Βρείτε τρένο από Καστανιές προς Διδυμότειχο

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Διδυμότειχο

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 48 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 3
Πρώτη αναχώρηση: 06:21
Τελευταία αναχώρηση: 19:21
Απόσταση 33km

Φθηνά εισιτήρια τρένου από Καστανιές προς Διδυμότειχο στο virail

Αν ψάχνετε για τον ευκολότερο τρόπο να βρείτε την καλύτερη τιμή για τη διαδρομή σας με τρένο, το virail είναι αυτό που ψάχνετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι επιλέξετε την ημερομηνία και το virail θα σας εμφανίσει όλες τις συνδέσεις που προσφέρουν οι συνεργάτες μας: φιλτράροντας τα αποτελέσματα θα βρείτε την ιδανική λύση για τον προϋπολογισμό και το πρόγραμμά σας. Το virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της εταιρείας για μια απλή και ασφαλή κράτηση.

Ποιες εταιρείες εκτελούν ταξίδια από Καστανιές προς Διδυμότειχο με τρένο

Μεταξύ όλων των συνεργατών του virail, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να ταξιδέψετε με την TrainOSE, που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου μεταξύ Καστανιές και Διδυμότειχο.

Ποια είναι η τιμή των εισιτηρίων τρένου από Καστανιές προς Διδυμότειχο

Τρένα από Καστανιές προς Διδυμότειχο


Μερικές φορές μπορεί να βρείτε φθηνότερες λύσεις, εξετάζοντας περιορισμένες προσφορές ή προγράμματα πιστότητας που διατίθενται στους ιστοτόπους των εταιρειών.

Για μικρές αποστάσεις, όπως μεταξύ Καστανιές και Διδυμότειχο, τα λεωφορεία και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου είναι καλές εναλλακτικές λύσεις αντί για το τρένο, χάρη στο χαμηλό κόστος τους. Επίσης, τα λεωφορεία έχουν το πλεονέκτημα να πηγαίνουν στις μικρότερες πόλεις όπου δεν υπάρχει σιδηροδρομικός σταθμός.

Από ποιους σταθμούς μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Διδυμότειχο και πού θα φτάσετε

Τα τρένα αναχωρούν από την πόλη Καστανιές από τον σταθμό Καστανέαι και φτάνουν στον σταθμό Διδυμότειχο.

Πόσες συνδέσεις την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Καστανιές προς Διδυμότειχο με τρένο

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 3 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Καστανιές προς Διδυμότειχο με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 0 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 3 που είναι απευθείας γραμμές. Ως αποτέλεσμα, η επιλογή μιας προσφοράς με έμμεση γραμμή είναι μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να ταξιδέψετε αποτελεσματικά, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο. Ωστόσο, παρακαλούμε επιλέξτε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να παραμείνετε στο ίδιο τρένο και να αποφύγετε μια αλλαγή.

Πόσο θα διαρκέσει η διαδρομή από Καστανιές προς Διδυμότειχο με τρένο και πότε φεύγουν τα τρένα

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 48 minutes, αλλά οι ταχύτερες συνδέσεις θα σας πάνε στην πόλη Διδυμότειχο σε 48 minutes. Το πρώτο τρένο φεύγει από την πόλη Καστανιές στις 06:07, ενώ το τελευταίο φεύγει στις 19:07.