Τρένο Νιουτσατέλ - Ζυρίχη τιμές από 18,76 €

19/05/2024
+ Επιστροφή
Μείνετε με την Booking.com

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Περισσότερο
Περισσότερο
Περισσότερο

Νιουτσατέλ σε Ζυρίχη από τρένου

Το ταξίδι από Νιουτσατέλ έως Ζυρίχη με τρένου είναι 129,41 χλμ. και διαρκεί 3 ώ. 25 λ.. Υπάρχουν 119 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 12:09 π.μ. και την τελευταία στο 11:01 μ.μ.. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Νιουτσατέλ σε Ζυρίχη με τρένου για μόλις 18,76 € ή έως και 205,48 €. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 18,76 €.

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ18,76 €
Διάρκεια Ταξιδίου3 ώ. 25 λ.
Σύνδεση ανά ημέρα119
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ18,76 €
Υψηλότερη Τιμή205,48 €
Πρώτη Αναχώρηση12:09 π.μ.
Τελευταία Αναχώρηση11:01 μ.μ.
Απόσταση129,41 χλμ.
ΑναχώρησηΝιουτσατέλ
ΆφιξηΖυρίχη
TransportistasSchweizerische Bundesbahnen, SBB

Τρένου Εισιτήρια από Neuenburg έως Zurich

Ημερομηνία αναχώρησης
Κυριακή 19 Μαΐ 2024

Χρησιμοποιήστε τη Virail για να βρείτε τον καλύτερο τρόπο να ταξιδέψετε από Νιουτσατέλ προς Ζυρίχη

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος μετάβασης από Νιουτσατέλ προς Ζυρίχη; Αν δεν είστε σίγουρος, δεν πειράζει - η Virail μπορεί να σας βοηθήσει. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού που προγραμματίζετε και η ισχυρή μηχανή αναζήτησης της Virail θα κάνει τα υπόλοιπα. Θα δούμε τα δρομολόγια που προσφέρουν οι έμπιστοι ταξιδιωτικοί συνεργάτες μας, για να σας δώσουμε όλες τις διαθέσιμες επιλογές σας. Όπως και αν θέλετε να ταξιδέψετε, με αεροπλάνο, τρένο, λεωφορείο, carpool ή με άλλον τρόπο, θα βρούμε την ιδανική λύση για εσάς. Μπορείτε να φιλτράρετε τα αποτελέσματά σας όπως επιθυμείτε, με βάση την τιμή, την ώρα άφιξης ή αναχώρησης, τη διάρκεια του ταξιδιού, τον αριθμό των συνδέσεων ή τον τύπο ταξιδιού με απλή μετάβαση ή με επιστροφή. Η Virail θα σας προσφέρει μια πλήρη, ξεκάθαρη εικόνα μετάβασης από Νιουτσατέλ προς Ζυρίχη και στη συνέχεια θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της επιλεγμένης εταιρείας για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Πόσο θα πληρώσω για εισιτήρια με το τρένο από Νιουτσατέλ προς Ζυρίχη;

Οι τιμές θα ποικίλλουν όταν ταξιδέψετε από Νιουτσατέλ προς Ζυρίχη. Ωστόσο, κατά προσέγγιση, θα πληρώσετε περίπου 103,20 € για ένα εισιτήριο με τρένο. Μπορείτε να βρείτε εισιτήρια τρένου με χαμηλές τιμές που φτάνουν έως 18,76 €, αλλά ίσως χρειαστεί κάποια ευελιξία στα ταξιδιωτικά σας σχέδια. Αν ψάχνετε για χαμηλή τιμή, ίσως χρειαστεί να είστε προετοιμασμένοι να ξοδέψετε περισσότερο χρόνο στη μετεπιβίβαση. Μπορείτε επίσης να βρείτε φθηνότερα εισιτήρια τρένου για συγκεκριμένες ώρες ή για ορισμένες ημέρες. Φυσικά οι τιμές των εισιτηρίων συχνά αλλάζουν κατά τη διάρκεια του έτους. Πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να πληρώσετε περισσότερο σε εποχές με μεγάλη κίνηση. Για τις πιο χαμηλές τιμές είναι συνήθως καλύτερα να κάνετε την κράτησή σας αρκετό καιρό πριν. Να είστε όμως προσεκτικοί, γιατί πολλές εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφές χρημάτων ή αλλαγές εισιτηρίων για τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου.
Δυστυχώς, δεν βρέθηκε τιμή για το ταξίδι σας από Νιουτσατέλ προς Ζυρίχη. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε αποτελέσματα για τιμή.
Όταν ταξιδεύετε από Νιουτσατέλ προς Ζυρίχη, η τιμή που αναμένεται να πληρώσετε κατά μέσο όρο είναι περίπου 103,20 €. Κάποιοι τρόποι ταξιδιού είναι πιο οικονομικοί και οι τιμές διαφέρουν ανάλογα με την ώρα, την ημέρα της εβδομάδας, την εποχή και άλλους παράγοντες. Για τα φθηνότερα εισιτήρια με το τρένο, κάντε την κράτησή σας αρκετό καιρό πριν. Αν έχετε τη δυνατότητα, ταξιδέψτε μια ώρα της ημέρας που δεν έχει πολλή κίνηση, καθώς τότε οι τιμές των εισιτηρίων του τρένου θα είναι μειωμένες. Επιπλέον ίσως μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα με την κράτηση ενός δρομολογίου με αλλαγή σταθμού. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει προσεκτικά τους όρους των εισιτηρίων πριν από την κράτηση, καθώς κάποιες φορές δεν ισχύει η επιστροφή χρημάτων ή η αλλαγή εισιτηρίου για τα φθηνότερα εισιτήρια. Χρησιμοποιήστε τη Virail για να ελέγξετε τις επιλογές σας πριν από την κράτηση, ώστε να βεβαιωθείτε ότι έχετε βρει τη χαμηλότερη τιμή για το ταξίδι σας.

Πόση ώρα θα χρειαστεί για να πάω από Νιουτσατέλ προς Ζυρίχη με το τρένο;

Το ταξίδι με τρένο μεταξύ Νιουτσατέλ και Ζυρίχη διαρκεί περίπου 129,41 χλμ.. Θα χρειαστείτε περίπου 3 ώ. 25 λ. για να ολοκληρώσετε αυτή τη διαδρομή. Αυτός ο κατά προσέγγιση αριθμός δεν λαμβάνει υπόψη τυχόν καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν στο δρομολόγιό σας σε εξαιρετικές περιπτώσεις. Αν σχεδιάζετε να κάνετε μια σύνδεση ή έχετε πολύ αυστηρό χρονοδιάγραμμα, δώστε στον εαυτό σας αρκετό χρόνο. Το ταξίδι με τρένο μεταξύ Νιουτσατέλ και Ζυρίχη συνήθως χρειάζεται 3 ώ. 25 λ. για να καλύψει μια απόσταση 129,41 χλμ.. Για την πιο σύντομη διαδρομή από Νιουτσατέλ προς Ζυρίχη θα χρειαστείτε 1 ώ. 30 λ.. Μην ξεχνάτε ότι αυτή η διάρκεια δεν περιλαμβάνει τυχόν καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν από καιρικές συνθήκες, οδικά έργα ή απρόβλεπτες παρακάμψεις και διακοπές. Αν η άφιξη στο Ζυρίχη γρήγορα είναι προτεραιότητα για εσάς, αναζητήστε δρομολόγια express ή χωρίς στάση. Ίσως ανακαλύψετε ότι ένα δρομολόγιο με συνδέσεις φτάνει στον προορισμό σας πιο γρήγορα από κάποιες απευθείας διαδρομές. Με τη Virail θα έχετε τη δυνατότητα να εξερευνήσετε τις επιλογές σας και να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Ποιοι σταθμοί χρησιμοποιούνται στο ταξίδι από Νιουτσατέλ για Ζυρίχη;

Σε Νιουτσατέλ, οι σταθμοί άφιξης περιλαμβάνουν Neuchâtel, gare,Neuchâtel, Boine (FUNI),Neuchatel-Serrieres. Όταν φτάσετε Ζυρίχη, ίσως έχετε τη δυνατότητα να αποβιβαστείτε σε σταθμούς όπως Zürich Stadelhofen, Bahnhof,Zurich Altstetten,Zurich Oerlikon,Zürich HB SZU,Zürich Enge, Bahnhof. Μην ξεχνάτε όμως ότι οι ακριβείς σταθμοί που εξυπηρετούνται σε κάθε διαδρομή ενδέχεται να ποικίλλουν. Διαφορετικές εταιρείες μπορεί να έχουν αναχώρηση και άφιξη σε διαφορετικούς σταθμούς. Επιπλέον, αν ταξιδεύετε σε μια γραμμή express, ο αριθμός των σταθμών μπορεί να είναι περιορισμένος και οι ακριβείς σταθμοί που εξυπηρετούνται σε ένα συγκεκριμένο δρομολόγιο μπορεί να ποικίλλουν ανάλογα με την ώρα ή την ημέρα. Ελέγξτε από πριν για να βεβαιωθείτε ότι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξής σας είναι βολικοί για το ταξίδι σας.

Πόσες διαδρομές από Νιουτσατέλ προς Ζυρίχη πραγματοποιούνται κάθε ημέρα;

Κατά μέσο όρο, υπάρχουν 119 καθημερινές αναχωρήσεις από Νιουτσατέλ προς Ζυρίχη. Ωστόσο, ίσως να υπάρχουν περισσότερες ή λιγότερες σε διαφορετικές ημέρες. Τα προγράμματα δρομολογίων των εταιρειών μπορεί να αλλάξουν ορισμένες ημέρες ή στις επίσημες αργίες και πολλά διαφέρουν ορισμένες περιόδους του έτους. Κάποιες εταιρείες, για παράδειγμα, αλλάζουν τις ώρες των δρομολογίων τους στη διάρκεια του καλοκαιριού. Τις περιόδους με μεγάλη ζήτηση, μπορεί να υπάρξουν έως αναχωρήσεις κάθε μέρα. Οι εταιρείες που λειτουργούν αυτό το δρομολόγιο περιλαμβάνουν και κάθε μία λειτουργεί σύμφωνα με το δικό της συγκεκριμένο πρόγραμμα. Ως ταξιδιώτης μπορεί να προτιμάτε μια απευθείας διαδρομή ή μπορεί να μην σας πειράζει να κάνετε αλλαγές και συνδέσεις. Αν έχετε βαριές αποσκευές, μια απευθείας διαδρομή ίσως είναι η καλύτερη λύση. Εναλλακτικά, ίσως μπορέσετε να εξοικονομήσετε χρήματα και να απολαύσετε μεγαλύτερη ευελιξία με μια αλλαγή κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Καθημερινά. υπάρχουν κατά μέσο όρο 41 αναχωρήσεις από Νιουτσατέλ που πηγαίνουν απευθείας Ζυρίχη. Υπάρχουν 78 διαδρομές με μία ή περισσότερες αλλαγές. Δυστυχώς, δεν βρέθηκε σύνδεση για το ταξίδι σας από Νιουτσατέλ προς Ζυρίχη. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε συνδέσεις.

Εμφάνιση πλήρους περιγραφήςΑπόκρυψη πληρους περιγραφής

Συγκρίνετε τιμές και εισιτήρια από Neuenburg έως Zurich

Φτηνά εισιτήρια τρένου από Νιουτσατέλ έως Ζυρίχη
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Νιουτσατέλ έως Ζυρίχη.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Νιουτσατέλ έως Ζυρίχη, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Νιουτσατέλ στο Ζυρίχη.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Εμφάνιση εισιτηρίων από
Καλύτερη ώρα για κράτηση ταξιδιών Neuenburg έως Zurich

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

Η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Νιουτσατέλ έως Ζυρίχη

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου Νιουτσατέλ - Ζυρίχη μπορούν να βρεθούν με 19,78 € αν είστε τυχεροί ή 47,43 € κατά μέσο όρο. Το πιο ακριβό εισιτήριο μπορεί να κοστίσει έως και 110,50 €.

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Ζυρίχη με τρένο

Όταν ταξιδεύετε στο Ζυρίχη με τρένο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Υπηρεσίες εν πλω SBB από Νιουτσατέλ έως Ζυρίχη
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Νιουτσατέλ έως Ζυρίχη κατά train.
Εγκαταστάσεις SBB
quiet_zone Ήσυχη ζώνη check
wifi WiFi check
power_sockets Υποδοχές ρεύματος check
luggage Αποσκευές check
accessibility Προσιτότητα check
food_and_drink Φαγητό και ποτό check
air_con Κλιματισμός check
bicycle Ποδήλατο check
sleeper_couchette Βαγόνι ύπνου check

Νιουτσατέλ έως Ζυρίχη Εκπομπές CO2 κατά Τρένου

Ecology
Τρένου
9.06kg
Λεωφορείο
9.71kg
Πτήση
25.88kg
Αυτοκίνητο
20.71kg
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Νιουτσατέλ έως Ζυρίχη με τρένο; Οι εκπομπές Co2 για τη λήψη του τρένου μεταξύ Νιουτσατέλ και Ζυρίχη είναι 9.06kg.
Πόσο CO2 εξοικονομώ παίρνοντας το τρένο μεταξύ Νιουτσατέλ και Ζυρίχη; Παίρνοντας το τρένο μεταξύ Νιουτσατέλ και Ζυρίχη θα εξοικονομήσετε 16.82kg εκπομπών CO2 σε σύγκριση με μια πτήση, 0.65kg σε σύγκριση με ένα λεωφορείο και 11.65kg σε σύγκριση με ένα αυτοκίνητο.

Μπορούμε να βελτιώσουμε κάτι;

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο τρένου από Νιουτσατέλ έως Ζυρίχη;
Ένα εισιτήριο τρένου από Νιουτσατέλ έως Ζυρίχη είναι 103,20 €. Ωστόσο, η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το πόσο νωρίς αγοράζετε και αν είναι μια πολυάσχολη ώρα της ημέρας. Περιστασιακά να τα βρείτε τόσο φθηνά όσο 18,76 €.
Ποιο είναι το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Νιουτσατέλ προς Ζυρίχη;
Το φθηνότερο εισιτήριο που μπορείτε να πάρετε από Νιουτσατέλ έως Ζυρίχη είναι 18,76 €. Συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα και ώρες που δεν είναι αιχμής για να αποκτήσετε το φθηνότερο δυνατό εισιτήριο.
Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Νιουτσατέλ και Ζυρίχη από τρένου;
Νιουτσατέλ έως Ζυρίχη είναι 129,41 χλμ..
Πόσο διαρκεί το τρένου μεταξύ Νιουτσατέλ και Ζυρίχη;
Το Νιουτσατέλ έως το Ζυρίχη είναι κατά μέσο όρο 3 ώ. 25 λ.. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 1 ώ. 30 λ..
Ποιες εταιρείες λειτουργούν από Νιουτσατέλ έως Ζυρίχη;
Το Νιουτσατέλ έως το Ζυρίχη καλύπτεται από τελεστές 1. Μπορείτε να βρείτε στο Virail Schweizerische Bundesbahnen and SBB που παρέχει υπηρεσίες σε αυτήν τη διαδρομή.
Πόσα τρένου ανά ημέρα πηγαίνουν από Νιουτσατέλ σε Ζυρίχη;
Νιουτσατέλ έως Ζυρίχη έχει 119 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο τρένου από Νιουτσατέλ έως Ζυρίχη;
Το παλαιότερο τρένου από Νιουτσατέλ έως Ζυρίχη αναχωρεί στο 12:09 π.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο τρένου από Νιουτσατέλ έως Ζυρίχη;
Το πιο πρόσφατο τρένου από Νιουτσατέλ έως Ζυρίχη αναχωρεί στο 11:01 μ.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Πρέπει να κλείσω το εισιτήριό μου εκ των προτέρων από Νιουτσατέλ έως Ζυρίχη;
Εάν μπορείτε, συνιστούμε να κάνετε κράτηση του εισιτηρίου σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξασφαλίσετε καλύτερη εξοικονόμηση πόρων. Το φθηνότερο εισιτήριο τρένου που βρήκαμε είναι 18,76 € αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη ζήτηση.
Πόσες απευθείας συνδέσεις πηγαίνουν από Νιουτσατέλ σε Ζυρίχη;
Υπάρχουν κατά μέσο όρο 41 από Νιουτσατέλ έως Ζυρίχη.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Νιουτσατέλ έως Ζυρίχη από τρένου;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά τρένου μεταξύ Νιουτσατέλ και Ζυρίχη είναι 1 ώ. 30 λ..
Υπάρχει απευθείας τρένου από Νιουτσατέλ έως Ζυρίχη;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο τρένου μεταξύ Νιουτσατέλ και Ζυρίχη.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Νιουτσατέλ έως Ζυρίχη από τρένου;
Το ταξίδι τρένου από το Νιουτσατέλ στο Ζυρίχη δημιουργεί εκπομπές CO2 9.06kg.

Μεταβείτε τοπικά από το Νιουτσατέλ

Τάσεις διαδρομές

Διεθνή δρομολόγια από Νιουτσατέλ και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Νιουτσατέλ

Κύριες διαδρομές προς Ζυρίχη

Σχετικές διαδρομές

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές