Βρείτε τρένο από Κινέτα προς Λάρισα

14/04/2024
+ Επιστροφή
Μείνετε με την Booking.com

Κινέτα σε Λάρισα από τρένου

Το ταξίδι από Κινέτα έως Λάρισα με τρένου είναι 198,15 χλμ. και διαρκεί . Υπάρχουν συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο και την τελευταία στο . Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Κινέτα σε Λάρισα με τρένου για μόλις ή έως και . Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι .

Απόσταση198,15 χλμ.
ΑναχώρησηΚινέτα
ΆφιξηΛάρισα
Φτηνά εισιτήρια τρένου από Κινέτα έως Λάρισα
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Κινέτα έως Λάρισα.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Κινέτα έως Λάρισα, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Κινέτα στο Λάρισα.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Κινέτα έως Λάρισα Εκπομπές CO2 κατά Τρένου

Ecology
Τρένου
13.87kg
Λεωφορείο
14.86kg
Πτήση
39.63kg
Αυτοκίνητο
31.7kg
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Κινέτα έως Λάρισα με τρένο; Οι εκπομπές Co2 για τη λήψη του τρένου μεταξύ Κινέτα και Λάρισα είναι 13.87kg.
Πόσο CO2 εξοικονομώ παίρνοντας το τρένο μεταξύ Κινέτα και Λάρισα; Παίρνοντας το τρένο μεταξύ Κινέτα και Λάρισα θα εξοικονομήσετε 25.76kg εκπομπών CO2 σε σύγκριση με μια πτήση, 0.99kg σε σύγκριση με ένα λεωφορείο και 17.83kg σε σύγκριση με ένα αυτοκίνητο.

Μπορούμε να βελτιώσουμε κάτι;

Συχνές Ερωτήσεις

Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Κινέτα και Λάρισα από τρένου;
Κινέτα έως Λάρισα είναι 198,15 χλμ..
Υπάρχει απευθείας τρένου από Κινέτα έως Λάρισα;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο τρένου μεταξύ Κινέτα και Λάρισα.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Κινέτα έως Λάρισα από τρένου;
Το ταξίδι τρένου από το Κινέτα στο Λάρισα δημιουργεί εκπομπές CO2 13.87kg.

Μεταβείτε τοπικά από το Κινέτα

Τάσεις διαδρομές

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Κινέτα

Διεθνή δρομολόγια από Κινέτα και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Κινέτα

Κύριες διαδρομές προς Λάρισα

Σχετικές διαδρομές

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές