Βρείτε τρένο από Θεσσαλονίκη προς Άνω Λιόσια

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 4 ω 36 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 7
Πρώτη αναχώρηση: 06:27
Τελευταία αναχώρηση: 23:50
Απόσταση 292km

Φθηνά εισιτήρια τρένου από Θεσσαλονίκη προς Άνω Λιόσια στο virail

Ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολο να βρείτε την τέλεια σύνδεση τρένων: χάρη στο virail, θα μπορείτε να συγκρίνετε εκατοντάδες προσφορές ταυτόχρονα μόλις δώσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας. Μέσω των φίλτρων τιμής και αναχώρησης, θα έχετε τη δυνατότητα να περιορίσετε τα αποτελέσματα και να βρείτε την τέλεια λύση. Η κράτηση πραγματοποιείται στον ιστότοπο του παρόχου, προς στον οποίο θα ανακατευθυνθείτε αυτόματα.

Τρένα από Θεσσαλονίκη προς Άνω Λιόσια: με ποιες εταιρείες μπορείτε να ταξιδέψετε

Το virail συνεργάζεται με περισσότερους από 200 συνεργάτες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο, μεταξύ των οποίων και η TrainOSE που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου Θεσσαλονίκη - Άνω Λιόσια.

Ποια είναι η τιμή των εισιτηρίων τρένου από Θεσσαλονίκη προς Άνω Λιόσια


Όταν ταξιδεύετε σε τόσο μικρές αποστάσεις, μπορείτε να εξετάσετε και τις επιλογές λεωφορείου και ομαδικής χρήσης αυτοκινήτου: με λίγη τύχη θα βρείτε πολύ φθηνές επιλογές, ακόμα κι αν κλείσετε την τελευταία στιγμή.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούν τη σιδηροδρομική γραμμή Θεσσαλονίκη - Άνω Λιόσια

Μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Άνω Λιόσια από τον σταθμό Θεσσαλονίκη, το οποίο φτάνει στον σταθμό Άνω Λιόσια.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν για να ταξιδέψετε από Θεσσαλονίκη προς Άνω Λιόσια με τρένο

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 5 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Θεσσαλονίκη προς Άνω Λιόσια με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 5 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 0 που είναι απευθείας γραμμές. Κατά συνέπεια, παρακαλούμε να προσέξετε ότι, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ένα εισιτήριο με μια αλλαγή είναι μερικές φορές πολύ πιο αποτελεσματικό, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.

Πότε είναι τα πρώτα και τα τελευταία τρένα από Θεσσαλονίκη προς Άνω Λιόσια;

Ενώ το πρώτο τρένο για την πόλη Άνω Λιόσια φεύγει στις 06:01, το τελευταίο είναι προγραμματισμένο για τις 18:12. Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 4 hours and 42 minutes, αλλά τα ταχύτερα τρένα μπορούν να σας πάνε στην πόλη Άνω Λιόσια σε 4 hours and 24 minutes.