Βρείτε τρένο από Άγιος Ιωάννης Ρέντης προς Κόρινθος

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 1 ω 28 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 34
Πρώτη αναχώρηση 07:52
Τελευταία αναχώρηση 01:25
απόσταση 65 km

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου από Άγιος Ιωάννης Ρέντης προς Κόρινθος στο virail

Ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολο να βρείτε την τέλεια σύνδεση τρένων: χάρη στο virail, θα μπορείτε να συγκρίνετε εκατοντάδες προσφορές ταυτόχρονα μόλις δώσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας. Μέσω των φίλτρων τιμής και αναχώρησης, θα έχετε τη δυνατότητα να περιορίσετε τα αποτελέσματα και να βρείτε την τέλεια λύση. Η κράτηση πραγματοποιείται στον ιστότοπο του παρόχου, προς στον οποίο θα ανακατευθυνθείτε αυτόματα.

Ποιες εταιρείες εκτελούν ταξίδια από Άγιος Ιωάννης Ρέντης προς Κόρινθος με τρένο

Για να φτάσετε στην πόλη Κόρινθος με τρένο, μπορείτε να βασιστείτε στην TrainOSE, ένα μόνο παράδειγμα από όλους τους συνεργάτες μας.

Τρένα από Άγιος Ιωάννης Ρέντης προς Κόρινθος

Πόσο θα διαρκέσει η διαδρομή από Άγιος Ιωάννης Ρέντης προς Κόρινθος με τρένο και πότε φεύγουν τα τρένα

Χρειάζεται χρόνος 1 ω 28 λεπτά κατά μέσον όρο για να φτάσετε στην πόλη Κόρινθος με τρένο, αλλά θα χρειαστείτε 1 ω 12 λεπτά με τα ταχύτερα τρένα. Το πρώτο είναι διαθέσιμο στις 07:52, ενώ το τελευταίο φεύγει από την πόλη Άγιος Ιωάννης Ρέντης στις 01:25.

Από ποιους σταθμούς μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Κόρινθος και πού θα φτάσετε

Μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Κόρινθος από τον σταθμό Ρέντη, το οποίο φτάνει στον σταθμό Κόρινθος.

Αν είστε ευέλικτοι με τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας, να έχετε πάντοτε υπόψη ότι μπορείτε να αγοράζετε εξαιρετικά φθηνά εισιτήρια τρένων αν αποφεύγετε να ταξιδεύετε τα σαββατοκύριακα και αν επιλέγετε να ταξιδεύετε κατά τη διάρκεια της χαμηλής περιόδου.

Όταν ταξιδεύετε σε τόσο μικρές αποστάσεις, μπορείτε να εξετάσετε και τις επιλογές λεωφορείου και ομαδικής χρήσης αυτοκινήτου: με λίγη τύχη θα βρείτε πολύ φθηνές επιλογές, ακόμα κι αν κλείσετε την τελευταία στιγμή.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν για να ταξιδέψετε από Άγιος Ιωάννης Ρέντης προς Κόρινθος με τρένο

Υπάρχουν καθημερινές συνδέσεις τρένων 34 για να φθάσετε στην πόλη Κόρινθος από την πόλη Άγιος Ιωάννης Ρέντης. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν απευθείας γραμμές 17 σε αντίθεση με τα δρομολόγια 17 που έχουν τουλάχιστον μία αλλαγή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.