Βρείτε τρένο από Άγιος Ιωάννης Ρέντης προς Χαλκίδα

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 2 ω 26 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 33
Πρώτη αναχώρηση 07:52
Τελευταία αναχώρηση 00:25
απόσταση 56 km

Οι καλύτερες προσφορές για τρένο από Άγιος Ιωάννης Ρέντης προς Χαλκίδα στο virail

Ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολο να βρείτε την τέλεια σύνδεση τρένων: χάρη στο virail, θα μπορείτε να συγκρίνετε εκατοντάδες προσφορές ταυτόχρονα μόλις δώσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας. Μέσω των φίλτρων τιμής και αναχώρησης, θα έχετε τη δυνατότητα να περιορίσετε τα αποτελέσματα και να βρείτε την τέλεια λύση. Η κράτηση πραγματοποιείται στον ιστότοπο του παρόχου, προς στον οποίο θα ανακατευθυνθείτε αυτόματα.

Τρένα από Άγιος Ιωάννης Ρέντης προς Χαλκίδα: με ποιες εταιρείες μπορείτε να ταξιδέψετε

Μεταξύ όλων των συνεργατών του virail, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να ταξιδέψετε με την TrainOSE, που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου μεταξύ Άγιος Ιωάννης Ρέντης και Χαλκίδα.

Τρένα από Άγιος Ιωάννης Ρέντης προς Χαλκίδα

Πόσο διαρκεί η διαδρομή από Άγιος Ιωάννης Ρέντης προς Χαλκίδα και πότε φεύγουν τα τρένα

Το πρώτο τρένο προς την πόλη Χαλκίδα φεύγει στις 07:52, ενώ το τελευταίο στις 00:25. Το ταξίδι διαρκεί 2 ω 26 λεπτά κατά μέσον όρο, αλλά με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Χαλκίδα σε 1 ω 44 λεπτά.

Από ποιους σταθμούς αναχωρούν τα τρένα προς Χαλκίδα

Μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Χαλκίδα από τον σταθμό Ρέντη, το οποίο φτάνει στον σταθμό Χαλκίδα.

Όταν ταξιδεύετε σε τόσο μικρές αποστάσεις, μπορείτε να εξετάσετε και τις επιλογές λεωφορείου και ομαδικής χρήσης αυτοκινήτου: με λίγη τύχη θα βρείτε πολύ φθηνές επιλογές, ακόμα κι αν κλείσετε την τελευταία στιγμή.

Πόσες συνδέσεις την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Άγιος Ιωάννης Ρέντης προς Χαλκίδα με τρένο

Αν επιθυμείτε να πάτε από Άγιος Ιωάννης Ρέντης προς Χαλκίδα με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές συνδέσεις 33. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι διαδρομές είναι απευθείας γραμμές ενώ τα δρομολόγια 33 περιλαμβάνουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Κατά συνέπεια, αν δεν θέλετε να αλλάξετε τρένα, σας προτείνεται ιδιαίτερα να επιλέξετε μια προσφορά με απευθείας διαδρομή. Ωστόσο, επιλέξτε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να παραμείνετε στο ίδιο τρένο και να αποφύγετε μια αλλαγή.

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Άγιος Ιωάννης Ρέντης προς Χαλκίδα με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 33 κάθε μέρα. αρακαλούμε να έχετε υπόψη σας ότι όλες απολύτως αυτές οι συνδέσεις έχουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Επομένως, δεν θα παραμείνετε στην ίδια αμαξοστοιχία για όλο το ταξίδι.