Βρείτε τρένο από Ξυλόκαστρο προς Αίγιο

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 38 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 6
Πρώτη αναχώρηση 09:14
Τελευταία αναχώρηση 21:39
απόσταση 52 km

Οι καλύτερες προσφορές για τρένο από Ξυλόκαστρο προς Αίγιο στο virail

Ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολο να βρείτε την τέλεια σύνδεση τρένων: χάρη στο virail, θα μπορείτε να συγκρίνετε εκατοντάδες προσφορές ταυτόχρονα μόλις δώσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας. Μέσω των φίλτρων τιμής και αναχώρησης, θα έχετε τη δυνατότητα να περιορίσετε τα αποτελέσματα και να βρείτε την τέλεια λύση. Η κράτηση πραγματοποιείται στον ιστότοπο του παρόχου, προς στον οποίο θα ανακατευθυνθείτε αυτόματα.

Ποιες εταιρείες εκτελούν ταξίδια από Ξυλόκαστρο προς Αίγιο με τρένο

Το virail βρίσκει προσφορές από πολλές σιδηροδρομικές εταιρείες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο. Για παράδειγμα, σας δείχνει τις πιθανές συνδέσεις τρένων από Ξυλόκαστρο προς Αίγιο που προσφέρονται από την TrainOSE.

Τρένα από Ξυλόκαστρο προς Αίγιο

Πότε είναι τα πρώτα και τα τελευταία τρένα από Ξυλόκαστρο προς Αίγιο

Με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Αίγιο σε 35 λεπτά, αλλά κατά μέσον όρο το ταξίδι διαρκεί 38 λεπτά. Το πρώτο τρένο που κατευθύνεται προς την πόλη Αίγιο είναι στις 09:14, ενώ το τελευταίο τρένο φεύγει από την πόλη Ξυλόκαστρο στις 21:39.

Από ποιους σταθμούς μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Αίγιο και πού θα φτάσετε

Τα τρένα αναχωρούν από την πόλη Ξυλόκαστρο από τον σταθμό Ξυλόκαστρο και φτάνουν στον σταθμό Αίγιο.

Μερικές φορές μπορεί να βρείτε φθηνότερες λύσεις, εξετάζοντας περιορισμένες προσφορές ή προγράμματα πιστότητας που διατίθενται στους ιστοτόπους των εταιρειών.

Δεδομένου ότι το ταξίδι μεταξύ Ξυλόκαστρο και Αίγιο είναι σχετικά σύντομο, μπορείτε να εξετάσετε την ομαδική χρήση αυτοκινήτου ή το λεωφορείο ως εναλλακτικό μέσο μεταφοράς, με φθηνότερες τιμές και παρόμοια διάρκεια.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις τρένων υπάρχουν από Ξυλόκαστρο προς Αίγιο

Αν επιθυμείτε να πάτε από Ξυλόκαστρο προς Αίγιο με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές συνδέσεις 6. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι διαδρομές 6 είναι απευθείας γραμμές ενώ τα δρομολόγια 0 περιλαμβάνουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Κατά συνέπεια, αν δεν θέλετε να αλλάξετε τρένα, σας προτείνεται ιδιαίτερα να επιλέξετε μια προσφορά με απευθείας διαδρομή. Παρόλα αυτά, η επιλογή μιας προσφοράς με έμμεση γραμμή είναι μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να ταξιδέψετε αποτελεσματικά, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο.

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Ξυλόκαστρο προς Αίγιο με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 6 κάθε μέρα. Παρακαλούμε σημειώστε ότι όλες αυτές οι συνδέσεις, δηλαδή οι διαδρομές 6, είναι απευθείας γραμμές. Δεν υπάρχει σύνδεση με αλλαγή. Κατά συνέπεια, δεν θα χρειαστεί ποτέ να αλλάξετε τρένα.