Βρείτε τρένο από Νέο Πετρίτσι προς Θεσσαλονίκη

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Πληροφορίες ταξιδιού

Καλύτερη τιμή 3,90€
Διάρκεια ταξιδιού 1 ω 47 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 2
Πρώτη αναχώρηση: 11:34
Τελευταία αναχώρηση: 20:25
Απόσταση 76km

Το virail σας βρίσκει τις καλύτερες προσφορές τρένων από Νέο Πετρίτσι προς Θεσσαλονίκη

Το virail κάνει κάθε ταξίδι πιο εύκολο: το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να καθορίσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας από Νέο Πετρίτσι προς Θεσσαλονίκη. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να βρείτε την ιδανική επιλογή για το ταξίδι σας, φιλτράροντας και ταξινομώντας τα αποτελέσματα με βάση την τιμή και την αναχώρηση. Το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Ποιες εταιρείες εκτελούν ταξίδια από Νέο Πετρίτσι προς Θεσσαλονίκη με τρένο

Μεταξύ όλων των συνεργατών του virail, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να ταξιδέψετε με την TrainOSE, που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου μεταξύ Νέο Πετρίτσι και Θεσσαλονίκη.

Πόσο κοστίζει το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Νέο Πετρίτσι προς Θεσσαλονίκη

Αν έχετε τη δυνατότητα να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, είναι πιθανόν να βρείτε φθηνά εισιτήρια τρένου από Νέο Πετρίτσι προς Θεσσαλονίκη με 3,90 €. Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να προγραμματίσετε εκ των προτέρων, τα εισιτήρια τρένου προς Θεσσαλονίκη κοστίζουν 5,80 € κατά μέσον όρο.

,

Τιμή εισιτηρίου Νέο Πετρίτσι - Θεσσαλονίκη κάθε μέρα

Σήμερα Αύριο Σε 2 ημέρες Σε 3 ημέρες Σε 4 ημέρες Σε 5 ημέρες Σε 6 ημέρες
Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα

Τρένα από Νέο Πετρίτσι προς Θεσσαλονίκη


Όταν πρόκειται για μικρές αποστάσεις, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου αντιπροσωπεύουν μια καλή εναλλακτική λύση αντί για ταξίδι με το τρένο, ειδικά αν ταξιδεύετε με σφιχτό προϋπολογισμό.

Ποιοι είναι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξης στις πόλεις Νέο Πετρίτσι και Θεσσαλονίκη

Τα τρένα προς Θεσσαλονίκη μπορεί να αναχωρούν από τον σταθμό Νέο Πετρίτσι και να φτάνουν στον σταθμό Θεσσαλονίκη.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις τρένων υπάρχουν από Νέο Πετρίτσι προς Θεσσαλονίκη

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 2 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Νέο Πετρίτσι προς Θεσσαλονίκη με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 0 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 2 που είναι απευθείας γραμμές. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική αν και το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Ωστόσο, η επιλογή ενός εισιτηρίου για μια απευθείας γραμμή φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή, αν η προτεραιότητά σας είναι να παραμείνετε στο ίδιο τρένο για όλο το ταξίδι.

Πόσο θα διαρκέσει η διαδρομή από Νέο Πετρίτσι προς Θεσσαλονίκη με τρένο και πότε φεύγουν τα τρένα

Χρειάζεται χρόνος 1 hour and 47 minutes κατά μέσον όρο για να φτάσετε στην πόλη Θεσσαλονίκη με τρένο, αλλά θα χρειαστείτε 1 hour and 38 minutes με τα ταχύτερα τρένα. Το πρώτο είναι διαθέσιμο στις 11:08, ενώ το τελευταίο φεύγει από την πόλη Νέο Πετρίτσι στις 20:08.