• διαδρομή μετάβασης
  • ταξίδι μετ επιστροφής

Βρείτε τρένο από Ξάνθη προς Καστανιές

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Μέσω Τρένου

Σήμερα

Μέσω Τρένου

Αύριο

Μέσω Τρένου

2 Μέρες

Rentalcars.com

Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Καστανιές

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου από Ξάνθη προς Καστανιές στο virail

Το virail έχει τον μαγικό τρόπο για να βρείτε τα φτηνά εισιτήρια τρένου σας προς Καστανιές. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να δώσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και να ορίσετε τα φίλτρα για την αναχώρηση και την τιμή σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Μόλις διαλέξετε τις καλύτερες επιλογές του ταξιδιού σας με τρένο από Ξάνθη προς Καστανιές, το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για την αγορά.

Τρένα από Ξάνθη προς Καστανιές: με ποιες εταιρείες μπορείτε να ταξιδέψετε

Μεταξύ όλων των συνεργατών του virail, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να ταξιδέψετε με την TrainOSE, που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου μεταξύ Ξάνθη και Καστανιές.

Λεπτομέρειες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 4 ω 27 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 1
Πρώτη αναχώρηση 15:48
Τελευταία αναχώρηση 15:48
απόσταση 144 km
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 4 ω 27 λεπτά
Ξάνθη - Καστανέαι
15:48 - 20:15

Πόσο θα διαρκέσει η διαδρομή από Ξάνθη προς Καστανιές με τρένο και πότε φεύγουν τα τρένα

Το πρώτο τρένο προς Καστανιές φεύγει στις 15:48, ενώ το τελευταίο στις 15:48. Για να φτάσετε από την πόλη Ξάνθη στην πόλη Καστανιές με τρένο, θα χρειαστείτε 4 ω 27 λεπτά.

Από ποιους σταθμούς μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Καστανιές και πού θα φτάσετε

Τα τρένα αναχωρούν από την πόλη Ξάνθη από τον σταθμό Ξάνθη και φτάνουν στον σταθμό Καστανέαι.

Αν υπάρχουν αλλαγές τρένων στο δρομολόγιό σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε πάντα αρκετό χρόνο για να περπατήσετε από τη μία πλατφόρμα στην άλλη και μην ξεχνάτε ποτέ την πιθανότητα μιας καθυστέρησης που θα μπορούσε να σας κάνει να χάσετε το δεύτερο τρένο.

Αν τα δρομολόγια των τρένων δεν ταιριάζουν με το πρόγραμμα ή τον προϋπολογισμό σας, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου μπορούν να σας προσφέρουν ορισμένες εναλλακτικές λύσεις χρόνου και τιμής, χωρίς να αλλάξετε ουσιαστικά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις τρένων υπάρχουν από Ξάνθη προς Καστανιές

Αν επιθυμείτε να πάτε από Ξάνθη προς Καστανιές με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές συνδέσεις 1. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι διαδρομές είναι απευθείας γραμμές ενώ τα δρομολόγια 1 περιλαμβάνουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Κατά συνέπεια, αν δεν θέλετε να αλλάξετε τρένα, σας προτείνεται ιδιαίτερα να επιλέξετε μια προσφορά με απευθείας διαδρομή. Παρόλα αυτά, η επιλογή ενός εισιτηρίου με έμμεση γραμμή θα μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματική αν θέλετε να φτάσετε στην πόλη Καστανιές την τελευταία στιγμή, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο. Θέλετε να ταξιδέψετε από Ξάνθη προς Καστανιές με τρένο

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Ξάνθη προς Καστανιές με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 1 κάθε μέρα. αρακαλούμε να έχετε υπόψη σας ότι όλες απολύτως αυτές οι συνδέσεις έχουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Επομένως, δεν θα παραμείνετε στην ίδια αμαξοστοιχία για όλο το ταξίδι.

Σταθμοί αναχώρησης

Ξάνθη

Σταθμοί προορισμού

Καστανέαι
Logo

Σχετικά με εμάς