Τρένο Φρανκφούρτη - Έσλιγκεν τιμές από 23,90€

Ξεκίνα από
23,90€
Ανακαλύπτω

Φρανκφούρτη σε Έσλιγκεν από τρένου

Το ταξίδι από Φρανκφούρτη έως Έσλιγκεν με τρένου είναι 159,4 km και διαρκεί 1 ω 54 λεπτά. Υπάρχουν 110 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 01:08 και την τελευταία στο 00:08. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Φρανκφούρτη σε Έσλιγκεν με τρένου για μόλις 23,90€ ή έως και 47,90€. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 23,90€.

Καλύτερη τιμή 23,90€
Διάρκεια Ταξιδίου 1 ω 54 λεπτά
Σύνδεση ανά ημέρα 110
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ 23,90€
Υψηλότερη Τιμή 47,90€
Πρώτη Αναχώρηση 01:08
Τελευταία Αναχώρηση 00:08
Απόσταση 159,4 km
Αναχώρηση Φρανκφούρτη
Άφιξη Έσλιγκεν
Transportistas HLB Hessenbahn, DB - Regionalbahn,

Τρένου Εισιτήρια από Φρανκφούρτη έως Έσλιγκεν

  Sep 30
  Περισσότερα
  20°
  Oct 01
  Περισσότερα
  22°
  Oct 02
  Περισσότερα
  23°
  Oct 03
  Περισσότερα
  22°
  Oct 04
  Περισσότερα
  14°
  Oct 05
  Περισσότερα
  16°
  Oct 06
  Περισσότερα
  15°
  Oct 07
  Περισσότερα
  14°
  Oct 08
  Περισσότερα
  14°
  Oct 09
  Περισσότερα
  15°
  Oct 10
  Περισσότερα
  13°
  Oct 11
  Περισσότερα
  12°
  Oct 12
  Περισσότερα
  Oct 13
  Περισσότερα
  12°
  Oct 14
  Περισσότερα
  10°
Departure date
Saturday,Sep 30 2023
20°

Ταξιδέψτε εύκολα και γρήγορα από Φρανκφούρτη προς Έσλιγκεν με τη Virail

Σκοπεύετε να ταξιδέψετε από Φρανκφούρτη προς Έσλιγκεν; Κάποιες φορές είναι δύσκολο να βρείτε από πού να ξεκινήσετε - αλλά για αυτόν τον λόγο υπάρχει η Virail. Η ισχυρή μηχανή αναζήτησής μας θα εξερευνήσει όλες τις διαθέσιμες επιλογές για το ταξίδι σας, ψάχνοντας ανάμεσα σε περισσότερες από 2.000 ταξιδιωτικές εταιρείες σε όλον τον κόσμο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας. Αμέσως θα σας δείξουμε μια λεπτομερή λίστα πιθανών διαδρομών με όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να αποφασίσετε. Επιλέξτε λεωφορεία, τρένα και πολλά άλλα, με αλλαγή ή απευθείας, απλής μετάβασης ή με επιστροφή - κάντε την επιλογή που προτιμάτε. Έπειτα από την προβολή των αποτελεσμάτων, επιλέξτε αυτό που προτιμάτε και η Virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της ταξιδιωτικής εταιρείας, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Κάνουμε τη δύσκολη δουλειά για εσάς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το ταξίδι σας.

Πόσο θα πληρώσω για εισιτήρια με το τρένο από Φρανκφούρτη προς Έσλιγκεν;

Τα φθηνότερα εισιτήρια από Φρανκφούρτη προς Έσλιγκεν κοστίζουν 21,90€. Κατά μέσο όρο, αναμένεται να πληρώσετε περίπου 36,67€ για το εισιτήριο του τρένου σας. Η Virail θα σας βοηθήσει να βρείτε ένα ταξίδι που να ταιριάζει με τα χρήματα που θέλετε να διαθέσετε. Οι τιμές ποικίλλουν ανάλογα με τη την ταξιδιωτική εταιρεία και τη μέθοδο μετακίνησης, καθώς συχνά οι γρηγορότερες διαδρομές είναι πιο ακριβές από τις πιο αργές. Αν έχετε ευέλικτες ημερομηνίες ταξιδιού, ίσως μπορέσετε να βρείτε φθηνότερα εισιτήρια τρένου, καθώς οι τιμές κυμαίνονται ελαφρώς από τη μία μέρα στην άλλη. Μπορείτε επίσης να βρείτε χαμηλότερες τιμές κάνοντας κράτηση για συγκεκριμένες ώρες, αποφεύγοντας τις ώρες μεγάλης κίνησης. Άλλη μια συμβουλή για ταξιδιώτες που θέλουν να ξοδέψουν λίγο είναι η αναζήτηση ταξιδιών με σύνδεση δρομολογίων. Κάποιες φορές είναι φθηνότερα αν ταξιδέψετε κάνοντας μία ή δύο αλλαγές κατά τη διαδρομή από το να επιλέξετε ένα απευθείας δρομολόγιο από Φρανκφούρτη για Έσλιγκεν.Εμφάνιση πλήρους περιγραφής Απόκρυψη πληρους περιγραφής
Φτηνά εισιτήρια από Φρανκφούρτη έως Έσλιγκεν
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Φρανκφούρτη έως Έσλιγκεν.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Φρανκφούρτη έως Έσλιγκεν, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Φρανκφούρτη στο Έσλιγκεν.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Έσλιγκεν με τρένο

Όταν ταξιδεύετε στο Έσλιγκεν με τρένο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Μεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή

Μάθετε περισσότερα για τους αερομεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή.

Η HLB Hessenbahn είναι μια γερμανική σιδηροδρομική εταιρεία που εκμεταλλεύεται περιφερειακά επιβατικά τρένα στο κρατίδιο της Έσσης. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2005 και είναι θυγατρική της HLB Basis AG. Η HLB Hessenbahn λειτουργεί σε πολλές γραμμές στην περιοχή, συμπεριλαμβανομένου του σιδηροδρόμου Frankfurt-Königstein, του Taunus Railway και του Main-Lahn Railway. Η εταιρεία λειτουργεί επίσης το Frankfurt Airport Express, το οποίο παρέχει απευθείας συνδέσεις μεταξύ του αεροδρομίου της Φρανκφούρτης και πολλών πόλεων της περιοχής. Η HLB Hessenbahn δεσμεύεται να παρέχει ασφαλείς, αξιόπιστες και φιλικές προς το περιβάλλον υπηρεσίες μεταφοράς στους επιβάτες της.

Τύποι και εγκαταστάσεις εισιτηρίων από Φρανκφούρτη έως Έσλιγκεν

Συγκρίνετε τους διαφορετικούς τύπους εισιτηρίων και τις διευκολύνσεις που παρέχονται από το EuroCity, DB - InterCity Express (ICE) και DB - Intercity όταν ταξιδεύετε από το Φρανκφούρτη στο Έσλιγκεν.

Second Class

Με τα τρένα Eurocity της Deutsche Bahn, ένα εισιτήριο δεύτερης θέσης σας εγγυάται ένα πιο προσιτό ταξίδι. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε βασικές εγκαταστάσεις, όπως πρίζες, κλιματισμό και άμαξα.

WiFi
Υποδοχές ρεύματος
Αποσκευές
Προσιτότητα
Φαγητό και ποτό
Κλιματισμός
Ποδήλατο

First Class

Αν θέλετε να αναβαθμίσετε την ταξιδιωτική σας εμπειρία σε ένα πιο ήσυχο μέρος με πρόσθετες υπηρεσίες, όπως ρυθμιζόμενα καθίσματα, περισσότερο χώρο για τα πόδια, υπηρεσία catering και επιλογή θέσεων, μπορείτε να επιλέξετε τα εισιτήρια πρώτης θέσης στα τρένα Eurocity της Deutsche Bahn.

WiFi
Υποδοχές ρεύματος
Αποσκευές
Προσιτότητα
Φαγητό και ποτό
Κλιματισμός
Ποδήλατο

Second Class

Η δεύτερη κατηγορία του Deutshce Bahn εξασφαλίζει ένα άνετο ταξίδι με τυπικές ρυθμίσεις καθισμάτων με δωρεάν Wi-Fi, πρίζα και. Οι επιβάτες δεύτερης θέσης μπορούν να αγοράσουν φαγητό και ποτά από το αυτοκίνητο του μπαρ/μπιστρό ή το αυτοκίνητο του εστιατορίου.

WiFi
Υποδοχές ρεύματος
Αποσκευές
Προσιτότητα
Φαγητό και ποτό
Κλιματισμός
Ποδήλατο

First Class

Τα ταξίδια πρώτης θέσης με την Deutsche Bahn προσφέρουν μια πολυτελή εμπειρία με άνετα καθίσματα και πολλές ανέσεις, όπως ευρύχωρα καθίσματα με εξατομικευμένη υπηρεσία επί του καθίσματος και αποκλειστική πρόσβαση στο σαλόνι στους μεγάλους σταθμούς. Οι επιβάτες πρώτης θέσης μπορούν να παραδώσουν τις παραγγελίες τους στις θέσεις τους, αλλά αν δεν θέλετε να περιμένετε, μπορείτε επίσης να δειπνήσετε στο αυτοκίνητο του εστιατορίου ή να αγοράσετε φαγητό και ποτά από το αυτοκίνητο του μπαρ/μπιστρό.

WiFi
Ήσυχη ζώνη
Υποδοχές ρεύματος
Αποσκευές
Προσιτότητα
Φαγητό και ποτό
Κλιματισμός
Ποδήλατο

Second Class

Στα τρένα SBB Intercity, εκτός από τις βασικές ανέσεις για εισιτήριο Δεύτερης Θέσης, υπάρχει μια Οικογενειακή Ζώνη ειδικά σχεδιασμένη για να προσφέρει άνεση σε οικογένειες με παιδιά. Αν πεινάσετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, μπορείτε να απολαύσετε νόστιμα γεύματα στην άμαξα του εστιατορίου.

WiFi
Υποδοχές ρεύματος
Αποσκευές
Προσιτότητα
Φαγητό και ποτό
Κλιματισμός
Ποδήλατο

First Class

Στην First Class του SBB Intercity, μπορείτε να επωφεληθείτε από την προσωπική πρίζα, τα πιο άνετα καθίσματα και τον μεγαλύτερο χώρο αποσκευών. Ορισμένα τρένα IC προσφέρουν επίσης ήσυχες ζώνες και επιχειρηματικές περιοχές.

WiFi
Ήσυχη ζώνη
Υποδοχές ρεύματος
Αποσκευές
Προσιτότητα
Φαγητό και ποτό
Κλιματισμός
Ποδήλατο
Υπηρεσίες εν πλω HLB Hessenbahn, DB - Regionalbahn και DB - InterCity Express (ICE) από Φρανκφούρτη έως Έσλιγκεν
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Φρανκφούρτη έως Έσλιγκεν κατά τρένου.
Εγκαταστάσεις HLB Hessenbahn DB - Regionalbahn DB - InterCity Express (ICE) DB - Intercity DB - Regional Express EuroCity
Ήσυχη ζώνη
WiFi
Υποδοχές ρεύματος
Προσιτότητα
Φαγητό και ποτό
Κλιματισμός
Ποδήλατο
Βαγόνι ύπνου
Αποσκευές

Φρανκφούρτη έως Έσλιγκεν Εκπομπές CO2 κατά Τρένου

Ecology
Τρένου
0.9kg
Λεωφορείο
5.8kg
Πτήση
231.5kg
Αυτοκίνητο
22.3kg
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Φρανκφούρτη έως Έσλιγκεν με τρένο; Οι εκπομπές Co2 για τη λήψη του τρένου μεταξύ Φρανκφούρτη και Έσλιγκεν είναι 0.9kg.
Πόσο CO2 εξοικονομώ παίρνοντας το τρένο μεταξύ Φρανκφούρτη και Έσλιγκεν; Παίρνοντας το τρένο μεταξύ Φρανκφούρτη και Έσλιγκεν θα εξοικονομήσετε 230.6kg εκπομπών CO2 σε σύγκριση με μια πτήση, 4.9kg σε σύγκριση με ένα λεωφορείο και 21.5kg σε σύγκριση με ένα αυτοκίνητο.

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο τρένου από Φρανκφούρτη έως Έσλιγκεν;
Ένα εισιτήριο τρένου από Φρανκφούρτη έως Έσλιγκεν είναι 32,10€. Ωστόσο, η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το πόσο νωρίς αγοράζετε και αν είναι μια πολυάσχολη ώρα της ημέρας. Περιστασιακά να τα βρείτε τόσο φθηνά όσο 23,90€.
Ποιο είναι το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Φρανκφούρτη προς Έσλιγκεν;
Το φθηνότερο εισιτήριο που μπορείτε να πάρετε από Φρανκφούρτη έως Έσλιγκεν είναι 23,90€. Συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα και ώρες που δεν είναι αιχμής για να αποκτήσετε το φθηνότερο δυνατό εισιτήριο.
Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Φρανκφούρτη και Έσλιγκεν από τρένου;
Φρανκφούρτη έως Έσλιγκεν είναι 159,4 km.
Πόσο διαρκεί το τρένου μεταξύ Φρανκφούρτη και Έσλιγκεν;
Το Φρανκφούρτη έως το Έσλιγκεν είναι κατά μέσο όρο 2 ω 34 λεπτά. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 1 ω 54 λεπτά.
Ποιες εταιρείες λειτουργούν από Φρανκφούρτη έως Έσλιγκεν;
Το Φρανκφούρτη έως το Έσλιγκεν καλύπτεται από τελεστές 7. Μπορείτε να βρείτε στο Virail HLB Hessenbahn, DB - Regionalbahn, DB - InterCity Express (ICE), DB - Intercity, Go-Ahead Baden-Württemberg, DB - Regional Express, EuroCity που παρέχει υπηρεσίες σε αυτήν τη διαδρομή.
Πόσα τρένου ανά ημέρα πηγαίνουν από Φρανκφούρτη σε Έσλιγκεν;
Φρανκφούρτη έως Έσλιγκεν έχει 110 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο τρένου από Φρανκφούρτη έως Έσλιγκεν;
Το παλαιότερο τρένου από Φρανκφούρτη έως Έσλιγκεν αναχωρεί στο 01:08. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο τρένου από Φρανκφούρτη έως Έσλιγκεν;
Το πιο πρόσφατο τρένου από Φρανκφούρτη έως Έσλιγκεν αναχωρεί στο 00:08. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Πρέπει να κλείσω το εισιτήριό μου εκ των προτέρων από Φρανκφούρτη έως Έσλιγκεν;
Εάν μπορείτε, συνιστούμε να κάνετε κράτηση του εισιτηρίου σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξασφαλίσετε καλύτερη εξοικονόμηση πόρων. Το φθηνότερο εισιτήριο τρένου που βρήκαμε είναι 23,90€ αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη ζήτηση.
Ποιους σταθμούς μπορώ να πάω από το Φρανκφούρτη στο Έσλιγκεν;
Υπάρχουν σταθμοί 3 που μπορείτε να αναχωρήσετε από το Φρανκφούρτη για να μεταβείτε στο Έσλιγκεν. Μπορείτε να πάτε από Südbahnhof, Frankfurt A.m., Frankfurt Hbf (tief) and Frankfurt (main) Süd και μπορείτε να φτάσετε στο Oberesslingen.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Φρανκφούρτη έως Έσλιγκεν από τρένου;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά τρένου μεταξύ Φρανκφούρτη και Έσλιγκεν είναι 1 ω 54 λεπτά.
Υπάρχει απευθείας τρένου από Φρανκφούρτη έως Έσλιγκεν;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο τρένου μεταξύ Φρανκφούρτη και Έσλιγκεν.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Φρανκφούρτη έως Έσλιγκεν από τρένου;
Το ταξίδι τρένου από το Φρανκφούρτη στο Έσλιγκεν δημιουργεί εκπομπές CO2 0.9kg.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας

Λάβετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις προϊόντων και αποκλειστικές προσφορές απευθείας στα εισερχόμενά σας

Μεταβείτε τοπικά από το Φρανκφούρτη

Τάσεις διαδρομές

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Φρανκφούρτη

Διεθνή δρομολόγια από Φρανκφούρτη και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Φρανκφούρτη

Κύριες διαδρομές προς Έσλιγκεν

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές