Βρείτε τρένο από Άνω Λιόσια προς Μαγούλα

Άνω Λιόσια σε Μαγούλα από τρένου

Το ταξίδι από Άνω Λιόσια έως Μαγούλα με τρένου είναι 15,68 χλμ. και διαρκεί 1 ώ. 6 λ.. Υπάρχουν 40 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 4:53 π.μ. και την τελευταία στο 11:02 μ.μ.. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Άνω Λιόσια σε Μαγούλα με τρένου για μόλις ή έως και . Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι .

Διάρκεια Ταξιδίου1 ώ. 6 λ.
Σύνδεση ανά ημέρα40
Πρώτη Αναχώρηση4:53 π.μ.
Τελευταία Αναχώρηση11:02 μ.μ.
Απόσταση15,68 χλμ.
ΑναχώρησηΆνω Λιόσια
ΆφιξηΜαγούλα
TransportistasHellenic

Το ταξίδι σας από Άνω Λιόσια προς Μαγούλα με τη Virail

Σκοπεύετε να ταξιδέψετε από Άνω Λιόσια προς Μαγούλα; Κάποιες φορές είναι δύσκολο να βρείτε από πού να ξεκινήσετε - αλλά για αυτόν τον λόγο υπάρχει η Virail. Η ισχυρή μηχανή αναζήτησής μας θα εξερευνήσει όλες τις διαθέσιμες επιλογές για το ταξίδι σας, ψάχνοντας ανάμεσα σε περισσότερες από 2.000 ταξιδιωτικές εταιρείες σε όλον τον κόσμο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας. Αμέσως θα σας δείξουμε μια λεπτομερή λίστα πιθανών διαδρομών με όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να αποφασίσετε. Επιλέξτε λεωφορεία, τρένα και πολλά άλλα, με αλλαγή ή απευθείας, απλής μετάβασης ή με επιστροφή - κάντε την επιλογή που προτιμάτε. Έπειτα από την προβολή των αποτελεσμάτων, επιλέξτε αυτό που προτιμάτε και η Virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της ταξιδιωτικής εταιρείας, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Κάνουμε τη δύσκολη δουλειά για εσάς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το ταξίδι σας.

Πώς μπορώ να βρω τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου για τα ταξιδέψω από Άνω Λιόσια προς Μαγούλα;

Τα φθηνότερα εισιτήρια από Άνω Λιόσια προς Μαγούλα κοστίζουν . Κατά μέσο όρο, αναμένεται να πληρώσετε περίπου για το εισιτήριο του τρένου σας. Η Virail θα σας βοηθήσει να βρείτε ένα ταξίδι που να ταιριάζει με τα χρήματα που θέλετε να διαθέσετε. Οι τιμές ποικίλλουν ανάλογα με τη την ταξιδιωτική εταιρεία και τη μέθοδο μετακίνησης, καθώς συχνά οι γρηγορότερες διαδρομές είναι πιο ακριβές από τις πιο αργές. Αν έχετε ευέλικτες ημερομηνίες ταξιδιού, ίσως μπορέσετε να βρείτε φθηνότερα εισιτήρια τρένου, καθώς οι τιμές κυμαίνονται ελαφρώς από τη μία μέρα στην άλλη. Μπορείτε επίσης να βρείτε χαμηλότερες τιμές κάνοντας κράτηση για συγκεκριμένες ώρες, αποφεύγοντας τις ώρες μεγάλης κίνησης. Άλλη μια συμβουλή για ταξιδιώτες που θέλουν να ξοδέψουν λίγο είναι η αναζήτηση ταξιδιών με σύνδεση δρομολογίων. Κάποιες φορές είναι φθηνότερα αν ταξιδέψετε κάνοντας μία ή δύο αλλαγές κατά τη διαδρομή από το να επιλέξετε ένα απευθείας δρομολόγιο από Άνω Λιόσια για Μαγούλα.
Δυστυχώς, δεν βρέθηκε τιμή για το ταξίδι σας από Άνω Λιόσια προς Μαγούλα. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε αποτελέσματα για τιμή.
Οι τιμές θα ποικίλλουν όταν ταξιδέψετε από Άνω Λιόσια προς Μαγούλα. Ωστόσο, κατά προσέγγιση, θα πληρώσετε περίπου για ένα εισιτήριο με τρένο. Αν ψάχνετε για χαμηλή τιμή, ίσως χρειαστεί να είστε προετοιμασμένοι να ξοδέψετε περισσότερο χρόνο στη μετεπιβίβαση. Μπορείτε επίσης να βρείτε φθηνότερα εισιτήρια τρένου για συγκεκριμένες ώρες ή για ορισμένες ημέρες. Φυσικά οι τιμές των εισιτηρίων συχνά αλλάζουν κατά τη διάρκεια του έτους. Πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να πληρώσετε περισσότερο σε εποχές με μεγάλη κίνηση. Για τις πιο χαμηλές τιμές είναι συνήθως καλύτερα να κάνετε την κράτησή σας αρκετό καιρό πριν. Να είστε όμως προσεκτικοί, γιατί πολλές εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφές χρημάτων ή αλλαγές εισιτηρίων για τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου.

Πόση ώρα είναι το ταξίδι από Άνω Λιόσια προς Μαγούλα με τρένο;

Με απόσταση 15,68 χλμ. μεταξύ Άνω Λιόσια και Μαγούλα, συνήθως θα χρειαστείτε 1 ώ. 6 λ. για την ολοκλήρωση της διαδρομής. Αυτός ο κατά μέσο όρος αριθμός μπορεί να διαφέρει από τη μία μέρα στην άλλη. Οι καθυστερήσεις μπορεί να είναι το αποτέλεσμα μη αναμενόμενων καιρικών συνθηκών, οδικών έργων ή κατασκευών στο οδικό δίκτυο, τοπικών εορτών η άλλων απρόβλεπτων περιστάσεων. Θυμηθείτε ότι το ταξίδι σας μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από 1 ώ. 6 λ.. Κάντε τα σχέδιά σας λαμβάνοντάς το αυτό υπόψη για να αποφύγετε την απογοήτευση, ιδιαίτερα αν ταξιδεύετε με πολύ αυστηρό χρονοδιάγραμμα. Η απόσταση μεταξύ Άνω Λιόσια και Μαγούλα είναι περίπου 15,68 χλμ.. Ανάλογα με το ακριβές δρομολόγιο και με την εταιρεία που ταξιδεύετε η διάρκεια του ταξιδιού σας μπορεί να ποικίλλει. Κατά μέσο όρο, αυτή η διαδρομή διαρκεί περίπου 1 ώ. 6 λ.. Ωστόσο, τα πιο γρήγορα δρομολόγια μεταξύ Άνω Λιόσια και Μαγούλα διαρκούν 0 ώ. 11 λ.. Αν για εσάς μια γρήγορη διαδρομή είναι προτεραιότητα, αναζητήστε δρομολόγια express που μπορούν να σας μεταφέρουν στον προορισμό σας πιο γρήγορα. Όταν κάνετε κράτηση ενδέχεται να είναι απαραίτητη λίγη ευελιξία. Συχνά αυτές οι υπηρεσίες αναχωρούν συγκεκριμένες ώρες ή ακόμα και σε ορισμένες ημέρες της εβδομάδας. Ίσως βρείτε μια πιο γρήγορη διαδρομή παίρνοντας ένα μη απευθείας δρομολόγιο και κάνοντας σύνδεση με έναν άλλο σταθμό κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Ποιους σταθμούς μπορώ να χρησιμοποιήσω για να ταξιδέψω από Άνω Λιόσια προς Μαγούλα;

Μπορείτε να αναχωρήσετε από Άνω Λιόσια από σταθμούς όπως . Στο τέλος του ταξιδιού θα μπορέσετε να φθάσετε Μαγούλα στους ακόλουθους σταθμούς: . Κάποιοι από αυτούς τους σταθμούς ίσως να εξυπηρετούνται από συγκεκριμένες ταξιδιωτικές εταιρείες. Για αυτόν τον λόγο ίσως να μην υπάρχει απευθείας σύνδεση μεταξύ όλων των σταθμών σε Άνω Λιόσια και Μαγούλα. Σχεδιάστε προσεκτικά το ταξίδι σας, καθώς ίσως χρειαστεί να κάνετε άλλη μία αλλαγή πριν από την αναχώρηση ή μετά την άφιξη.

Πόσες φορές την ημέρα υπάρχουν αναχωρήσεις από Άνω Λιόσια προς Μαγούλα;

Κατά μέσο όρο, υπάρχουν 40 καθημερινές αναχωρήσεις από Άνω Λιόσια προς Μαγούλα. Ωστόσο, ίσως να υπάρχουν περισσότερες ή λιγότερες σε διαφορετικές ημέρες. Τα προγράμματα δρομολογίων των εταιρειών μπορεί να αλλάξουν ορισμένες ημέρες ή στις επίσημες αργίες και πολλά διαφέρουν ορισμένες περιόδους του έτους. Κάποιες εταιρείες, για παράδειγμα, αλλάζουν τις ώρες των δρομολογίων τους στη διάρκεια του καλοκαιριού. Τις περιόδους με μεγάλη ζήτηση, μπορεί να υπάρξουν έως αναχωρήσεις κάθε μέρα. Οι εταιρείες που λειτουργούν αυτό το δρομολόγιο περιλαμβάνουν και κάθε μία λειτουργεί σύμφωνα με το δικό της συγκεκριμένο πρόγραμμα. Ως ταξιδιώτης μπορεί να προτιμάτε μια απευθείας διαδρομή ή μπορεί να μην σας πειράζει να κάνετε αλλαγές και συνδέσεις. Αν έχετε βαριές αποσκευές, μια απευθείας διαδρομή ίσως είναι η καλύτερη λύση. Εναλλακτικά, ίσως μπορέσετε να εξοικονομήσετε χρήματα και να απολαύσετε μεγαλύτερη ευελιξία με μια αλλαγή κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Καθημερινά. υπάρχουν κατά μέσο όρο 21 αναχωρήσεις από Άνω Λιόσια που πηγαίνουν απευθείας Μαγούλα. Υπάρχουν 19 διαδρομές με μία ή περισσότερες αλλαγές. Δυστυχώς, δεν βρέθηκε σύνδεση για το ταξίδι σας από Άνω Λιόσια προς Μαγούλα. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε συνδέσεις.

Εμφάνιση πλήρους περιγραφήςΑπόκρυψη πληρους περιγραφής
Φτηνά εισιτήρια τρένου από Άνω Λιόσια έως Μαγούλα
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Άνω Λιόσια έως Μαγούλα.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Άνω Λιόσια έως Μαγούλα, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Άνω Λιόσια στο Μαγούλα.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Άνω Λιόσια έως Μαγούλα

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου Άνω Λιόσια - Μαγούλα μπορούν να βρεθούν με 15,49 € αν είστε τυχεροί ή 24,44 € κατά μέσο όρο. Το πιο ακριβό εισιτήριο μπορεί να κοστίσει έως και 36,52 €.

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Μαγούλα με τρένο

Όταν ταξιδεύετε στο Μαγούλα με τρένο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Υπηρεσίες εν πλω Hellenic από Άνω Λιόσια έως Μαγούλα
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Άνω Λιόσια έως Μαγούλα κατά train.
Εγκαταστάσεις Hellenic
quiet_zone Ήσυχη ζώνη check
wifi WiFi check
power_sockets Υποδοχές ρεύματος check
luggage Αποσκευές check
accessibility Προσιτότητα check
food_and_drink Φαγητό και ποτό check
air_con Κλιματισμός check
bicycle Ποδήλατο check

Άνω Λιόσια έως Μαγούλα Εκπομπές CO2 κατά Τρένου

Ecology
Τρένου
1.1kg
Λεωφορείο
1.18kg
Πτήση
3.14kg
Αυτοκίνητο
2.51kg
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Άνω Λιόσια έως Μαγούλα με τρένο; Οι εκπομπές Co2 για τη λήψη του τρένου μεταξύ Άνω Λιόσια και Μαγούλα είναι 1.1kg.
Πόσο CO2 εξοικονομώ παίρνοντας το τρένο μεταξύ Άνω Λιόσια και Μαγούλα; Παίρνοντας το τρένο μεταξύ Άνω Λιόσια και Μαγούλα θα εξοικονομήσετε 2.04kg εκπομπών CO2 σε σύγκριση με μια πτήση, 0.08kg σε σύγκριση με ένα λεωφορείο και 1.41kg σε σύγκριση με ένα αυτοκίνητο.

Μπορούμε να βελτιώσουμε κάτι;

Συχνές Ερωτήσεις

Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Άνω Λιόσια και Μαγούλα από τρένου;
Άνω Λιόσια έως Μαγούλα είναι 15,68 χλμ..
Πόσο διαρκεί το τρένου μεταξύ Άνω Λιόσια και Μαγούλα;
Το Άνω Λιόσια έως το Μαγούλα είναι κατά μέσο όρο 1 ώ. 6 λ.. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 0 ώ. 11 λ..
Πόσα τρένου ανά ημέρα πηγαίνουν από Άνω Λιόσια σε Μαγούλα;
Άνω Λιόσια έως Μαγούλα έχει 40 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο τρένου από Άνω Λιόσια έως Μαγούλα;
Το παλαιότερο τρένου από Άνω Λιόσια έως Μαγούλα αναχωρεί στο 4:53 π.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο τρένου από Άνω Λιόσια έως Μαγούλα;
Το πιο πρόσφατο τρένου από Άνω Λιόσια έως Μαγούλα αναχωρεί στο 11:02 μ.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Πόσες απευθείας συνδέσεις πηγαίνουν από Άνω Λιόσια σε Μαγούλα;
Υπάρχουν κατά μέσο όρο 21 από Άνω Λιόσια έως Μαγούλα.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Άνω Λιόσια έως Μαγούλα από τρένου;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά τρένου μεταξύ Άνω Λιόσια και Μαγούλα είναι 0 ώ. 11 λ..
Υπάρχει απευθείας τρένου από Άνω Λιόσια έως Μαγούλα;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο τρένου μεταξύ Άνω Λιόσια και Μαγούλα.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Άνω Λιόσια έως Μαγούλα από τρένου;
Το ταξίδι τρένου από το Άνω Λιόσια στο Μαγούλα δημιουργεί εκπομπές CO2 1.1kg.

Μεταβείτε τοπικά από το Άνω Λιόσια

Τάσεις διαδρομές

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Άνω Λιόσια

Διεθνή δρομολόγια από Άνω Λιόσια και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Άνω Λιόσια

Κύριες διαδρομές προς Μαγούλα

Σχετικές διαδρομές

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές