Βρείτε τρένο από Άνω Λιόσια προς Θήβα

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Θήβα

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 2 ω 25 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 39
Πρώτη αναχώρηση: 05:59
Τελευταία αναχώρηση: 23:02
Απόσταση 43km

Οι καλύτερες προσφορές για τρένο από Άνω Λιόσια προς Θήβα στο virail

Το virail κάνει κάθε ταξίδι πιο εύκολο: το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να καθορίσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας από Άνω Λιόσια προς Θήβα. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να βρείτε την ιδανική επιλογή για το ταξίδι σας, φιλτράροντας και ταξινομώντας τα αποτελέσματα με βάση την τιμή και την αναχώρηση. Το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Ποιες εταιρείες εξυπηρετούν το δρομολόγιο από Άνω Λιόσια προς Θήβα

Για να φτάσετε στην πόλη Θήβα με τρένο, μπορείτε να βασιστείτε στην TrainOSE, ένα μόνο παράδειγμα από όλους τους συνεργάτες μας.

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια τρένων από Άνω Λιόσια προς Θήβα

Τρένα από Άνω Λιόσια προς Θήβα


Μην ξεχάσετε να αγοράσετε τρόφιμα και ποτά εκ των προτέρων αν τα χρειάζεστε: οι σιδηροδρομικοί σταθμοί δεν έχουν πάντα καταστήματα, ενώ οι καφετέριες στα τρένα δεν είναι πάντα διαθέσιμες και είναι συχνά πολύ ακριβές.

Αν τα δρομολόγια των τρένων δεν ταιριάζουν με το πρόγραμμα ή τον προϋπολογισμό σας, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου μπορούν να σας προσφέρουν ορισμένες εναλλακτικές λύσεις χρόνου και τιμής, χωρίς να αλλάξετε ουσιαστικά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Από ποιους σταθμούς αναχωρούν τα τρένα προς Θήβα

Μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Θήβα από τον σταθμό Άνω Λιόσια, το οποίο φτάνει στον σταθμό Θήβα.

Πόσες συνδέσεις την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Άνω Λιόσια προς Θήβα με τρένο

Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Θήβα από την πόλη Άνω Λιόσια, παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια τρένων 32. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 32 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με τις διαδρομές 0 που είναι απευθείας γραμμές. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική, αν και είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική αν και το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Ωστόσο, η επιλογή ενός εισιτηρίου για μια απευθείας γραμμή φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή, αν η προτεραιότητά σας είναι να παραμείνετε στο ίδιο τρένο για όλο το ταξίδι.

Πότε φεύγουν τα τρένα για Θήβα και πόσο διαρκεί το ταξίδι

Χρειάζεται χρόνος 2 hours and 4 minutes κατά μέσον όρο για να φτάσετε στην πόλη Θήβα με τρένο, αλλά θα χρειαστείτε 1 hour and 25 minutes με τα ταχύτερα τρένα. Το πρώτο είναι διαθέσιμο στις 05:11, ενώ το τελευταίο φεύγει από την πόλη Άνω Λιόσια στις 08:11.