Βρείτε τρένο από Μαγούλα προς Αίγιο

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 2 ω 32 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 17
Πρώτη αναχώρηση 09:03
Τελευταία αναχώρηση 20:30
απόσταση 127 km

Συγκρίνετε τις καλύτερες τιμές τρένων από Μαγούλα προς Αίγιο

Ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολο να βρείτε την τέλεια σύνδεση τρένων: χάρη στο virail, θα μπορείτε να συγκρίνετε εκατοντάδες προσφορές ταυτόχρονα μόλις δώσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας. Μέσω των φίλτρων τιμής και αναχώρησης, θα έχετε τη δυνατότητα να περιορίσετε τα αποτελέσματα και να βρείτε την τέλεια λύση. Η κράτηση πραγματοποιείται στον ιστότοπο του παρόχου, προς στον οποίο θα ανακατευθυνθείτε αυτόματα.

Ποιες σιδηροδρομικές εταιρείες προσφέρουν συνδέσεις με τρένο από Μαγούλα προς Αίγιο

Για να φτάσετε στην πόλη Αίγιο με τρένο, μπορείτε να βασιστείτε στην TrainOSE, ένα μόνο παράδειγμα από όλους τους συνεργάτες μας.

Τρένα από Μαγούλα προς Αίγιο

Πόσο διαρκεί η διαδρομή από Μαγούλα προς Αίγιο και πότε φεύγουν τα τρένα

Με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Αίγιο σε 1 ω 44 λεπτά, αλλά κατά μέσον όρο το ταξίδι διαρκεί 2 ω 32 λεπτά. Το πρώτο τρένο που κατευθύνεται προς την πόλη Αίγιο είναι στις 09:03, ενώ το τελευταίο τρένο φεύγει από την πόλη Μαγούλα στις 20:30.

Από ποιους σταθμούς μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Αίγιο και πού θα φτάσετε

Τα τρένα αναχωρούν από την πόλη Μαγούλα από τον σταθμό Μαγούλα (Ελευσίνα) και φτάνουν στον σταθμό Αίγιο.

Για μικρές αποστάσεις, όπως μεταξύ Μαγούλα και Αίγιο, τα λεωφορεία και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου είναι καλές εναλλακτικές λύσεις αντί για το τρένο, χάρη στο χαμηλό κόστος τους. Επίσης, τα λεωφορεία έχουν το πλεονέκτημα να πηγαίνουν στις μικρότερες πόλεις όπου δεν υπάρχει σιδηροδρομικός σταθμός.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν για να ταξιδέψετε από Μαγούλα προς Αίγιο με τρένο

Αν επιθυμείτε να πάτε από Μαγούλα προς Αίγιο με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές συνδέσεις 17. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι διαδρομές είναι απευθείας γραμμές ενώ τα δρομολόγια 17 περιλαμβάνουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Κατά συνέπεια, αν δεν θέλετε να αλλάξετε τρένα, σας προτείνεται ιδιαίτερα να επιλέξετε μια προσφορά με απευθείας διαδρομή. Παρόλα αυτά, η επιλογή μιας προσφοράς με έμμεση γραμμή είναι μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να ταξιδέψετε αποτελεσματικά, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο.

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Μαγούλα προς Αίγιο με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 17 κάθε μέρα.Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν δρομολόγια 17 με τουλάχιστον μία αλλαγή έναντι καμιάς των άμεσων γραμμών. Κατά συνέπεια, θα πρέπει να πάρετε ένα άλλο τρένο.