Βρείτε τρένο από Λιτόχωρο προς Palaeofarsalos

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 56 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 3
Πρώτη αναχώρηση: 11:23
Τελευταία αναχώρηση: 19:38
Απόσταση 90km

Το virail σας βρίσκει τις καλύτερες προσφορές τρένων από Λιτόχωρο προς Palaeofarsalos

Αν ψάχνετε για τον ευκολότερο τρόπο να βρείτε την καλύτερη τιμή για τη διαδρομή σας με τρένο, το virail είναι αυτό που ψάχνετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι επιλέξετε την ημερομηνία και το virail θα σας εμφανίσει όλες τις συνδέσεις που προσφέρουν οι συνεργάτες μας: φιλτράροντας τα αποτελέσματα θα βρείτε την ιδανική λύση για τον προϋπολογισμό και το πρόγραμμά σας. Το virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της εταιρείας για μια απλή και ασφαλή κράτηση.

Ποιες εταιρείες εξυπηρετούν το δρομολόγιο από Λιτόχωρο προς Palaeofarsalos

Το virail βρίσκει προσφορές από πολλές σιδηροδρομικές εταιρείες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο. Για παράδειγμα, σας δείχνει τις πιθανές συνδέσεις τρένων από Λιτόχωρο προς Palaeofarsalos που προσφέρονται από την TrainOSE.

Πόσο κοστίζει το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Λιτόχωρο προς Palaeofarsalos

Τρένα από Λιτόχωρο προς Palaeofarsalos


Όταν ταξιδεύετε σε τόσο μικρές αποστάσεις, μπορείτε να εξετάσετε και τις επιλογές λεωφορείου και ομαδικής χρήσης αυτοκινήτου: με λίγη τύχη θα βρείτε πολύ φθηνές επιλογές, ακόμα κι αν κλείσετε την τελευταία στιγμή.

Ποιοι είναι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξης στις πόλεις Λιτόχωρο και Palaeofarsalos

Μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Palaeofarsalos από τον σταθμό Λιτόχωρο, το οποίο φτάνει στον σταθμό Παλαιοφάρσαλος.

Πόσες συνδέσεις τρένων την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Λιτόχωρο προς Palaeofarsalos

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 2 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Λιτόχωρο προς Palaeofarsalos με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 0 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 2 που είναι απευθείας γραμμές. Ως αποτέλεσμα, η επιλογή μιας προσφοράς με έμμεση γραμμή είναι μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να ταξιδέψετε αποτελεσματικά, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο. Ωστόσο, παρακαλούμε επιλέξτε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να παραμείνετε στο ίδιο τρένο και να αποφύγετε μια αλλαγή.

Πόσο διαρκεί η διαδρομή από Λιτόχωρο προς Palaeofarsalos και πότε φεύγουν τα τρένα

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 58 minutes, αλλά οι ταχύτερες συνδέσεις θα σας πάνε στην πόλη Palaeofarsalos σε 54 minutes. Το πρώτο τρένο φεύγει από την πόλη Λιτόχωρο στις 11:09, ενώ το τελευταίο φεύγει στις 19:09.