Βρείτε τρένο από Άνω Λιόσια προς Θεσσαλονίκη

Ξεκίνα από
Ανακαλύπτω

Άνω Λιόσια σε Θεσσαλονίκη από τρένου

Το ταξίδι από Άνω Λιόσια έως Θεσσαλονίκη με τρένου είναι 292,3 km και διαρκεί 5 ω 29 λεπτά. Υπάρχουν 12 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 04:03 και την τελευταία στο 15:03. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Άνω Λιόσια σε Θεσσαλονίκη με τρένου για μόλις ή έως και . Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι .

Διάρκεια Ταξιδίου 5 ω 29 λεπτά
Σύνδεση ανά ημέρα 12
Πρώτη Αναχώρηση 04:03
Τελευταία Αναχώρηση 15:03
Απόσταση 292,3 km
Αναχώρηση Άνω Λιόσια
Άφιξη Θεσσαλονίκη
Transportistas Hellenic

Τρένου Εισιτήρια από Άνω Λιόσια έως Θεσσαλονίκη

  Sep 30
  Περισσότερα
  22°
  Oct 01
  Περισσότερα
  23°
  Oct 02
  Περισσότερα
  22°
  Oct 03
  Περισσότερα
  21°
  Oct 04
  Περισσότερα
  21°
  Oct 05
  Περισσότερα
  22°
  Oct 06
  Περισσότερα
  21°
  Oct 07
  Περισσότερα
  20°
  Oct 08
  Περισσότερα
  22°
  Oct 09
  Περισσότερα
  20°
  Oct 10
  Περισσότερα
  17°
  Oct 11
  Περισσότερα
  18°
  Oct 12
  Περισσότερα
  20°
  Oct 13
  Περισσότερα
  22°
  Oct 14
  Περισσότερα
  23°
Departure date
Saturday,Sep 30 2023
22°

Χρησιμοποιήστε τη Virail για να βρείτε τον καλύτερο τρόπο να ταξιδέψετε από Άνω Λιόσια προς Θεσσαλονίκη

Ξέρετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από Άνω Λιόσια προς Θεσσαλονίκη; Όχι; Μην ανησυχείτε, η Virail ξέρει. Η μηχανή αναζήτησής μας χρησιμοποιεί δεδομένα χιλιάδων ταξιδιωτικών εταιρειών για να σας εμφανίσει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια για τις επιλεγμένες ημερομηνίες ταξιδιού σας. Όπως και αν θέλετε να ταξιδέψετε, με τρένο, λεωφορείο, αεροπλάνο ή carpool, μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Φιλτράρετε τα αποτέλεσματά σας για να ταιριάζουν με τις προσωπικές σας ανάγκες και προτιμήσεις: αποφασίστε αν θέλετε ταξίδι απλής μετάβασης ή με επιστροφή, απευθείας ή με συνδέσεις και επιλέξτε την ώρα που προτιμάτε να ταξιδέψετε. Ρίξτε μια ματιά σε όλες τις πληροφορίες και βρείτε την επιλογή μετακίνησης που είναι η σωστή για εσάς. Αφού επιλέξετε το ιδανικό σας ταξίδι, η Virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της ταξιδιωτικής εταιρείας της επιλογής σας, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Η Virail μπορεί να σας βοηθήσει σήμερα να ζήσετε το όνειρό σας.

Εμφάνιση πλήρους περιγραφής Απόκρυψη πληρους περιγραφής
Φτηνά εισιτήρια από Άνω Λιόσια έως Θεσσαλονίκη
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Άνω Λιόσια έως Θεσσαλονίκη.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Άνω Λιόσια έως Θεσσαλονίκη, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Άνω Λιόσια στο Θεσσαλονίκη.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Εμφάνιση εισιτηρίων από

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Θεσσαλονίκη με τρένο

Όταν ταξιδεύετε στο Θεσσαλονίκη με τρένο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Μεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή

Μάθετε περισσότερα για τους αερομεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή.

Η Ελληνική Εταιρεία Σιδηροδρόμων, γνωστή και ως TrainOSE, είναι η εθνική σιδηροδρομική εταιρεία της Ελλάδας. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2005 ως θυγατρική του Οργανισμού Σιδηροδρόμων Ελλάδος (ΟΣΕ), και είναι υπεύθυνη για τη λειτουργία επιβατικών αμαξοστοιχιών σε όλη τη χώρα. Η TrainOSE λειτουργεί ένα δίκτυο σιδηροδρομικών γραμμών άνω των 2.500 km, που συνδέουν μεγάλες πόλεις και κωμοπόλεις της Ελλάδας. Η εταιρεία προσφέρει μια σειρά υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων των τρένων υψηλής ταχύτητας, των υπεραστικών τρένων, των περιφερειακών τρένων και των προαστιακών τρένων.

Υπηρεσίες εν πλω Hellenic από Άνω Λιόσια έως Θεσσαλονίκη
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Άνω Λιόσια έως Θεσσαλονίκη κατά τρένου.
Εγκαταστάσεις Hellenic
Ήσυχη ζώνη
WiFi
Υποδοχές ρεύματος
Αποσκευές
Προσιτότητα
Φαγητό και ποτό
Κλιματισμός
Ποδήλατο

Άνω Λιόσια έως Θεσσαλονίκη Εκπομπές CO2 κατά Τρένου

Ecology
Τρένου
2.6kg
Λεωφορείο
17.0kg
Πτήση
678.3kg
Αυτοκίνητο
65.4kg
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Άνω Λιόσια έως Θεσσαλονίκη με τρένο; Οι εκπομπές Co2 για τη λήψη του τρένου μεταξύ Άνω Λιόσια και Θεσσαλονίκη είναι 2.6kg.
Πόσο CO2 εξοικονομώ παίρνοντας το τρένο μεταξύ Άνω Λιόσια και Θεσσαλονίκη; Παίρνοντας το τρένο μεταξύ Άνω Λιόσια και Θεσσαλονίκη θα εξοικονομήσετε 675.8kg εκπομπών CO2 σε σύγκριση με μια πτήση, 14.4kg σε σύγκριση με ένα λεωφορείο και 62.9kg σε σύγκριση με ένα αυτοκίνητο.

Συχνές Ερωτήσεις

Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Άνω Λιόσια και Θεσσαλονίκη από τρένου;
Άνω Λιόσια έως Θεσσαλονίκη είναι 292,3 km.
Πόσο διαρκεί το τρένου μεταξύ Άνω Λιόσια και Θεσσαλονίκη;
Το Άνω Λιόσια έως το Θεσσαλονίκη είναι κατά μέσο όρο 7 ω 32 λεπτά. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 5 ω 29 λεπτά.
Ποιες εταιρείες λειτουργούν από Άνω Λιόσια έως Θεσσαλονίκη;
Το Άνω Λιόσια έως το Θεσσαλονίκη καλύπτεται από τελεστές 1. Μπορείτε να βρείτε στο Virail Hellenic που παρέχει υπηρεσίες σε αυτήν τη διαδρομή.
Πόσα τρένου ανά ημέρα πηγαίνουν από Άνω Λιόσια σε Θεσσαλονίκη;
Άνω Λιόσια έως Θεσσαλονίκη έχει 12 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο τρένου από Άνω Λιόσια έως Θεσσαλονίκη;
Το παλαιότερο τρένου από Άνω Λιόσια έως Θεσσαλονίκη αναχωρεί στο 04:03. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο τρένου από Άνω Λιόσια έως Θεσσαλονίκη;
Το πιο πρόσφατο τρένου από Άνω Λιόσια έως Θεσσαλονίκη αναχωρεί στο 15:03. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Ποιους σταθμούς μπορώ να πάω από το Άνω Λιόσια στο Θεσσαλονίκη;
Υπάρχουν σταθμοί 1 που μπορείτε να αναχωρήσετε από το Άνω Λιόσια για να μεταβείτε στο Θεσσαλονίκη. Μπορείτε να πάτε από Άνω Λιόσια και μπορείτε να φτάσετε στο Θεσσαλονίκη.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Άνω Λιόσια έως Θεσσαλονίκη από τρένου;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά τρένου μεταξύ Άνω Λιόσια και Θεσσαλονίκη είναι 5 ω 29 λεπτά.
Υπάρχει απευθείας τρένου από Άνω Λιόσια έως Θεσσαλονίκη;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο τρένου μεταξύ Άνω Λιόσια και Θεσσαλονίκη.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Άνω Λιόσια έως Θεσσαλονίκη από τρένου;
Το ταξίδι τρένου από το Άνω Λιόσια στο Θεσσαλονίκη δημιουργεί εκπομπές CO2 2.6kg.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας

Λάβετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις προϊόντων και αποκλειστικές προσφορές απευθείας στα εισερχόμενά σας

Μεταβείτε τοπικά από το Άνω Λιόσια

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Άνω Λιόσια

Άλλοι προορισμοί από Άνω Λιόσια

Κύριες διαδρομές προς Θεσσαλονίκη

Σχετικές διαδρομές

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές