Βρείτε τρένο από Άνω Λιόσια προς Αίγιο

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 2 ω 44 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 16
Πρώτη αναχώρηση 08:51
Τελευταία αναχώρηση 19:19
απόσταση 143 km

Οι καλύτερες προσφορές για τρένο από Άνω Λιόσια προς Αίγιο στο virail

Αν ψάχνετε για τον ευκολότερο τρόπο να βρείτε την καλύτερη τιμή για τη διαδρομή σας με τρένο, το virail είναι αυτό που ψάχνετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι επιλέξετε την ημερομηνία και το virail θα σας εμφανίσει όλες τις συνδέσεις που προσφέρουν οι συνεργάτες μας: φιλτράροντας τα αποτελέσματα θα βρείτε την ιδανική λύση για τον προϋπολογισμό και το πρόγραμμά σας. Το virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της εταιρείας για μια απλή και ασφαλή κράτηση.

Ποιες εταιρείες εκτελούν ταξίδια από Άνω Λιόσια προς Αίγιο με τρένο

Το virail συνεργάζεται με περισσότερους από 200 συνεργάτες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο, μεταξύ των οποίων και η TrainOSE που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου Άνω Λιόσια - Αίγιο.

Τρένα από Άνω Λιόσια προς Αίγιο

Πόσο θα διαρκέσει η διαδρομή από Άνω Λιόσια προς Αίγιο με τρένο και πότε φεύγουν τα τρένα

Ενώ το πρώτο τρένο για την πόλη Αίγιο φεύγει στις 08:51, το τελευταίο είναι προγραμματισμένο για τις 19:19. Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 2 ω 44 λεπτά, αλλά τα ταχύτερα τρένα μπορούν να σας πάνε στην πόλη Αίγιο σε 1 ω 55 λεπτά.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούν τη σιδηροδρομική γραμμή Άνω Λιόσια - Αίγιο

Τα τρένα προς Αίγιο αναχωρούν από Άνω Λιόσια από τον σταθμό Άνω Λιόσια και φτάνουν στον σταθμό Αίγιο.

Όταν πρόκειται για μικρές αποστάσεις, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου αντιπροσωπεύουν μια καλή εναλλακτική λύση αντί για ταξίδι με το τρένο, ειδικά αν ταξιδεύετε με σφιχτό προϋπολογισμό.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν για να ταξιδέψετε από Άνω Λιόσια προς Αίγιο με τρένο

Αν επιθυμείτε να πάτε από Άνω Λιόσια προς Αίγιο με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές συνδέσεις 16. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι διαδρομές είναι απευθείας γραμμές ενώ τα δρομολόγια 16 περιλαμβάνουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Κατά συνέπεια, αν δεν θέλετε να αλλάξετε τρένα, σας προτείνεται ιδιαίτερα να επιλέξετε μια προσφορά με απευθείας διαδρομή. Παρόλα αυτά, η επιλογή μιας προσφοράς με έμμεση γραμμή είναι μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να ταξιδέψετε αποτελεσματικά, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο.

αρακαλούμε να έχετε υπόψη σας ότι όλες απολύτως αυτές οι συνδέσεις έχουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Επομένως, δεν θα παραμείνετε στην ίδια αμαξοστοιχία για όλο το ταξίδι.Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Αίγιο από την πόλη Άνω Λιόσια, παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά συνδέσεις τρένων 16.