Βρείτε τρένο από Άρνισσα προς Σίνδος

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 1 ω 46 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 3
Πρώτη αναχώρηση: 07:03
Τελευταία αναχώρηση: 17:00
Απόσταση 83km

Το virail σας βρίσκει τις καλύτερες προσφορές τρένων από Άρνισσα προς Σίνδος

Το virail έχει τον μαγικό τρόπο για να βρείτε τα φτηνά εισιτήρια τρένου σας προς Σίνδος. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να δώσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και να ορίσετε τα φίλτρα για την αναχώρηση και την τιμή σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Μόλις διαλέξετε τις καλύτερες επιλογές του ταξιδιού σας με τρένο από Άρνισσα προς Σίνδος, το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για την αγορά.

Ποιες εταιρείες εκτελούν ταξίδια από Άρνισσα προς Σίνδος με τρένο

Μεταξύ όλων των συνεργατών του virail, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να ταξιδέψετε με την TrainOSE, που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου μεταξύ Άρνισσα και Σίνδος.

Πόσο κοστίζει το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Άρνισσα προς Σίνδος

Τρένα από Άρνισσα προς Σίνδος


Για μικρές αποστάσεις, όπως μεταξύ Άρνισσα και Σίνδος, τα λεωφορεία και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου είναι καλές εναλλακτικές λύσεις αντί για το τρένο, χάρη στο χαμηλό κόστος τους. Επίσης, τα λεωφορεία έχουν το πλεονέκτημα να πηγαίνουν στις μικρότερες πόλεις όπου δεν υπάρχει σιδηροδρομικός σταθμός.

Ποιοι είναι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξης στις πόλεις Άρνισσα και Σίνδος

Τα τρένα προς Σίνδος μπορεί να αναχωρούν από τον σταθμό Άρνισσα και να φτάνουν στον σταθμό Σίνδος.

Πόσες συνδέσεις τρένων την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Άρνισσα προς Σίνδος

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 3 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Άρνισσα προς Σίνδος με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 0 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 3 που είναι απευθείας γραμμές. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική αν και το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Ωστόσο, η επιλογή ενός εισιτηρίου για μια απευθείας γραμμή φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή, αν η προτεραιότητά σας είναι να παραμείνετε στο ίδιο τρένο για όλο το ταξίδι.

Πότε φεύγουν τα τρένα για Σίνδος και πόσο διαρκεί το ταξίδι

Το πρώτο τρένο προς την πόλη Σίνδος φεύγει στις 07:09, ενώ το τελευταίο στις 17:09. Το ταξίδι διαρκεί 2 hours and 54 minutes κατά μέσον όρο, αλλά με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Σίνδος σε 1 hour and 46 minutes.