Header background
  • Απλή μετάβαση
  • Μετ' επιστροφής

Aναζήτηση καταλύματος

Βρείτε τρένο από Λάρισα προς Οινόη

Starting from
27 €
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Μέσω Τρένου

Σήμερα

Ανακαλύπτω
Μέσω Τρένου

Αύριο

Ανακαλύπτω
Μέσω Τρένου

2 Μέρες

Ανακαλύπτω
Rentalcars.com

Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Οινόη

Ανακαλύπτω

Ταξιδέψτε εύκολα και γρήγορα από Λάρισα προς Οινόη με τη Virail

Σκοπεύετε να ταξιδέψετε από Λάρισα προς Οινόη; Κάποιες φορές είναι δύσκολο να βρείτε από πού να ξεκινήσετε - αλλά για αυτόν τον λόγο υπάρχει η Virail. Η ισχυρή μηχανή αναζήτησής μας θα εξερευνήσει όλες τις διαθέσιμες επιλογές για το ταξίδι σας, ψάχνοντας ανάμεσα σε περισσότερες από 2.000 ταξιδιωτικές εταιρείες σε όλον τον κόσμο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας. Αμέσως θα σας δείξουμε μια λεπτομερή λίστα πιθανών διαδρομών με όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να αποφασίσετε. Επιλέξτε λεωφορεία, τρένα και πολλά άλλα, με αλλαγή ή απευθείας, απλής μετάβασης ή με επιστροφή - κάντε την επιλογή που προτιμάτε. Έπειτα από την προβολή των αποτελεσμάτων, επιλέξτε αυτό που προτιμάτε και η Virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της ταξιδιωτικής εταιρείας, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Κάνουμε τη δύσκολη δουλειά για εσάς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το ταξίδι σας.

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια του τρένου από Λάρισα προς Οινόη;

Οι τιμές των εισιτηρίων του τρένου από Λάρισα προς Οινόη διαφέρουν γιατί εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες, μεταξύ άλλων πόσον καιρό πριν κάνετε κράτηση, τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και τον τύπο της μετακίνησης που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Σε κάποια δρομολόγια, μπορεί να υπάρχουν διαθέσιμες διαφορετικές ταξιδιωτικές θέσεις οι οποίες ενδέχεται να επηρεάζουν την τιμή. Αν κάνετε κράτηση αρκετό καιρό πριν, τα φθηνότερα εισιτήρια του τρένου από Λάρισα προς Οινόη θα κοστίσει 27 €. Η μέση τιμή του εισιτηρίου με το τρένο είναι περίπου 33,20 €. Για να βρείτε τις πιο χαμηλές τιμές συνήθως είναι καλύτερα να κάνετε κράτηση αρκετό καιρό πριν και να έχετε τον νου σας για τις επιλογές χαμηλού κόστους, όπως εισιτήρια με μη επιστρέψιμη τιμή ή ώρες ταξιδιού εκτός των ωρών αιχμής. Μην ξεχνάτε ότι κάποιες εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφές χρημάτων ή αλλαγές εισιτηρίων για τα εισιτήρια χαμηλού κόστους, οπότε σας συνιστούμε να κάνετε προσεκτικό έλεγχο πριν την ολοκλήρωση της συναλλαγής σας.Λάρισα προς το Οινόη μέσω τρένου

Καλύτερη τιμή 27 €
Διάρκεια ταξιδιού 3 ω 1 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 8
Πρώτη αναχώρηση 10:40
Τελευταία αναχώρηση 21:40
απόσταση 179 km

Τιμή εισιτηρίου Λάρισα - Οινόη κάθε μέρα

 
Σήμερα
29 €
Αύριο
Περισσότερα
Σε 2 ημέρες
Περισσότερα
Σε 3 ημέρες
29 €
Σε 4 ημέρες
Περισσότερα
Σε 5 ημέρες
29 €
Σε 6 ημέρες
Περισσότερα

Σύνοψη Διαδρομής με Τρένο

συνδέσεις
6
Transportistas
2
Ελάχιστη τιμή
27 €
Μέγιστη τιμή
58 €

Λάρισα - Οινόη

Μηνιαία
Φτηνότερες

Οι καλύτερες τιμές για το μήνα

Τα φθηνότερα εισιτήρια για

Μέσω Τρένου

33 €

Ημερομηνία
Σάββατο, Φεβρουάριος, th, 2022
TRAINOSET-logo
Larissa Train Station - Oinoi Train Station
16:40 - 20:33
TRAINOSET
27 ω 53 λεπτά
1 αλλαγές
CO2: 6.44kg
Φτηνότερες
Trainoset-logo
Trainoset
απευθείας
Διάρκεια: 1 ω 55 λεπτά
Larissa Train Station - Oinoi Train Station
10:40 - 12:35
29 €
Trainoset-logo
Trainoset
απευθείας
Διάρκεια: 1 ω 55 λεπτά
Larissa Train Station - Oinoi Train Station
13:40 - 15:35
29 €
Trainoset-logo
Trainoset
απευθείας
Διάρκεια: 1 ω 55 λεπτά
Larissa Train Station - Oinoi Train Station
16:40 - 18:35
29 €
Trainoset-logo
Trainoset
απευθείας
Διάρκεια: 1 ω 55 λεπτά
Larissa Train Station - Oinoi Train Station
19:40 - 21:35
29 €
TrainOSE-logo
TrainOSE
απευθείας
Διάρκεια: 1 ω 55 λεπτά
Λάρισα - Οινόη
12:40 - 14:35
TrainOSE-logo
TrainOSE
απευθείας
Διάρκεια: 1 ω 55 λεπτά
Λάρισα - Οινόη
15:40 - 17:35
TrainOSE-logo
TrainOSE
απευθείας
Διάρκεια: 1 ω 55 λεπτά
Λάρισα - Οινόη
18:40 - 20:35

Πόση ώρα χρειάζεται για να πάω από Λάρισα προς Οινόη με το τρένο;

Το ταξίδι με τρένο μεταξύ Λάρισα και Οινόη συνήθως χρειάζεται 4 ω 58 λεπτά για να καλύψει μια απόσταση 179 km. Για την πιο σύντομη διαδρομή από Λάρισα προς Οινόη θα χρειαστείτε 1 ω 55 λεπτά. Μην ξεχνάτε ότι αυτή η διάρκεια δεν περιλαμβάνει τυχόν καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν από καιρικές συνθήκες, οδικά έργα ή απρόβλεπτες παρακάμψεις και διακοπές. Αν η άφιξη στο Οινόη γρήγορα είναι προτεραιότητα για εσάς, αναζητήστε δρομολόγια express ή χωρίς στάση. Ίσως ανακαλύψετε ότι ένα δρομολόγιο με συνδέσεις φτάνει στον προορισμό σας πιο γρήγορα από κάποιες απευθείας διαδρομές. Με τη Virail θα έχετε τη δυνατότητα να εξερευνήσετε τις επιλογές σας και να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Τι ώρα είναι οι αναχωρήσεις από Λάρισα προς Οινόη;

Γενικά, η πρώτη αναχώρηση της ημέρας από Λάρισα είναι στις 12:40 και η τελευταία στις 21:40. Ωστόσο, είναι πολύ σημαντικό να θυμάστε ότι αυτές είναι γενικές πληροφορίες και αυτές οι ώρες των ταξιδιών δεν είναι απαραίτητα διαθέσιμες κάθε μέρα. Το πρόγραμμα των δρομολογίων κάθε εταιρείας στο δρομολόγιο από Λάρισα προς Οινόη μπορεί να αλλάξει από τη μία μέρα στην άλλη ή από τον έναν μήνα στον άλλο. Ειδικότερα, πολλές εταιρείες προσφέρουν διαφορετικά ωράρια δρομολογίων τις καθημερινές και τα σαββατοκύριακα. Οι εθνικές αργίες, οι τοπικές εορτές και τα εποχικά προγράμματα μπορούν επίσης να προκαλέσουν αλλαγές στα ωράρια των δρομολογίων.

Ποιοι είναι οι σταθμοί στη διαδρομή από Λάρισα για Οινόη;

Θα μπορέσετε να φύγετε από Λάρισα χρησιμοποιώντας σταθμούς όπως Λάρισα and Larissa Train Station. Αυτοί σας συνδέουν με σταθμούς όπως Οινόη and Oinoi Train Station σε Οινόη. Κάντε προσεκτικό έλεγχο πριν από την κράτησή σας. Κάποιοι ή όλοι αυτοί οι σταθμοί θα εμφανιστούν στη διαδρομή σας ανάλογα με την ταξιδιωτική εταιρεία που χρησιμοποιείτε για το ταξίδι σας. Ελέγξτε προσεκτικά τη διαδρομή που ακολουθεί η ταξιδιωτική εταιρεία που έχετε επιλέξει, για να δείτε αν περνάει από κάποιον σταθμό που εξυπηρετεί τις ανάγκες σας. Για την εξυπηρέτησή σας, ίσως χρειαστεί να μετακινηθείτε μεταξύ δύο σταθμών στο Λάρισα ή στο Οινόη ενώ ταξιδεύετε.

Πόσες διαδρομές από Λάρισα προς Οινόη πραγματοποιούνται κάθε ημέρα;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Λάρισα προς Οινόη, μπορείτε να ταξιδέψετε με εταιρείες όπως TrainOSE and Trainoset. Μπορείτε να βρείτε έναν μέγιστο αριθμό 8 αναχωρήσεων την ημέρα. Κατά μέσο όρο, υπάρχουν 7 αναχωρήσεις την ημέρα. Κάντε κράτηση αρκετό καιρό πριν από το ταξίδι σας για να εξασφαλίσετε ότι όλα θα είναι όπως τα έχετε προγραμματίσει και θα αναχωρήσετε την ώρα που σας εξυπηρετεί καλύτερα. Όταν ταξιδεύετε, μπορείτε να ψάξετε για απευθείας διαδρομές ή άλλα δρομολόγια που προσφέρουν συνδέσεις και αλλαγές. Κατά μέσο όρο υπάρχουν 7 απευθείας διαδρομές μεταξύ Λάρισα και Οινόη. Αν δεν σας πειράζει να πραγματοποιήσετε αλλαγή κατά τη διαδρομή, μπορείτε να βρείτε περισσότερες διαθέσιμες επιλογές. Υπάρχουν συνήθως 0 διαδρομές με τουλάχιστον μία αλλαγή. Οι αριθμοί αυτοί μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την περίοδο του έτους και την ημέρα της εβδομάδας. Κάποιοι επιβάτες προτιμούν τα απευθείας δρομολόγια, ειδικά αν έχουν βαριές αποσκευές ή ανησυχούν μήπως χάσουν μια σύνδεση. Άλλοι απολαμβάνουν την ευελιξία που τους προσφέρουν οι διαδρομές με σύνδεση. Όποια αν είναι η προτίμησή σας, η Virail μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε τις σωστές επιλογές που θα καλύπτουν τις ανάγκες σας.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Μέρες
:
14
:
35
:
33