Τρένο Βασιλεία - Ζυρίχη τιμές από 7,69 €

Ξεκίνα από
7,69 €
Ανακαλύπτω

Βασιλεία σε Ζυρίχη από τρένου

Το ταξίδι από Βασιλεία έως Ζυρίχη με τρένου είναι 76,54 χλμ. και διαρκεί 1 ώ. 23 λ.. Υπάρχουν 230 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 12:04 π.μ. και την τελευταία στο 11:31 μ.μ.. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Βασιλεία σε Ζυρίχη με τρένου για μόλις 7,69 € ή έως και 107,39 €. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 7,69 €.

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ7,69 €
Διάρκεια Ταξιδίου1 ώ. 23 λ.
Σύνδεση ανά ημέρα230
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ7,69 €
Υψηλότερη Τιμή107,39 €
Πρώτη Αναχώρηση12:04 π.μ.
Τελευταία Αναχώρηση11:31 μ.μ.
Απόσταση76,54 χλμ.
ΑναχώρησηΒασιλεία
ΆφιξηΖυρίχη
TransportistasTGV Lyria, FlixTrainΠερισσότερα

Τρένου Εισιτήρια από Basel έως Zurich

Ημερομηνία αναχώρησης
Τρίτη 5 Δεκ 2023

Μεταβείτε από Βασιλεία προς Ζυρίχη με τη Virail

Η μηχανή αναζήτησης της Virail θα σας παρέχει τις επιλογές που χρειάζεστε για να ταξιδέψετε από Βασιλεία προς Ζυρίχη. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού που σχεδιάζετε και εμείς θα φροντίσουμε για όλα τα άλλα. Η μηχανή μας κάνει όλη τη δύσκολη δουλειά, πραγματοποιώντας αναζήτηση ανάμεσα σε χιλιάδες δρομολόγια που προσφέρουν οι έμπιστοι ταξιδιωτικοί συνεργάτες μας, για να σας εμφανίσουμε επιλογές για το ταξίδι σας με τρένο, λεωφορείο, αεροπλάνο ή carpool. Μπορείτε να φιλτράρετε τα αποτελέσματα για να ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Υπάρχουν πολλές επιλογές φίλτρων, μεταξύ άλλων με βάση την τιμή, αν θέλετε ταξίδι απλής μετάβασης ή με επιστροφή, την ώρα άφιξης ή αναχώρησης, τη διάρκεια του ταξιδιού ή τον αριθμό των συνδέσεων. Σε πολύ λίγο χρόνο θα βρείτε την καλύτερη επιλογή για το ταξίδι σας. Όταν είστε έτοιμος, η Virail θα σας μεταφέρει στον ιστότοπο της εταιρείας για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Όποιος και αν είναι ο προορισμός σας, μπορείτε να πάτε με τη Virail.

Πώς μπορώ να βρω τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου για να πάω από Βασιλεία προς Ζυρίχη;

Οι τιμές θα ποικίλλουν όταν ταξιδέψετε από Βασιλεία προς Ζυρίχη. Ωστόσο, κατά προσέγγιση, θα πληρώσετε περίπου 19,99 € για ένα εισιτήριο με τρένο. Μπορείτε να βρείτε εισιτήρια τρένου με χαμηλές τιμές που φτάνουν έως 7,69 €, αλλά ίσως χρειαστεί κάποια ευελιξία στα ταξιδιωτικά σας σχέδια. Αν ψάχνετε για χαμηλή τιμή, ίσως χρειαστεί να είστε προετοιμασμένοι να ξοδέψετε περισσότερο χρόνο στη μετεπιβίβαση. Μπορείτε επίσης να βρείτε φθηνότερα εισιτήρια τρένου για συγκεκριμένες ώρες ή για ορισμένες ημέρες. Φυσικά οι τιμές των εισιτηρίων συχνά αλλάζουν κατά τη διάρκεια του έτους. Πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να πληρώσετε περισσότερο σε εποχές με μεγάλη κίνηση. Για τις πιο χαμηλές τιμές είναι συνήθως καλύτερα να κάνετε την κράτησή σας αρκετό καιρό πριν. Να είστε όμως προσεκτικοί, γιατί πολλές εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφές χρημάτων ή αλλαγές εισιτηρίων για τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου.
Δυστυχώς, δεν βρέθηκε τιμή για το ταξίδι σας από Βασιλεία προς Ζυρίχη. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε αποτελέσματα για τιμή.
Όταν ταξιδεύετε από Βασιλεία προς Ζυρίχη, η τιμή που αναμένεται να πληρώσετε κατά μέσο όρο είναι περίπου 19,99 €. Κάποιοι τρόποι ταξιδιού είναι πιο οικονομικοί και οι τιμές διαφέρουν ανάλογα με την ώρα, την ημέρα της εβδομάδας, την εποχή και άλλους παράγοντες. Για τα φθηνότερα εισιτήρια με το τρένο, κάντε την κράτησή σας αρκετό καιρό πριν. Αν έχετε τη δυνατότητα, ταξιδέψτε μια ώρα της ημέρας που δεν έχει πολλή κίνηση, καθώς τότε οι τιμές των εισιτηρίων του τρένου θα είναι μειωμένες. Επιπλέον ίσως μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα με την κράτηση ενός δρομολογίου με αλλαγή σταθμού. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει προσεκτικά τους όρους των εισιτηρίων πριν από την κράτηση, καθώς κάποιες φορές δεν ισχύει η επιστροφή χρημάτων ή η αλλαγή εισιτηρίου για τα φθηνότερα εισιτήρια. Χρησιμοποιήστε τη Virail για να ελέγξετε τις επιλογές σας πριν από την κράτηση, ώστε να βεβαιωθείτε ότι έχετε βρει τη χαμηλότερη τιμή για το ταξίδι σας.

Πόση ώρα χρειάζεται για να πάω από Βασιλεία προς Ζυρίχη με το τρένο;

Το ταξίδι από Βασιλεία προς Ζυρίχη με τρένο συνήθως διαρκεί 1 ώ. 23 λ.. Αυτή η διαδρομή καλύπτει μια απόσταση 76,54 χλμ.. Όταν σχεδιάζετε το ταξίδι σας μην ξεχνάτε ότι 1 ώ. 23 λ. είναι μέσος όρος και η διάρκεια των διαδρομών μπορεί να διαφέρει από τη μία μέρα στην άλλη. Οι καιρικές συνθήκες, τα προβλήματα με την κίνηση, οι μη αναμενόμενες παρακάμψεις και οι τοπικές εορτές μπορεί να προκαλέσουν καθυστέρηση στο ταξίδι σας. Έχετε τις πιθανότητες αυτών των εξαιρετικών γεγονότων πάντα υπόψη σας όταν κάνετε ταξιδιωτικά σχέδια. Το ταξίδι με τρένο μεταξύ Βασιλεία και Ζυρίχη συνήθως χρειάζεται 1 ώ. 23 λ. για να καλύψει μια απόσταση 76,54 χλμ.. Για την πιο σύντομη διαδρομή από Βασιλεία προς Ζυρίχη θα χρειαστείτε 0 ώ. 52 λ.. Μην ξεχνάτε ότι αυτή η διάρκεια δεν περιλαμβάνει τυχόν καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν από καιρικές συνθήκες, οδικά έργα ή απρόβλεπτες παρακάμψεις και διακοπές. Αν η άφιξη στο Ζυρίχη γρήγορα είναι προτεραιότητα για εσάς, αναζητήστε δρομολόγια express ή χωρίς στάση. Ίσως ανακαλύψετε ότι ένα δρομολόγιο με συνδέσεις φτάνει στον προορισμό σας πιο γρήγορα από κάποιες απευθείας διαδρομές. Με τη Virail θα έχετε τη δυνατότητα να εξερευνήσετε τις επιλογές σας και να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Ποιους σταθμούς μπορώ να χρησιμοποιήσω για να ταξιδέψω από Βασιλεία προς Ζυρίχη;

Ανάλογα με τον τύπο της μετακίνησης και την εταιρεία την οποία θα αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε για το ταξίδι σας, θα έχετε τη δυνατότητα να αναχωρήσετε Βασιλεία από τους ακόλουθους σταθμούς: . Μέχρι την άφιξή σας σε Ζυρίχη, η διαδρομή σας θα περάσει από όλους ή μερικούς από τους ακόλουθους σταθμούς: . Δεν εξυπηρετούν όλες οι ταξιδιωτικές εταιρείες κάθε σταθμό, για αυτόν τον λόγο πραγματοποιήστε από πριν έλεγχο για να δείτε ακριβώς από πού περνάει το δρομολόγιο σας. Ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε έναν άλλο τρόπο μετακίνησης για να μεταβείτε από τον έναν σταθμό στον άλλο ή στον τελικό προορισμό σας όταν φτάσετε Ζυρίχη.

Πόσες φορές την ημέρα πραγματοποιούνται διαδρομές από Βασιλεία προς Ζυρίχη;

Κατά μέσο όρο, υπάρχουν 230 καθημερινές αναχωρήσεις από Βασιλεία προς Ζυρίχη. Ωστόσο, ίσως να υπάρχουν περισσότερες ή λιγότερες σε διαφορετικές ημέρες. Τα προγράμματα δρομολογίων των εταιρειών μπορεί να αλλάξουν ορισμένες ημέρες ή στις επίσημες αργίες και πολλά διαφέρουν ορισμένες περιόδους του έτους. Κάποιες εταιρείες, για παράδειγμα, αλλάζουν τις ώρες των δρομολογίων τους στη διάρκεια του καλοκαιριού. Τις περιόδους με μεγάλη ζήτηση, μπορεί να υπάρξουν έως αναχωρήσεις κάθε μέρα. Οι εταιρείες που λειτουργούν αυτό το δρομολόγιο περιλαμβάνουν και κάθε μία λειτουργεί σύμφωνα με το δικό της συγκεκριμένο πρόγραμμα. Ως ταξιδιώτης μπορεί να προτιμάτε μια απευθείας διαδρομή ή μπορεί να μην σας πειράζει να κάνετε αλλαγές και συνδέσεις. Αν έχετε βαριές αποσκευές, μια απευθείας διαδρομή ίσως είναι η καλύτερη λύση. Εναλλακτικά, ίσως μπορέσετε να εξοικονομήσετε χρήματα και να απολαύσετε μεγαλύτερη ευελιξία με μια αλλαγή κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Καθημερινά. υπάρχουν κατά μέσο όρο 123 αναχωρήσεις από Βασιλεία που πηγαίνουν απευθείας Ζυρίχη. Υπάρχουν 107 διαδρομές με μία ή περισσότερες αλλαγές. Δυστυχώς, δεν βρέθηκε σύνδεση για το ταξίδι σας από Βασιλεία προς Ζυρίχη. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε συνδέσεις.

Εμφάνιση πλήρους περιγραφήςΑπόκρυψη πληρους περιγραφής

Συγκρίνετε τιμές και εισιτήρια από Basel έως Zurich

Φτηνά εισιτήρια τρένου από Βασιλεία έως Ζυρίχη
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Βασιλεία έως Ζυρίχη.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Βασιλεία έως Ζυρίχη, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Βασιλεία στο Ζυρίχη.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Εμφάνιση εισιτηρίων από

Καλύτερη ώρα για κράτηση ταξιδιών Basel έως Zurich

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

Τιμή καθώς πλησιάζει η ημερομηνία αναχώρησης

Οι εταιρείες τρένων ενδέχεται να χρεώνουν υψηλότερες τιμές εισιτηρίων καθώς πλησιάζει η ημερομηνία αναχώρησης. Οι τιμές τις επόμενες ημέρες μπορεί να κυμαίνονται από περίπου 7,44 € έως 17,16 €, αλλά ενδέχεται να αλλάξουν. Η συμβουλή μας είναι να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξοικονομήσετε έως και 57% στο ταξίδι σας!

Η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Βασιλεία έως Ζυρίχη

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου Βασιλεία - Ζυρίχη μπορούν να βρεθούν με 10,69 € αν είστε τυχεροί ή 19,97 € κατά μέσο όρο. Το πιο ακριβό εισιτήριο μπορεί να κοστίσει έως και 29,50 €.

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Ζυρίχη με τρένο

Όταν ταξιδεύετε στο Ζυρίχη με τρένο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Μεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή

Μάθετε περισσότερα για τους αερομεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή.

Η FlixBus, μια εταιρεία λεωφορείων μεγάλων αποστάσεων, δραστηριοποιείται τόσο στην Ευρώπη όσο και στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ιδρύθηκε το 2013 και εξελίχθηκε σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες λεωφορείων στην Ευρώπη, συνδέοντας περισσότερους από 2.500 προορισμούς σε 30 χώρες. Με καταγωγή από τη Γερμανία, το FlixBus επεκτάθηκε γρήγορα σε γειτονικές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας, της Ιταλίας, της Δανίας, της Ολλανδίας και της Κροατίας, ενώ προσφέρει επίσης τακτικά δρομολόγια στη Νορβηγία, την Ισπανία και την Αγγλία. Με οικονομικούς ναύλους και άνετες ανέσεις, όπως δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και ενσωματωμένες τουαλέτες, το FlixBus προσφέρει μια βολική και ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία.

Το Flixtrain είναι μια ευρωπαϊκή επιβατική σιδηροδρομική υπηρεσία χαμηλού κόστους που προσφέρει οικονομικά και άνετα ταξίδια με τρένο σε διάφορους προορισμούς σε ολόκληρη τη Γερμανία. Ανήκει και λειτουργεί από την FlixMobility, τη μητρική εταιρεία του FlixBus, η οποία είναι μια δημοφιλής υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο στην Ευρώπη. Η Flixtrain λειτουργεί σε πολλά δρομολόγια, μεταξύ άλλων από Βερολίνο προς Στουτγάρδη, Βερολίνο προς Κολωνία και Αμβούργο προς Κολωνία, μεταξύ άλλων.

Οι Swiss Federal Railways, ή SBB, είναι ο σιδηροδρομικός οργανισμός της χώρας. Σε όλη την Ελβετία, η SBB προσφέρει επιβατικές σιδηροδρομικές υπηρεσίες με συνδέσεις με χώρες όπως η Γερμανία, η Αυστρία, η Ιταλία και η Γαλλία. Η SBB παρέχει μια σειρά από σιδηροδρομικές υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων τρένων υψηλής ταχύτητας, περιφερειακών τρένων και διεθνών τρένων, και προσφέρει διαφορετικές κατηγορίες υπηρεσιών, από τυπικά καθίσματα έως πολυτελείς καμπίνες ύπνου.

Το TGV σημαίνει Train à Grande Vitesse, που μεταφράζεται σε τρένο υψηλής ταχύτητας. Είναι ένας τύπος τρένου υψηλής ταχύτητας που λειτουργεί στη Γαλλία και σε άλλα μέρη της Ευρώπης. Το TGV παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 1981 και έκτοτε έχει γίνει δημοφιλής τρόπος μεταφοράς για εγχώρια και διεθνή ταξίδια. Το TGV (Train à Grande Vitesse), αναφέρεται πλέον σε έναν τύπο τρένου που μπορεί να φτάσει ταχύτητα 320 km/h σε γραμμές υψηλής ταχύτητας στη Γαλλία. Στη Γαλλία και την Ευρώπη, υπάρχουν δύο τύποι TGV που διαχειρίζεται η SNCF Voyageurs: το TGV INOUI, το οποίο προσφέρει υψηλότερο επίπεδο άνεσης, και το χαμηλού κόστους TGV OUIGO.

Το TGV Lyria είναι μια υπηρεσία τρένων υψηλής ταχύτητας που εκτελεί δρομολόγια μεταξύ Γαλλίας και Ελβετίας. Είναι μια κοινοπραξία μεταξύ της γαλλικής εθνικής εταιρείας σιδηροδρόμων SNCF και της SBB, της ελβετικής εθνικής εταιρείας σιδηροδρόμων. Τα τρένα TGV Lyria εκτελούν πολλά δρομολόγια μεταξύ μεγάλων πόλεων στη Γαλλία και την Ελβετία, όπως το Παρίσι, η Γενεύη, η Ζυρίχη, η Βασιλεία και η Βέρνη. Τα τρένα είναι γνωστά για την υψηλή τους ταχύτητα, με ορισμένες διαδρομές να φτάνουν σε ταχύτητες έως και 320 km/h (200 mph), καθιστώντας τα ένα από τα ταχύτερα τρένα στην Ευρώπη.

Τύποι και εγκαταστάσεις εισιτηρίων από Βασιλεία έως Ζυρίχη

Συγκρίνετε τους διαφορετικούς τύπους εισιτηρίων και τις διευκολύνσεις που παρέχονται από το FlixTrain και TGV Lyria όταν ταξιδεύετε από το Βασιλεία στο Ζυρίχη.

Standard

Ένα τυπικό εισιτήριο στο FlixTrain είναι ένα κανονικό εισιτήριο / εισιτήριο δεύτερης θέσης. Το τυπικό εισιτήριο Flixtrain σάς προσφέρει ένα άνετο κάθισμα, εγγυημένο Wi-Fi, πρόσβαση σε πρίζες και μία χειραποσκευή και μία παραδοτέα αποσκευή με περιορισμούς μεγέθους.
wifi WiFi
power_sockets Υποδοχές ρεύματος
luggage Αποσκευές
accessibility Προσιτότητα
bicycle Ποδήλατο

Standard

Το STANDARD εισιτήριο παρέχει μια προσιτή εμπειρία ταξιδιού 2ης θέσης με τρία επίπεδα ευελιξίας ανταλλαγής και επιστροφής χρημάτων - πλήρη, μερική και χωρίς ευελιξία - σε όλα τα διεθνή δρομολόγια Γαλλίας - Ελβετίας.
wifi WiFi
power_sockets Υποδοχές ρεύματος
luggage Αποσκευές
accessibility Προσιτότητα
food_and_drink Φαγητό και ποτό
air_con Κλιματισμός
bicycle Ποδήλατο

Standard 1ère

Το εισιτήριο STANDARD 1ÈRE παρέχει ένα ταξίδι πρώτης θέσης με αξία για τα χρήματα με ευελιξία και πρόσβαση σε όλα τα τρένα, διαθέσιμα σε όλα τα διεθνή δρομολόγια μεταξύ Γαλλίας και Ελβετίας.
wifi WiFi
power_sockets Υποδοχές ρεύματος
luggage Αποσκευές
accessibility Προσιτότητα
food_and_drink Φαγητό και ποτό
air_con Κλιματισμός
bicycle Ποδήλατο

Business 1ère

Το BUSINESS 1ÈRE απευθύνεται σε επιβάτες που αναζητούν μια πολυτελή ταξιδιωτική εμπειρία, με ευελιξία, προσαρμοσμένες ανέσεις και υπηρεσίες και είναι διαθέσιμο σε συγκεκριμένα δρομολόγια τις καθημερινές και σε επιλεγμένες ώρες τις Κυριακές.
wifi WiFi
quiet_zone Ήσυχη ζώνη
power_sockets Υποδοχές ρεύματος
luggage Αποσκευές
accessibility Προσιτότητα
food_and_drink Φαγητό και ποτό
air_con Κλιματισμός
bicycle Ποδήλατο

Περιγραφή εγκατάστασης

Μάθετε περισσότερα για τις διαφορετικές εγκαταστάσεις που είναι διαθέσιμες επί του σκάφους με κάθε αερομεταφορέα σε αυτήν τη διαδρομή.

wifi WiFi open icon close icon
Συνδεθείτε αβίαστα στο FlixTrain και απολαύστε δωρεάν WiFi, είτε προλαβαίνετε τη δουλειά, είτε συνομιλείτε είτε απλώς περιηγείστε.
power_sockets Υποδοχές ρεύματος open icon close icon
Διατηρήστε τις συσκευές σας φορτισμένες και έτοιμες. Τα καθίσματα FlixTrain είναι εξοπλισμένα με πρίζες και πρίζες USB.
luggage Αποσκευές open icon close icon
Για την ασφάλειά σας και την άνεση όλων των επιβαινόντων, το FlixBus σάς επιτρέπει να φέρετε μια χειραποσκευή που θα πρέπει να χωράει κάτω από το κάθισμα ή στην εναέρια θήκη. Επιτρέπεται επίσης μία παραδοτέα τσάντα, αλλά βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να τη φορτώσετε και να την ξεφορτώσετε μόνοι σας και να την αποθηκεύσετε στον επάνω χώρο ή κάτω από το κάθισμά σας. Βεβαιωθείτε ότι οι αποσκευές σας δεν είναι ογκώδεις ή δεν αποτελούν κίνδυνο για τους άλλους. Θυμηθείτε, είναι στο χέρι σας να παρακολουθείτε τα υπάρχοντά σας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
accessibility Προσιτότητα open icon close icon
Το FlixTrain δίνει προτεραιότητα στην άνεση για όλους. Οι επιβάτες με προβλήματα κινητικότητας μπορούν να κάνουν κράτηση για καθορισμένες θέσεις και να χρησιμοποιήσουν δωρεάν μεταφορά για πτυσσόμενα αναπηρικά καροτσάκια και βοηθήματα κινητικότητας. Επικοινωνήστε με το FlixTrain για οποιαδήποτε βοήθεια απαιτείται.
food_and_drink Φαγητό και ποτό open icon close icon
Αν και το FlixTrain δεν προσφέρει τροφοδοσία εν πλω, μπορείτε να φέρετε μαζί σας τα δικά σας σνακ και ποτά.
bicycle Ποδήλατο open icon close icon
Με το FlixTrain, μπορείτε να ετοιμάσετε μια επιπλέον αποσκευή, αλλά είναι καλή ιδέα να κάνετε κράτηση νωρίς, καθώς ο χώρος του τρένου είναι περιορισμένος. Έχετε αθλητικό εξοπλισμό ή ένα μεγάλο μουσικό όργανο; Είναι επίσης ευπρόσδεκτοι, αν και ενδέχεται να ισχύει επιπλέον χρέωση. Αν κάνετε ποδήλατο, μπορείτε να παρκάρετε το ποδήλατό σας σε συγκεκριμένες περιοχές με μόλις 9 ευρώ, αλλά βεβαιωθείτε ότι είναι κανονικού μεγέθους και χωρίς επιπλέον εξαρτήματα. Θυμηθείτε να κάνετε κράτηση θέσης για το ποδήλατό σας νωρίς, καθώς ο χώρος γεμίζει γρήγορα
wifi WiFi open icon close icon
Συνδεθείτε στο _WIFI_LYRIA για δωρεάν WiFi και αποκτήστε πρόσβαση στο TGV Lyria Portal μέσω του προγράμματος περιήγησής σας.
quiet_zone Ήσυχη ζώνη open icon close icon
Ένα ήσυχο αυτοκίνητο αποκλειστικά για το TGV Lyria BUSINESS 1ERE, ιδανικό για εστιασμένη εργασία ή χαλάρωση.
power_sockets Υποδοχές ρεύματος open icon close icon
Όλα τα καθίσματα και στις δύο κατηγορίες διαθέτουν πρίζες 2 ακίδων 230v για φορητούς υπολογιστές και κινητά.
luggage Αποσκευές open icon close icon
Στα τρένα TGV Lyria, μπορείτε να φέρετε χειραποσκευές που είναι εύκολες στη μεταφορά και χωράνε όμορφα στους καθορισμένους χώρους. Αυτό διασφαλίζει ότι όλοι έχουν χώρο για τα υπάρχοντά τους και μπορούν να απολαύσουν μια ομαλή βόλτα
accessibility Προσιτότητα open icon close icon
Τα βαγόνια πρώτης θέσης 1 ή 11 έχουν 2 θέσεις για επιβάτες με μειωμένη κινητικότητα. Κάντε κράτηση για αυτές τις θέσεις εκ των προτέρων ή μια κανονική θέση, εάν τις καταλάβετε. Κατόπιν αιτήματος διατίθεται βοήθεια από τον σταθμό για αποθήκευση αναπηρικών αμαξιδίων.
food_and_drink Φαγητό και ποτό open icon close icon
Στα τρένα TGV Lyria, επιλέξτε ανάμεσα στο «Le Deli» που διατίθεται στο καφέ-μπαρ ή στη θέση σας με ένα εισιτήριο STANDARD και στο «La Table» για ένα γαλλο-ελβετικό γεύμα με εισιτήριο BUSINESS 1ÈRE.
air_con Κλιματισμός open icon close icon
Οι άμαξες είναι κλιματιζόμενες, με τον αέρα να φιλτράρεται κάθε τρία λεπτά και να ανανεώνεται πλήρως κάθε εννέα λεπτά.
bicycle Ποδήλατο open icon close icon
Στα τρένα TGV Lyria, μπορείτε να φέρετε μια ποικιλία αντικειμένων μαζί σας. Αυτό περιλαμβάνει διπλωμένα ποδήλατα (όχι μεγαλύτερα από 130 x 90 cm), παιδικά καροτσάκια, σκι, αναδιπλούμενα σκούτερ (ηλεκτρικά και χειροκίνητα), surf και snowboard, έγκλειστα μουσικά όργανα και αναπηρικά καροτσάκια (χειροκίνητα ή ηλεκτρικά) για άτομα με κινητικές προκλήσεις.
Υπηρεσίες εν πλω TGV Lyria, FlixTrain and TGV από Βασιλεία έως Ζυρίχη
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Βασιλεία έως Ζυρίχη κατά train.
Εγκαταστάσεις TGV Lyria FlixTrain TGV FlixBus SBB TER
quiet_zone Ήσυχη ζώνη check check check cross check cross
wifi WiFi check check check check check check
power_sockets Υποδοχές ρεύματος check check check check check check
luggage Αποσκευές check check check check check check
accessibility Προσιτότητα check check check cross check cross
food_and_drink Φαγητό και ποτό check check check check check check
air_con Κλιματισμός check check check check check cross
bicycle Ποδήλατο check check check cross check cross
sleeper_couchette Βαγόνι ύπνου check check check cross check cross

Βασιλεία έως Ζυρίχη Εκπομπές CO2 κατά Τρένου

Ecology
Τρένου
5.36kg
Λεωφορείο
5.74kg
Πτήση
15.31kg
Αυτοκίνητο
12.25kg
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Βασιλεία έως Ζυρίχη με τρένο; Οι εκπομπές Co2 για τη λήψη του τρένου μεταξύ Βασιλεία και Ζυρίχη είναι 5.36kg.
Πόσο CO2 εξοικονομώ παίρνοντας το τρένο μεταξύ Βασιλεία και Ζυρίχη; Παίρνοντας το τρένο μεταξύ Βασιλεία και Ζυρίχη θα εξοικονομήσετε 9.95kg εκπομπών CO2 σε σύγκριση με μια πτήση, 0.38kg σε σύγκριση με ένα λεωφορείο και 6.89kg σε σύγκριση με ένα αυτοκίνητο.

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο τρένου από Βασιλεία έως Ζυρίχη;
Ένα εισιτήριο τρένου από Βασιλεία έως Ζυρίχη είναι 19,99 €. Ωστόσο, η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το πόσο νωρίς αγοράζετε και αν είναι μια πολυάσχολη ώρα της ημέρας. Περιστασιακά να τα βρείτε τόσο φθηνά όσο 7,69 €.
Ποιο είναι το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Βασιλεία προς Ζυρίχη;
Το φθηνότερο εισιτήριο που μπορείτε να πάρετε από Βασιλεία έως Ζυρίχη είναι 7,69 €. Συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα και ώρες που δεν είναι αιχμής για να αποκτήσετε το φθηνότερο δυνατό εισιτήριο.
Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Βασιλεία και Ζυρίχη από τρένου;
Βασιλεία έως Ζυρίχη είναι 76,54 χλμ..
Πόσο διαρκεί το τρένου μεταξύ Βασιλεία και Ζυρίχη;
Το Βασιλεία έως το Ζυρίχη είναι κατά μέσο όρο 1 ώ. 23 λ.. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 0 ώ. 52 λ..
Ποιες εταιρείες λειτουργούν από Βασιλεία έως Ζυρίχη;
Το Βασιλεία έως το Ζυρίχη καλύπτεται από τελεστές 5. Μπορείτε να βρείτε στο Virail TGV Lyria, FlixTrain, TGV, FlixBus, SBB and TER που παρέχει υπηρεσίες σε αυτήν τη διαδρομή.
Πόσα τρένου ανά ημέρα πηγαίνουν από Βασιλεία σε Ζυρίχη;
Βασιλεία έως Ζυρίχη έχει 230 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο τρένου από Βασιλεία έως Ζυρίχη;
Το παλαιότερο τρένου από Βασιλεία έως Ζυρίχη αναχωρεί στο 12:04 π.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο τρένου από Βασιλεία έως Ζυρίχη;
Το πιο πρόσφατο τρένου από Βασιλεία έως Ζυρίχη αναχωρεί στο 11:31 μ.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Πρέπει να κλείσω το εισιτήριό μου εκ των προτέρων από Βασιλεία έως Ζυρίχη;
Εάν μπορείτε, συνιστούμε να κάνετε κράτηση του εισιτηρίου σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξασφαλίσετε καλύτερη εξοικονόμηση πόρων. Το φθηνότερο εισιτήριο τρένου που βρήκαμε είναι 7,69 € αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη ζήτηση.
Πόσες απευθείας συνδέσεις πηγαίνουν από Βασιλεία σε Ζυρίχη;
Υπάρχουν κατά μέσο όρο 123 από Βασιλεία έως Ζυρίχη.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Βασιλεία έως Ζυρίχη από τρένου;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά τρένου μεταξύ Βασιλεία και Ζυρίχη είναι 0 ώ. 52 λ..
Υπάρχει απευθείας τρένου από Βασιλεία έως Ζυρίχη;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο τρένου μεταξύ Βασιλεία και Ζυρίχη.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Βασιλεία έως Ζυρίχη από τρένου;
Το ταξίδι τρένου από το Βασιλεία στο Ζυρίχη δημιουργεί εκπομπές CO2 5.36kg.

Μεταβείτε τοπικά από το Βασιλεία

Τάσεις διαδρομές

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Βασιλεία

Διεθνή δρομολόγια από Βασιλεία και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Βασιλεία

Κύριες διαδρομές προς Ζυρίχη

Σχετικές διαδρομές

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές