Βρείτε τρένο από Άνω Λιόσια προς Βόλος

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 7 ω 2 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 11
Πρώτη αναχώρηση 09:02
Τελευταία αναχώρηση 17:02
απόσταση 157 km

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου από Άνω Λιόσια προς Βόλος στο virail

Αν ψάχνετε για τον ευκολότερο τρόπο να βρείτε την καλύτερη τιμή για τη διαδρομή σας με τρένο, το virail είναι αυτό που ψάχνετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι επιλέξετε την ημερομηνία και το virail θα σας εμφανίσει όλες τις συνδέσεις που προσφέρουν οι συνεργάτες μας: φιλτράροντας τα αποτελέσματα θα βρείτε την ιδανική λύση για τον προϋπολογισμό και το πρόγραμμά σας. Το virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της εταιρείας για μια απλή και ασφαλή κράτηση.

Ποιες εταιρείες σας μεταφέρουν από Άνω Λιόσια προς Βόλος με τρένο

Το virail συνεργάζεται με περισσότερους από 200 συνεργάτες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο, μεταξύ των οποίων και η TrainOSE που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου Άνω Λιόσια - Βόλος.

Τρένα από Άνω Λιόσια προς Βόλος

Πότε φεύγουν τα τρένα για Βόλος και πόσο διαρκεί το ταξίδι

Το πρώτο τρένο προς την πόλη Βόλος φεύγει στις 09:02, ενώ το τελευταίο στις 17:02. Το ταξίδι διαρκεί 7 ω 2 λεπτά κατά μέσον όρο, αλλά με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Βόλος σε 4 ω 21 λεπτά.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούνται από τα τρένα που ταξιδεύουν από Άνω Λιόσια προς Βόλος

Μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Βόλος από τον σταθμό Άνω Λιόσια, το οποίο φτάνει στον σταθμό Βόλος.

Δεδομένου ότι το ταξίδι μεταξύ Άνω Λιόσια και Βόλος είναι σχετικά σύντομο, μπορείτε να εξετάσετε την ομαδική χρήση αυτοκινήτου ή το λεωφορείο ως εναλλακτικό μέσο μεταφοράς, με φθηνότερες τιμές και παρόμοια διάρκεια.

Ταξιδεύοντας με τρένο από Άνω Λιόσια προς Βόλος: πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν

Αν επιθυμείτε να πάτε από Άνω Λιόσια προς Βόλος με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές συνδέσεις 11. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι διαδρομές είναι απευθείας γραμμές ενώ τα δρομολόγια 11 περιλαμβάνουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Κατά συνέπεια, αν δεν θέλετε να αλλάξετε τρένα, σας προτείνεται ιδιαίτερα να επιλέξετε μια προσφορά με απευθείας διαδρομή. Παρόλα αυτά, η επιλογή ενός εισιτηρίου με έμμεση γραμμή θα μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματική αν θέλετε να φτάσετε στην πόλη Βόλος την τελευταία στιγμή, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο.

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Άνω Λιόσια προς Βόλος με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 11 κάθε μέρα. αρακαλούμε να έχετε υπόψη σας ότι όλες απολύτως αυτές οι συνδέσεις έχουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Επομένως, δεν θα παραμείνετε στην ίδια αμαξοστοιχία για όλο το ταξίδι.