Βρείτε τρένο από Νέα Πέραμος προς Αίγιο

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 2 ω 39 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 13
Πρώτη αναχώρηση 09:10
Τελευταία αναχώρηση 20:10
απόσταση 120 km

Οι καλύτερες προσφορές για τρένο από Νέα Πέραμος προς Αίγιο στο virail

Το virail έχει τον μαγικό τρόπο για να βρείτε τα φτηνά εισιτήρια τρένου σας προς Αίγιο. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να δώσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και να ορίσετε τα φίλτρα για την αναχώρηση και την τιμή σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Μόλις διαλέξετε τις καλύτερες επιλογές του ταξιδιού σας με τρένο από Νέα Πέραμος προς Αίγιο, το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για την αγορά.

Ποιες σιδηροδρομικές εταιρείες προσφέρουν συνδέσεις με τρένο από Νέα Πέραμος προς Αίγιο

Το virail συνεργάζεται με περισσότερους από 200 συνεργάτες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο, μεταξύ των οποίων και η TrainOSE που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου Νέα Πέραμος - Αίγιο.

Τρένα από Νέα Πέραμος προς Αίγιο

Πόσο ώρα θέλετε για να φτάσετε στην πόλη Αίγιο με τρένο

Χρειάζεται χρόνος 2 ω 39 λεπτά κατά μέσον όρο για να φτάσετε στην πόλη Αίγιο με τρένο, αλλά θα χρειαστείτε 1 ω 43 λεπτά με τα ταχύτερα τρένα. Το πρώτο είναι διαθέσιμο στις 09:10, ενώ το τελευταίο φεύγει από την πόλη Νέα Πέραμος στις 20:10.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούν τη σιδηροδρομική γραμμή Νέα Πέραμος - Αίγιο

Τα τρένα προς Αίγιο θα αναχωρήσουν από τον σταθμό Νέα Πέραμος και θα αφιχθούν στον σταθμό Αίγιο.

Για μικρές αποστάσεις, όπως μεταξύ Νέα Πέραμος και Αίγιο, τα λεωφορεία και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου είναι καλές εναλλακτικές λύσεις αντί για το τρένο, χάρη στο χαμηλό κόστος τους. Επίσης, τα λεωφορεία έχουν το πλεονέκτημα να πηγαίνουν στις μικρότερες πόλεις όπου δεν υπάρχει σιδηροδρομικός σταθμός.

Ταξιδεύοντας με τρένο από Νέα Πέραμος προς Αίγιο: πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν

Υπάρχουν καθημερινές συνδέσεις τρένων 13 για να φθάσετε στην πόλη Αίγιο από την πόλη Νέα Πέραμος. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν απευθείας γραμμές σε αντίθεση με τα δρομολόγια 13 που έχουν τουλάχιστον μία αλλαγή. Παρόλα αυτά, η επιλογή ενός εισιτηρίου με έμμεση γραμμή θα μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματική αν θέλετε να φτάσετε στην πόλη Αίγιο την τελευταία στιγμή, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο.

Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Αίγιο από την πόλη Νέα Πέραμος, παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά συνδέσεις τρένων 13. Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν δρομολόγια 13 με τουλάχιστον μία αλλαγή έναντι καμιάς των άμεσων γραμμών. Κατά συνέπεια, θα πρέπει να πάρετε ένα άλλο τρένο..