Βρείτε τρένο από Κάτω Τιθορέα προς Σχηματάρι

Κάτω Τιθορέα σε Σχηματάρι από τρένου

Το ταξίδι από Κάτω Τιθορέα έως Σχηματάρι με τρένου είναι 81,04 χλμ. και διαρκεί 1 ώ. 54 λ.. Υπάρχουν 2 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 2:30 π.μ. και την τελευταία στο 4:22 π.μ.. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Κάτω Τιθορέα σε Σχηματάρι με τρένου για μόλις ή έως και . Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι .

Διάρκεια Ταξιδίου1 ώ. 54 λ.
Σύνδεση ανά ημέρα2
Πρώτη Αναχώρηση2:30 π.μ.
Τελευταία Αναχώρηση4:22 π.μ.
Απόσταση81,04 χλμ.
ΑναχώρησηΚάτω Τιθορέα
ΆφιξηΣχηματάρι
Transportistas

Ταξιδεύοντας από Κάτω Τιθορέα προς Σχηματάρι με τη Virail

Ξέρετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από Κάτω Τιθορέα προς Σχηματάρι; Όχι; Μην ανησυχείτε, η Virail ξέρει. Η μηχανή αναζήτησής μας χρησιμοποιεί δεδομένα χιλιάδων ταξιδιωτικών εταιρειών για να σας εμφανίσει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια για τις επιλεγμένες ημερομηνίες ταξιδιού σας. Όπως και αν θέλετε να ταξιδέψετε, με τρένο, λεωφορείο, αεροπλάνο ή carpool, μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Φιλτράρετε τα αποτέλεσματά σας για να ταιριάζουν με τις προσωπικές σας ανάγκες και προτιμήσεις: αποφασίστε αν θέλετε ταξίδι απλής μετάβασης ή με επιστροφή, απευθείας ή με συνδέσεις και επιλέξτε την ώρα που προτιμάτε να ταξιδέψετε. Ρίξτε μια ματιά σε όλες τις πληροφορίες και βρείτε την επιλογή μετακίνησης που είναι η σωστή για εσάς. Αφού επιλέξετε το ιδανικό σας ταξίδι, η Virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της ταξιδιωτικής εταιρείας της επιλογής σας, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Η Virail μπορεί να σας βοηθήσει σήμερα να ζήσετε το όνειρό σας.

Πώς μπορώ να βρω τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου για να πάω από Κάτω Τιθορέα προς Σχηματάρι;

Κατά μέσο όρο, ένα εισιτήριο με το τρένο από Κάτω Τιθορέα προς Σχηματάρι θα σας κοστίσει . Ωστόσο, ίσως να υπάρχουν διαθέσιμες φθηνότερες εναλλακτικές. Η Virail θα σας εμφανίσει τις χαμηλότερες διαθέσιμες τιμές για τις επιλεγμένες ημερομηνίες του ταξιδιού σας, οι οποίες μπορεί να φτάνουν και μέχρι . Αν δεν θέλετε να ξεπεράσετε τον προϋπολογισμό σας, υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορείτε να αναζητήσετε χαμηλότερες τιμές εισιτηρίων. Για παράδειγμα, αν έχετε ευέλικτες ημερομηνίες για το ταξίδι σας, ίσως βρείτε ότι κάποιες ημέρες της εβδομάδας τα εισιτήρια είναι πιο φθηνά από άλλες. Τα ταξίδια στις εποχές με μεγάλη κίνηση συνήθως κοστίζουν περισσότερο, οπότε αποφύγετέ τες αν θέλετε να ξοδέψετε λιγότερα χρήματα. Κάποιες φορές ακόμα και η ώρα της ημέρας μπορεί να επηρεάσει την τιμή των εισιτηρίων. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε ένα μη απευθείας δρομολόγιο, που ίσως να είναι πιο φθηνό από ένα απευθείας. Συχνά τα φθηνότερα εισιτήρια τα βρίσκετε αν κάνετε κράτηση αρκετό καιρό πριν. Ωστόσο, πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί πολλές εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφή χρημάτων ή ανταλλαγές στα πιο φθηνά εισιτήρια.
Δυστυχώς, δεν βρέθηκε τιμή για το ταξίδι σας από Κάτω Τιθορέα προς Σχηματάρι. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε αποτελέσματα για τιμή.
Οι τιμές των εισιτηρίων του τρένου από Κάτω Τιθορέα προς Σχηματάρι διαφέρουν γιατί εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες, μεταξύ άλλων πόσον καιρό πριν κάνετε κράτηση, τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και τον τύπο της μετακίνησης που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Σε κάποια δρομολόγια, μπορεί να υπάρχουν διαθέσιμες διαφορετικές ταξιδιωτικές θέσεις οι οποίες ενδέχεται να επηρεάζουν την τιμή. Η μέση τιμή του εισιτηρίου με το τρένο είναι περίπου . Για να βρείτε τις πιο χαμηλές τιμές συνήθως είναι καλύτερα να κάνετε κράτηση αρκετό καιρό πριν και να έχετε τον νου σας για τις επιλογές χαμηλού κόστους, όπως εισιτήρια με μη επιστρέψιμη τιμή ή ώρες ταξιδιού εκτός των ωρών αιχμής. Μην ξεχνάτε ότι κάποιες εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφές χρημάτων ή αλλαγές εισιτηρίων για τα εισιτήρια χαμηλού κόστους, οπότε σας συνιστούμε να κάνετε προσεκτικό έλεγχο πριν την ολοκλήρωση της συναλλαγής σας.

Πόση ώρα χρειάζεται για να πάω από Κάτω Τιθορέα προς Σχηματάρι με το τρένο;

Η απόσταση μεταξύ Κάτω Τιθορέα και Σχηματάρι είναι περίπου 81,04 χλμ.. Γενικά, θα χρειαστείτε περίπου 1 ώ. 54 λ. για να ολοκληρώσετε το ταξίδι μεταξύ των δύο πόλεων. Ωστόσο, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι η διάρκεια των ταξιδιών μπορεί να διαφέρει λόγω κάποιων παραγόντων, όπως οι εποχικές καιρικές συνθήκες, οι τοπικές εορτές ή οι αλλαγές πορείας. Μην το ξεχνάτε αν σκοπεύετε να κάνετε μια σύνδεση αργότερα και προγραμματίστε πάντα αναλόγως. Το ταξίδι με τρένο μεταξύ Κάτω Τιθορέα και Σχηματάρι συνήθως χρειάζεται 1 ώ. 54 λ. για να καλύψει μια απόσταση 81,04 χλμ.. Για την πιο σύντομη διαδρομή από Κάτω Τιθορέα προς Σχηματάρι θα χρειαστείτε 1 ώ. 54 λ.. Μην ξεχνάτε ότι αυτή η διάρκεια δεν περιλαμβάνει τυχόν καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν από καιρικές συνθήκες, οδικά έργα ή απρόβλεπτες παρακάμψεις και διακοπές. Αν η άφιξη στο Σχηματάρι γρήγορα είναι προτεραιότητα για εσάς, αναζητήστε δρομολόγια express ή χωρίς στάση. Ίσως ανακαλύψετε ότι ένα δρομολόγιο με συνδέσεις φτάνει στον προορισμό σας πιο γρήγορα από κάποιες απευθείας διαδρομές. Με τη Virail θα έχετε τη δυνατότητα να εξερευνήσετε τις επιλογές σας και να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Ποιοι είναι οι σταθμοί στη διαδρομή από Κάτω Τιθορέα για Σχηματάρι;

Μπορείτε να αναχωρήσετε από Κάτω Τιθορέα από σταθμούς όπως . Στο τέλος του ταξιδιού θα μπορέσετε να φθάσετε Σχηματάρι στους ακόλουθους σταθμούς: . Κάποιοι από αυτούς τους σταθμούς ίσως να εξυπηρετούνται από συγκεκριμένες ταξιδιωτικές εταιρείες. Για αυτόν τον λόγο ίσως να μην υπάρχει απευθείας σύνδεση μεταξύ όλων των σταθμών σε Κάτω Τιθορέα και Σχηματάρι. Σχεδιάστε προσεκτικά το ταξίδι σας, καθώς ίσως χρειαστεί να κάνετε άλλη μία αλλαγή πριν από την αναχώρηση ή μετά την άφιξη.

Πόσες διαδρομές υπάρχουν καθημερινά από Κάτω Τιθορέα προς Σχηματάρι;

Το δρομολόγιο από Κάτω Τιθορέα προς Σχηματάρι εξυπηρετείται από εταιρείες όπως . Από αυτήν τη λίστα ταξιδιωτικών εταιρειών, υπάρχουν έως αναχωρήσεις κάθε μέρα. Ωστόσο, αυτός ο αριθμός θα ποικίλλει. Κατά μέσο όρο, οι διαδρομές αναχωρούν από Κάτω Τιθορέα 2 φορές την ημέρα. Ο αριθμός αυτός περιλαμβάνει όλες τις ταξιδιωτικές εταιρείες που πραγματοποιούν αυτό το δρομολόγιο. Όταν ταξιδεύετε από Κάτω Τιθορέα προς Σχηματάρι, μπορείτε να επιλέξετε ένα δρομολόγιο που δεν είναι απευθείας και που περιλαμβάνει συνδέσεις. Αν δεν θέλετε κάτι τέτοιο, θα βρείτε έναν μέσο όρο 2 απευθείας διαδρομών κάθε μέρα. Ωστόσο, τα μη απευθείας δρομολόγια παρέχουν περισσότερες ευκαιρίες στους ευέλικτους επιβάτες. Κατά μέσο όρο, υπάρχουν 0 διαδρομές κάθε μέρα με μία ή περισσότερες αλλαγές. Όλοι αυτοί οι αριθμοί είναι κατά προσέγγιση. Μπορεί να διαφέρουν ελαφρώς ανάλογα με την ημέρα, την εποχή, τις τοπικές εορτές και άλλους παράγοντες. Δυστυχώς, δεν βρέθηκε σύνδεση για το ταξίδι σας από Κάτω Τιθορέα προς Σχηματάρι. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε συνδέσεις.

Εμφάνιση πλήρους περιγραφήςΑπόκρυψη πληρους περιγραφής
Φτηνά εισιτήρια τρένου από Κάτω Τιθορέα έως Σχηματάρι
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Κάτω Τιθορέα έως Σχηματάρι.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Κάτω Τιθορέα έως Σχηματάρι, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Κάτω Τιθορέα στο Σχηματάρι.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Εμφάνιση εισιτηρίων από

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Σχηματάρι με τρένο

Όταν ταξιδεύετε στο Σχηματάρι με τρένο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Υπηρεσίες εν πλω Hellenic από Κάτω Τιθορέα έως Σχηματάρι
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Κάτω Τιθορέα έως Σχηματάρι κατά train.
Εγκαταστάσεις Hellenic
quiet_zone Ήσυχη ζώνη check
wifi WiFi check
power_sockets Υποδοχές ρεύματος check
luggage Αποσκευές check
accessibility Προσιτότητα check
food_and_drink Φαγητό και ποτό check
air_con Κλιματισμός check
bicycle Ποδήλατο check

Κάτω Τιθορέα έως Σχηματάρι Εκπομπές CO2 κατά Τρένου

Ecology
Τρένου
5.67kg
Λεωφορείο
6.08kg
Πτήση
16.21kg
Αυτοκίνητο
12.97kg
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Κάτω Τιθορέα έως Σχηματάρι με τρένο; Οι εκπομπές Co2 για τη λήψη του τρένου μεταξύ Κάτω Τιθορέα και Σχηματάρι είναι 5.67kg.
Πόσο CO2 εξοικονομώ παίρνοντας το τρένο μεταξύ Κάτω Τιθορέα και Σχηματάρι; Παίρνοντας το τρένο μεταξύ Κάτω Τιθορέα και Σχηματάρι θα εξοικονομήσετε 10.54kg εκπομπών CO2 σε σύγκριση με μια πτήση, 0.41kg σε σύγκριση με ένα λεωφορείο και 7.3kg σε σύγκριση με ένα αυτοκίνητο.

Συχνές Ερωτήσεις

Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Κάτω Τιθορέα και Σχηματάρι από τρένου;
Κάτω Τιθορέα έως Σχηματάρι είναι 81,04 χλμ..
Πόσο διαρκεί το τρένου μεταξύ Κάτω Τιθορέα και Σχηματάρι;
Το Κάτω Τιθορέα έως το Σχηματάρι είναι κατά μέσο όρο 1 ώ. 54 λ.. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 1 ώ. 54 λ..
Πόσα τρένου ανά ημέρα πηγαίνουν από Κάτω Τιθορέα σε Σχηματάρι;
Κάτω Τιθορέα έως Σχηματάρι έχει 2 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο τρένου από Κάτω Τιθορέα έως Σχηματάρι;
Το παλαιότερο τρένου από Κάτω Τιθορέα έως Σχηματάρι αναχωρεί στο 2:30 π.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο τρένου από Κάτω Τιθορέα έως Σχηματάρι;
Το πιο πρόσφατο τρένου από Κάτω Τιθορέα έως Σχηματάρι αναχωρεί στο 4:22 π.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Πόσες απευθείας συνδέσεις πηγαίνουν από Κάτω Τιθορέα σε Σχηματάρι;
Υπάρχουν κατά μέσο όρο 2 από Κάτω Τιθορέα έως Σχηματάρι.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Κάτω Τιθορέα έως Σχηματάρι από τρένου;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά τρένου μεταξύ Κάτω Τιθορέα και Σχηματάρι είναι 1 ώ. 54 λ..
Υπάρχει απευθείας τρένου από Κάτω Τιθορέα έως Σχηματάρι;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο τρένου μεταξύ Κάτω Τιθορέα και Σχηματάρι.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Κάτω Τιθορέα έως Σχηματάρι από τρένου;
Το ταξίδι τρένου από το Κάτω Τιθορέα στο Σχηματάρι δημιουργεί εκπομπές CO2 5.67kg.

Μεταβείτε τοπικά από το Κάτω Τιθορέα

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Κάτω Τιθορέα

Διεθνή δρομολόγια από Κάτω Τιθορέα και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Κάτω Τιθορέα

Κύριες διαδρομές προς Σχηματάρι

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές