Βρείτε τρένο από Ξυλόκαστρο προς Αθήνα

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 3 ω 43 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 16
Πρώτη αναχώρηση 11:14
Τελευταία αναχώρηση 23:10
απόσταση 96 km

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου από Ξυλόκαστρο προς Αθήνα στο virail

Ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολο να βρείτε την τέλεια σύνδεση τρένων: χάρη στο virail, θα μπορείτε να συγκρίνετε εκατοντάδες προσφορές ταυτόχρονα μόλις δώσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας. Μέσω των φίλτρων τιμής και αναχώρησης, θα έχετε τη δυνατότητα να περιορίσετε τα αποτελέσματα και να βρείτε την τέλεια λύση. Η κράτηση πραγματοποιείται στον ιστότοπο του παρόχου, προς στον οποίο θα ανακατευθυνθείτε αυτόματα.

Τρένα από Ξυλόκαστρο προς Αθήνα: με ποιες εταιρείες μπορείτε να ταξιδέψετε

Μεταξύ όλων των συνεργατών του virail, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να ταξιδέψετε με την TrainOSE, που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου μεταξύ Ξυλόκαστρο και Αθήνα.

Τρένα από Ξυλόκαστρο προς Αθήνα

Πόσο θα διαρκέσει η διαδρομή από Ξυλόκαστρο προς Αθήνα με τρένο και πότε φεύγουν τα τρένα

Χρειάζεται χρόνος 3 ω 43 λεπτά κατά μέσον όρο για να φτάσετε στην πόλη Αθήνα με τρένο, αλλά θα χρειαστείτε 1 ω 27 λεπτά με τα ταχύτερα τρένα. Το πρώτο είναι διαθέσιμο στις 11:14, ενώ το τελευταίο φεύγει από την πόλη Ξυλόκαστρο στις 23:10.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούν τη σιδηροδρομική γραμμή Ξυλόκαστρο - Αθήνα

Τα τρένα προς Αθήνα θα αναχωρήσουν από τον σταθμό Ξυλόκαστρο και θα αφιχθούν στον σταθμό Κηφισσός, Ρουφ and Αθήνα.

Όταν πρόκειται για μικρές αποστάσεις, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου αντιπροσωπεύουν μια καλή εναλλακτική λύση αντί για ταξίδι με το τρένο, ειδικά αν ταξιδεύετε με σφιχτό προϋπολογισμό.

Ταξιδεύοντας με τρένο από Ξυλόκαστρο προς Αθήνα: πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν

Αν επιθυμείτε να πάτε από Ξυλόκαστρο προς Αθήνα με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές συνδέσεις 16. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι διαδρομές είναι απευθείας γραμμές ενώ τα δρομολόγια 16 περιλαμβάνουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Κατά συνέπεια, αν δεν θέλετε να αλλάξετε τρένα, σας προτείνεται ιδιαίτερα να επιλέξετε μια προσφορά με απευθείας διαδρομή. Παρόλα αυτά, η επιλογή μιας προσφοράς με έμμεση γραμμή είναι μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να ταξιδέψετε αποτελεσματικά, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο.

αρακαλούμε να έχετε υπόψη σας ότι όλες απολύτως αυτές οι συνδέσεις έχουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Επομένως, δεν θα παραμείνετε στην ίδια αμαξοστοιχία για όλο το ταξίδι.Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Αθήνα από την πόλη Ξυλόκαστρο, παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά συνδέσεις τρένων 16.