Βρείτε τρένο από Άνω Λιόσια προς Κόρινθος

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 46 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 19
Πρώτη αναχώρηση 08:51
Τελευταία αναχώρηση 01:51
απόσταση 70 km

Φθηνά εισιτήρια τρένου από Άνω Λιόσια προς Κόρινθος στο virail

Το virail έχει τον μαγικό τρόπο για να βρείτε τα φτηνά εισιτήρια τρένου σας προς Κόρινθος. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να δώσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και να ορίσετε τα φίλτρα για την αναχώρηση και την τιμή σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Μόλις διαλέξετε τις καλύτερες επιλογές του ταξιδιού σας με τρένο από Άνω Λιόσια προς Κόρινθος, το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για την αγορά.

Τρένα από Άνω Λιόσια προς Κόρινθος: με ποιες εταιρείες μπορείτε να ταξιδέψετε

Μεταξύ όλων των συνεργατών του virail, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να ταξιδέψετε με την TrainOSE, που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου μεταξύ Άνω Λιόσια και Κόρινθος.

Τρένα από Άνω Λιόσια προς Κόρινθος

Πότε φεύγουν τα τρένα για Κόρινθος και πόσο διαρκεί το ταξίδι

Με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Κόρινθος σε 45 λεπτά, αλλά κατά μέσον όρο το ταξίδι διαρκεί 46 λεπτά. Το πρώτο τρένο που κατευθύνεται προς την πόλη Κόρινθος είναι στις 08:51, ενώ το τελευταίο τρένο φεύγει από την πόλη Άνω Λιόσια στις 01:51.

Ποιοι είναι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξης στις πόλεις Άνω Λιόσια και Κόρινθος

Τα τρένα αναχωρούν από την πόλη Άνω Λιόσια από τον σταθμό Άνω Λιόσια και φτάνουν στον σταθμό Κόρινθος.

Αν υπάρχουν αλλαγές τρένων στο δρομολόγιό σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε πάντα αρκετό χρόνο για να περπατήσετε από τη μία πλατφόρμα στην άλλη και μην ξεχνάτε ποτέ την πιθανότητα μιας καθυστέρησης που θα μπορούσε να σας κάνει να χάσετε το δεύτερο τρένο.

Αν τα δρομολόγια των τρένων δεν ταιριάζουν με το πρόγραμμα ή τον προϋπολογισμό σας, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου μπορούν να σας προσφέρουν ορισμένες εναλλακτικές λύσεις χρόνου και τιμής, χωρίς να αλλάξετε ουσιαστικά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν για να ταξιδέψετε από Άνω Λιόσια προς Κόρινθος με τρένο

Αν επιθυμείτε να πάτε από Άνω Λιόσια προς Κόρινθος με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές συνδέσεις 19. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι διαδρομές 19 είναι απευθείας γραμμές ενώ τα δρομολόγια 0 περιλαμβάνουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Κατά συνέπεια, αν δεν θέλετε να αλλάξετε τρένα, σας προτείνεται ιδιαίτερα να επιλέξετε μια προσφορά με απευθείας διαδρομή. Παρόλα αυτά, η επιλογή μιας προσφοράς με έμμεση γραμμή είναι μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να ταξιδέψετε αποτελεσματικά, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο.

Υπάρχουν συνδέσεις τρένων 19 για να φτάσετε στην πόλη Κόρινθος από την πόλη Άνω Λιόσια κάθε μέρα. Λάβετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν απευθείας γραμμές 19 έναντι καμιάς διαδρομής που έχει τουλάχιστον μία αλλαγή. Έτσι δεν θα χρειαστεί ποτέ να πάρετε άλλο τρένο.