Βρείτε τρένο από Θεσσαλονίκη προς Άνω Λιόσια

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 4 ω 48 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 6
Πρώτη αναχώρηση 08:27
Τελευταία αναχώρηση 01:50
απόσταση 292 km

Συγκρίνετε τις καλύτερες τιμές τρένων από Θεσσαλονίκη προς Άνω Λιόσια

Ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολο να βρείτε την τέλεια σύνδεση τρένων: χάρη στο virail, θα μπορείτε να συγκρίνετε εκατοντάδες προσφορές ταυτόχρονα μόλις δώσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας. Μέσω των φίλτρων τιμής και αναχώρησης, θα έχετε τη δυνατότητα να περιορίσετε τα αποτελέσματα και να βρείτε την τέλεια λύση. Η κράτηση πραγματοποιείται στον ιστότοπο του παρόχου, προς στον οποίο θα ανακατευθυνθείτε αυτόματα.

Τρένα από Θεσσαλονίκη προς Άνω Λιόσια: με ποιες εταιρείες μπορείτε να ταξιδέψετε

Για να φτάσετε στην πόλη Άνω Λιόσια με τρένο, μπορείτε να βασιστείτε στην TrainOSE, ένα μόνο παράδειγμα από όλους τους συνεργάτες μας.

Τρένα από Θεσσαλονίκη προς Άνω Λιόσια

Πότε φεύγουν τα τρένα για Άνω Λιόσια και πόσο διαρκεί το ταξίδι

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 4 ω 48 λεπτά, αλλά οι ταχύτερες συνδέσεις θα σας πάνε στην πόλη Άνω Λιόσια σε 4 ω 24 λεπτά. Το πρώτο τρένο φεύγει από την πόλη Θεσσαλονίκη στις 08:27, ενώ το τελευταίο φεύγει στις 01:50.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούν τη σιδηροδρομική γραμμή Θεσσαλονίκη - Άνω Λιόσια

Τα τρένα αναχωρούν από την πόλη Θεσσαλονίκη από τον σταθμό Θεσσαλονίκη και φτάνουν στον σταθμό Άνω Λιόσια.

Μην ξεχάσετε να αγοράσετε τρόφιμα και ποτά εκ των προτέρων αν τα χρειάζεστε: οι σιδηροδρομικοί σταθμοί δεν έχουν πάντα καταστήματα, ενώ οι καφετέριες στα τρένα δεν είναι πάντα διαθέσιμες και είναι συχνά πολύ ακριβές.

Όταν ταξιδεύετε σε τόσο μικρές αποστάσεις, μπορείτε να εξετάσετε και τις επιλογές λεωφορείου και ομαδικής χρήσης αυτοκινήτου: με λίγη τύχη θα βρείτε πολύ φθηνές επιλογές, ακόμα κι αν κλείσετε την τελευταία στιγμή.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν για να ταξιδέψετε από Θεσσαλονίκη προς Άνω Λιόσια με τρένο

Υπάρχουν καθημερινές συνδέσεις τρένων 6 για να φθάσετε στην πόλη Άνω Λιόσια από την πόλη Θεσσαλονίκη. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν απευθείας γραμμές σε αντίθεση με τα δρομολόγια 6 που έχουν τουλάχιστον μία αλλαγή. Παρόλα αυτά, η επιλογή ενός εισιτηρίου με έμμεση γραμμή θα μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματική αν θέλετε να φτάσετε στην πόλη Άνω Λιόσια την τελευταία στιγμή, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο.

Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Άνω Λιόσια από την πόλη Θεσσαλονίκη, παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά συνδέσεις τρένων 6. Παρακαλούμε να προσέξετε ότι όλες αυτές οι συνδέσεις, δηλαδή τα δρομολόγια 6, έχουν μία αλλαγή. Κατά συνέπεια, θα χρειαστεί να αλλάξετε τρένα.