Τρένο Λουκέρνη - Ζυρίχη τιμές από 14,20 €

19/05/2024
+ Επιστροφή
Μείνετε με την Booking.com

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Περισσότερο
Περισσότερο
14,20 €

Λουκέρνη σε Ζυρίχη από τρένου

Το ταξίδι από Λουκέρνη έως Ζυρίχη με τρένου είναι 39,73 χλμ. και διαρκεί 0 ώ. 53 λ.. Υπάρχουν 66 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 12:30 π.μ. και την τελευταία στο 11:54 μ.μ.. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Λουκέρνη σε Ζυρίχη με τρένου για μόλις 14,20 € ή έως και 47,60 €. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 14,20 €.

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ14,20 €
Διάρκεια Ταξιδίου0 ώ. 53 λ.
Σύνδεση ανά ημέρα66
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ14,20 €
Υψηλότερη Τιμή47,60 €
Πρώτη Αναχώρηση12:30 π.μ.
Τελευταία Αναχώρηση11:54 μ.μ.
Απόσταση39,73 χλμ.
ΑναχώρησηΛουκέρνη
ΆφιξηΖυρίχη
TransportistasSBB, Schweizerische Bundesbahnen

Τρένου Εισιτήρια από Lucerne έως Zurich

Ημερομηνία αναχώρησης
Κυριακή 19 Μαΐ 2024

Ταξιδεύοντας από Λουκέρνη προς Ζυρίχη με τη Virail

Η μηχανή αναζήτησης της Virail θα σας παρέχει τις επιλογές που χρειάζεστε για να ταξιδέψετε από Λουκέρνη προς Ζυρίχη. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού που σχεδιάζετε και εμείς θα φροντίσουμε για όλα τα άλλα. Η μηχανή μας κάνει όλη τη δύσκολη δουλειά, πραγματοποιώντας αναζήτηση ανάμεσα σε χιλιάδες δρομολόγια που προσφέρουν οι έμπιστοι ταξιδιωτικοί συνεργάτες μας, για να σας εμφανίσουμε επιλογές για το ταξίδι σας με τρένο, λεωφορείο, αεροπλάνο ή carpool. Μπορείτε να φιλτράρετε τα αποτελέσματα για να ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Υπάρχουν πολλές επιλογές φίλτρων, μεταξύ άλλων με βάση την τιμή, αν θέλετε ταξίδι απλής μετάβασης ή με επιστροφή, την ώρα άφιξης ή αναχώρησης, τη διάρκεια του ταξιδιού ή τον αριθμό των συνδέσεων. Σε πολύ λίγο χρόνο θα βρείτε την καλύτερη επιλογή για το ταξίδι σας. Όταν είστε έτοιμος, η Virail θα σας μεταφέρει στον ιστότοπο της εταιρείας για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Όποιος και αν είναι ο προορισμός σας, μπορείτε να πάτε με τη Virail.

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια του τρένου από Λουκέρνη προς Ζυρίχη;

Τα φθηνότερα εισιτήρια από Λουκέρνη προς Ζυρίχη κοστίζουν 14,20 €. Κατά μέσο όρο, αναμένεται να πληρώσετε περίπου 22,38 € για το εισιτήριο του τρένου σας. Η Virail θα σας βοηθήσει να βρείτε ένα ταξίδι που να ταιριάζει με τα χρήματα που θέλετε να διαθέσετε. Οι τιμές ποικίλλουν ανάλογα με τη την ταξιδιωτική εταιρεία και τη μέθοδο μετακίνησης, καθώς συχνά οι γρηγορότερες διαδρομές είναι πιο ακριβές από τις πιο αργές. Αν έχετε ευέλικτες ημερομηνίες ταξιδιού, ίσως μπορέσετε να βρείτε φθηνότερα εισιτήρια τρένου, καθώς οι τιμές κυμαίνονται ελαφρώς από τη μία μέρα στην άλλη. Μπορείτε επίσης να βρείτε χαμηλότερες τιμές κάνοντας κράτηση για συγκεκριμένες ώρες, αποφεύγοντας τις ώρες μεγάλης κίνησης. Άλλη μια συμβουλή για ταξιδιώτες που θέλουν να ξοδέψουν λίγο είναι η αναζήτηση ταξιδιών με σύνδεση δρομολογίων. Κάποιες φορές είναι φθηνότερα αν ταξιδέψετε κάνοντας μία ή δύο αλλαγές κατά τη διαδρομή από το να επιλέξετε ένα απευθείας δρομολόγιο από Λουκέρνη για Ζυρίχη.
Δυστυχώς, δεν βρέθηκε τιμή για το ταξίδι σας από Λουκέρνη προς Ζυρίχη. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε αποτελέσματα για τιμή.
Κατά μέσο όρο, αναμένεται να πληρώσετε περίπου 22,38 € για το εισιτήριο του τρένου σας. Η Virail θα σας βοηθήσει να βρείτε ένα ταξίδι που να ταιριάζει με τα χρήματα που θέλετε να διαθέσετε. Οι τιμές ποικίλλουν ανάλογα με τη την ταξιδιωτική εταιρεία και τη μέθοδο μετακίνησης, καθώς συχνά οι γρηγορότερες διαδρομές είναι πιο ακριβές από τις πιο αργές. Αν έχετε ευέλικτες ημερομηνίες ταξιδιού, ίσως μπορέσετε να βρείτε φθηνότερα εισιτήρια τρένου, καθώς οι τιμές κυμαίνονται ελαφρώς από τη μία μέρα στην άλλη. Μπορείτε επίσης να βρείτε χαμηλότερες τιμές κάνοντας κράτηση για συγκεκριμένες ώρες, αποφεύγοντας τις ώρες μεγάλης κίνησης. Άλλη μια συμβουλή για ταξιδιώτες που θέλουν να ξοδέψουν λίγο είναι η αναζήτηση ταξιδιών με σύνδεση δρομολογίων. Κάποιες φορές είναι φθηνότερα αν ταξιδέψετε κάνοντας μία ή δύο αλλαγές κατά τη διαδρομή από το να επιλέξετε ένα απευθείας δρομολόγιο από Λουκέρνη για Ζυρίχη.

Πόση ώρα θα μου πάρει να ταξιδέψω με τρένο από Λουκέρνη προς Ζυρίχη;

Το ταξίδι με τρένο μεταξύ Λουκέρνη και Ζυρίχη διαρκεί περίπου 39,73 χλμ.. Θα χρειαστείτε περίπου 0 ώ. 53 λ. για να ολοκληρώσετε αυτή τη διαδρομή. Αυτός ο κατά προσέγγιση αριθμός δεν λαμβάνει υπόψη τυχόν καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν στο δρομολόγιό σας σε εξαιρετικές περιπτώσεις. Αν σχεδιάζετε να κάνετε μια σύνδεση ή έχετε πολύ αυστηρό χρονοδιάγραμμα, δώστε στον εαυτό σας αρκετό χρόνο. Το ταξίδι με τρένο μεταξύ Λουκέρνη και Ζυρίχη συνήθως χρειάζεται 0 ώ. 53 λ. για να καλύψει μια απόσταση 39,73 χλμ.. Για την πιο σύντομη διαδρομή από Λουκέρνη προς Ζυρίχη θα χρειαστείτε 0 ώ. 41 λ.. Μην ξεχνάτε ότι αυτή η διάρκεια δεν περιλαμβάνει τυχόν καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν από καιρικές συνθήκες, οδικά έργα ή απρόβλεπτες παρακάμψεις και διακοπές. Αν η άφιξη στο Ζυρίχη γρήγορα είναι προτεραιότητα για εσάς, αναζητήστε δρομολόγια express ή χωρίς στάση. Ίσως ανακαλύψετε ότι ένα δρομολόγιο με συνδέσεις φτάνει στον προορισμό σας πιο γρήγορα από κάποιες απευθείας διαδρομές. Με τη Virail θα έχετε τη δυνατότητα να εξερευνήσετε τις επιλογές σας και να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Ποιοι είναι οι σταθμοί στη διαδρομή από Λουκέρνη για Ζυρίχη;

Μπορείτε να αναχωρήσετε από Λουκέρνη από σταθμούς όπως Luzern SGV,Luzern, Brüel,Lucerne Allmend Messe. Στο τέλος του ταξιδιού θα μπορέσετε να φθάσετε Ζυρίχη στους ακόλουθους σταθμούς: Zürich HB SZU,Zürich Stadelhofen, Bahnhof,Zurich Altstetten,Zurich Oerlikon,Zürich Enge, Bahnhof. Κάποιοι από αυτούς τους σταθμούς ίσως να εξυπηρετούνται από συγκεκριμένες ταξιδιωτικές εταιρείες. Για αυτόν τον λόγο ίσως να μην υπάρχει απευθείας σύνδεση μεταξύ όλων των σταθμών σε Λουκέρνη και Ζυρίχη. Σχεδιάστε προσεκτικά το ταξίδι σας, καθώς ίσως χρειαστεί να κάνετε άλλη μία αλλαγή πριν από την αναχώρηση ή μετά την άφιξη.

Πόσες διαδρομές από Λουκέρνη προς Ζυρίχη πραγματοποιούνται κάθε ημέρα;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Λουκέρνη προς Ζυρίχη, μπορείτε να ταξιδέψετε με εταιρείες όπως . Μπορείτε να βρείτε έναν μέγιστο αριθμό αναχωρήσεων την ημέρα. Κατά μέσο όρο, υπάρχουν 66 αναχωρήσεις την ημέρα. Κάντε κράτηση αρκετό καιρό πριν από το ταξίδι σας για να εξασφαλίσετε ότι όλα θα είναι όπως τα έχετε προγραμματίσει και θα αναχωρήσετε την ώρα που σας εξυπηρετεί καλύτερα. Όταν ταξιδεύετε, μπορείτε να ψάξετε για απευθείας διαδρομές ή άλλα δρομολόγια που προσφέρουν συνδέσεις και αλλαγές. Κατά μέσο όρο υπάρχουν 60 απευθείας διαδρομές μεταξύ Λουκέρνη και Ζυρίχη. Αν δεν σας πειράζει να πραγματοποιήσετε αλλαγή κατά τη διαδρομή, μπορείτε να βρείτε περισσότερες διαθέσιμες επιλογές. Υπάρχουν συνήθως 6 διαδρομές με τουλάχιστον μία αλλαγή. Οι αριθμοί αυτοί μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την περίοδο του έτους και την ημέρα της εβδομάδας. Κάποιοι επιβάτες προτιμούν τα απευθείας δρομολόγια, ειδικά αν έχουν βαριές αποσκευές ή ανησυχούν μήπως χάσουν μια σύνδεση. Άλλοι απολαμβάνουν την ευελιξία που τους προσφέρουν οι διαδρομές με σύνδεση. Όποια αν είναι η προτίμησή σας, η Virail μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε τις σωστές επιλογές που θα καλύπτουν τις ανάγκες σας. Δυστυχώς, δεν βρέθηκε σύνδεση για το ταξίδι σας από Λουκέρνη προς Ζυρίχη. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε συνδέσεις.

Εμφάνιση πλήρους περιγραφήςΑπόκρυψη πληρους περιγραφής

Συγκρίνετε τιμές και εισιτήρια από Lucerne έως Zurich

Φτηνά εισιτήρια τρένου από Λουκέρνη έως Ζυρίχη
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Λουκέρνη έως Ζυρίχη.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Λουκέρνη έως Ζυρίχη, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Λουκέρνη στο Ζυρίχη.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Εμφάνιση εισιτηρίων από
Καλύτερη ώρα για κράτηση ταξιδιών Lucerne έως Zurich

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

Τιμή καθώς πλησιάζει η ημερομηνία αναχώρησης

Οι εταιρείες τρένων ενδέχεται να χρεώνουν υψηλότερες τιμές εισιτηρίων καθώς πλησιάζει η ημερομηνία αναχώρησης. Οι τιμές τις επόμενες ημέρες μπορεί να κυμαίνονται από περίπου 7,26 € έως 16,43 €, αλλά ενδέχεται να αλλάξουν. Η συμβουλή μας είναι να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξοικονομήσετε έως και 56% στο ταξίδι σας!

Η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Λουκέρνη έως Ζυρίχη

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου Λουκέρνη - Ζυρίχη μπορούν να βρεθούν με 8,58 € αν είστε τυχεροί ή 13,74 € κατά μέσο όρο. Το πιο ακριβό εισιτήριο μπορεί να κοστίσει έως και 27,60 €.

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Ζυρίχη με τρένο

Όταν ταξιδεύετε στο Ζυρίχη με τρένο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Μεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή

Μάθετε περισσότερα για τους αερομεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή.

Οι Swiss Federal Railways, ή SBB, είναι ο σιδηροδρομικός οργανισμός της χώρας. Σε όλη την Ελβετία, η SBB προσφέρει επιβατικές σιδηροδρομικές υπηρεσίες με συνδέσεις με χώρες όπως η Γερμανία, η Αυστρία, η Ιταλία και η Γαλλία. Η SBB παρέχει μια σειρά από σιδηροδρομικές υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων τρένων υψηλής ταχύτητας, περιφερειακών τρένων και διεθνών τρένων, και προσφέρει διαφορετικές κατηγορίες υπηρεσιών, από τυπικά καθίσματα έως πολυτελείς καμπίνες ύπνου.

Υπηρεσίες εν πλω SBB από Λουκέρνη έως Ζυρίχη
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Λουκέρνη έως Ζυρίχη κατά train.
Εγκαταστάσεις SBB
quiet_zone Ήσυχη ζώνη check
wifi WiFi check
power_sockets Υποδοχές ρεύματος check
luggage Αποσκευές check
accessibility Προσιτότητα check
food_and_drink Φαγητό και ποτό check
air_con Κλιματισμός check
bicycle Ποδήλατο check
sleeper_couchette Βαγόνι ύπνου check

Λουκέρνη έως Ζυρίχη Εκπομπές CO2 κατά Τρένου

Ecology
Τρένου
2.78kg
Λεωφορείο
2.98kg
Πτήση
7.95kg
Αυτοκίνητο
6.36kg
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Λουκέρνη έως Ζυρίχη με τρένο; Οι εκπομπές Co2 για τη λήψη του τρένου μεταξύ Λουκέρνη και Ζυρίχη είναι 2.78kg.
Πόσο CO2 εξοικονομώ παίρνοντας το τρένο μεταξύ Λουκέρνη και Ζυρίχη; Παίρνοντας το τρένο μεταξύ Λουκέρνη και Ζυρίχη θα εξοικονομήσετε 5.17kg εκπομπών CO2 σε σύγκριση με μια πτήση, 0.2kg σε σύγκριση με ένα λεωφορείο και 3.58kg σε σύγκριση με ένα αυτοκίνητο.

Μπορούμε να βελτιώσουμε κάτι;

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο τρένου από Λουκέρνη έως Ζυρίχη;
Ένα εισιτήριο τρένου από Λουκέρνη έως Ζυρίχη είναι 22,38 €. Ωστόσο, η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το πόσο νωρίς αγοράζετε και αν είναι μια πολυάσχολη ώρα της ημέρας. Περιστασιακά να τα βρείτε τόσο φθηνά όσο 14,20 €.
Ποιο είναι το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Λουκέρνη προς Ζυρίχη;
Το φθηνότερο εισιτήριο που μπορείτε να πάρετε από Λουκέρνη έως Ζυρίχη είναι 14,20 €. Συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα και ώρες που δεν είναι αιχμής για να αποκτήσετε το φθηνότερο δυνατό εισιτήριο.
Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Λουκέρνη και Ζυρίχη από τρένου;
Λουκέρνη έως Ζυρίχη είναι 39,73 χλμ..
Πόσο διαρκεί το τρένου μεταξύ Λουκέρνη και Ζυρίχη;
Το Λουκέρνη έως το Ζυρίχη είναι κατά μέσο όρο 0 ώ. 53 λ.. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 0 ώ. 41 λ..
Ποιες εταιρείες λειτουργούν από Λουκέρνη έως Ζυρίχη;
Το Λουκέρνη έως το Ζυρίχη καλύπτεται από τελεστές 1. Μπορείτε να βρείτε στο Virail SBB and Schweizerische Bundesbahnen που παρέχει υπηρεσίες σε αυτήν τη διαδρομή.
Πόσα τρένου ανά ημέρα πηγαίνουν από Λουκέρνη σε Ζυρίχη;
Λουκέρνη έως Ζυρίχη έχει 66 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο τρένου από Λουκέρνη έως Ζυρίχη;
Το παλαιότερο τρένου από Λουκέρνη έως Ζυρίχη αναχωρεί στο 12:30 π.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο τρένου από Λουκέρνη έως Ζυρίχη;
Το πιο πρόσφατο τρένου από Λουκέρνη έως Ζυρίχη αναχωρεί στο 11:54 μ.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Πρέπει να κλείσω το εισιτήριό μου εκ των προτέρων από Λουκέρνη έως Ζυρίχη;
Εάν μπορείτε, συνιστούμε να κάνετε κράτηση του εισιτηρίου σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξασφαλίσετε καλύτερη εξοικονόμηση πόρων. Το φθηνότερο εισιτήριο τρένου που βρήκαμε είναι 14,20 € αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη ζήτηση.
Πόσες απευθείας συνδέσεις πηγαίνουν από Λουκέρνη σε Ζυρίχη;
Υπάρχουν κατά μέσο όρο 60 από Λουκέρνη έως Ζυρίχη.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Λουκέρνη έως Ζυρίχη από τρένου;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά τρένου μεταξύ Λουκέρνη και Ζυρίχη είναι 0 ώ. 41 λ..
Υπάρχει απευθείας τρένου από Λουκέρνη έως Ζυρίχη;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο τρένου μεταξύ Λουκέρνη και Ζυρίχη.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Λουκέρνη έως Ζυρίχη από τρένου;
Το ταξίδι τρένου από το Λουκέρνη στο Ζυρίχη δημιουργεί εκπομπές CO2 2.78kg.

Μεταβείτε τοπικά από το Λουκέρνη

Τάσεις διαδρομές

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Λουκέρνη

Διεθνή δρομολόγια από Λουκέρνη και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Λουκέρνη

Κύριες διαδρομές προς Ζυρίχη

Σχετικές διαδρομές

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές