου από Κολμάρ έως Λουξεμβούργο αναχωρεί στο 6:06 π.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο τρένου από Κολμάρ έως Λουξεμβούργο;
Το πιο πρόσφατο τρένου από Κολμάρ έως Λουξεμβούργο αναχωρεί στο 9:54 μ.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Ποιους σταθμούς μπορώ να πάω από το Κολμάρ στο Λουξεμβούργο;
Υπάρχουν σταθμοί 2 που μπορείτε να αναχωρήσετε από το Κολμάρ για να μεταβείτε στο Λουξεμβούργο. Μπορείτε να πάτε από Logelbach and Colmar Gare SNCF και μπορείτε να φτάσετε στο Dommeldange, Luxe and Luxembourg P+R Bouillon.
Πόσες απευθείας συνδέσεις πηγαίνουν από Κολμάρ σε Λουξεμβούργο;
Υπάρχουν κατά μέσο όρο 2 από Κολμάρ έως Λουξεμβούργο.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Κολμάρ έως Λουξεμβούργο από τρένου;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά τρένου μεταξύ Κολμάρ και Λουξεμβούργο είναι 1 ώ. 28 λ..
Υπάρχει απευθείας τρένου από Κολμάρ έως Λουξεμβούργο;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο τρένου μεταξύ Κολμάρ και Λουξεμβούργο.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Κολμάρ έως Λουξεμβούργο από τρένου;
Το ταξίδι τρένου από το Κολμάρ στο Λουξεμβούργο δημιουργεί εκπομπές CO2 13.49kg.

Μεταβείτε τοπικά από το Κολμάρ

Τάσεις διαδρομές

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Κολμάρ

Διεθνή δρομολόγια από Κολμάρ και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Κολμάρ

Σχετικές διαδρομές

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές