Βρείτε τρένο από Δράμα προς Διδυμότειχο

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Διδυμότειχο

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 6 ω 20 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 1
Πρώτη αναχώρηση: 10:21
Τελευταία αναχώρηση: 10:21
Απόσταση 198km

Φθηνά εισιτήρια τρένου από Δράμα προς Διδυμότειχο στο virail

Το virail έχει τον μαγικό τρόπο για να βρείτε τα φτηνά εισιτήρια τρένου σας προς Διδυμότειχο. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να δώσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και να ορίσετε τα φίλτρα για την αναχώρηση και την τιμή σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Μόλις διαλέξετε τις καλύτερες επιλογές του ταξιδιού σας με τρένο από Δράμα προς Διδυμότειχο, το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για την αγορά.

Ποιες σιδηροδρομικές εταιρείες προσφέρουν συνδέσεις με τρένο από Δράμα προς Διδυμότειχο

Το virail συνεργάζεται με περισσότερους από 200 συνεργάτες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο, μεταξύ των οποίων και η TrainOSE που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου Δράμα - Διδυμότειχο.

Πόσο κοστίζουν τα χαμηλού κόστους εισιτήρια τρένου από Δράμα προς Διδυμότειχο

Τρένα από Δράμα προς Διδυμότειχο


Μερικές φορές μπορεί να βρείτε φθηνότερες λύσεις, εξετάζοντας περιορισμένες προσφορές ή προγράμματα πιστότητας που διατίθενται στους ιστοτόπους των εταιρειών.

Δεδομένου ότι το ταξίδι μεταξύ Δράμα και Διδυμότειχο είναι σχετικά σύντομο, μπορείτε να εξετάσετε την ομαδική χρήση αυτοκινήτου ή το λεωφορείο ως εναλλακτικό μέσο μεταφοράς, με φθηνότερες τιμές και παρόμοια διάρκεια.

Από ποιους σταθμούς μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Διδυμότειχο και πού θα φτάσετε

Μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Διδυμότειχο από τον σταθμό Δράμα, το οποίο φτάνει στον σταθμό Διδυμότειχο.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν για να ταξιδέψετε από Δράμα προς Διδυμότειχο με τρένο

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 1 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Δράμα προς Διδυμότειχο με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 1 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 0 που είναι απευθείας γραμμές. Κατά συνέπεια, παρακαλούμε να προσέξετε ότι, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ένα εισιτήριο με μια αλλαγή είναι μερικές φορές πολύ πιο αποτελεσματικό, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.

Πότε είναι τα πρώτα και τα τελευταία τρένα από Δράμα προς Διδυμότειχο;

Το πρώτο τρένο προς την πόλη Διδυμότειχο φεύγει στις 10:09, ενώ το τελευταίο στις 10:09. Το ταξίδι διαρκεί 6 hours and 57 minutes κατά μέσον όρο, αλλά με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Διδυμότειχο σε 6 hours and 57 minutes.