Βρείτε τρένο από Λαμία προς Ασπρόπυργος

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 3 ω 35 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 43
Πρώτη αναχώρηση: 06:26
Τελευταία αναχώρηση: 19:26
Απόσταση 137km

Φθηνά εισιτήρια τρένου από Λαμία προς Ασπρόπυργος στο virail

Με το virail μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές των τρένων από Λαμία προς Ασπρόπυργος με μια ματιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την ημερομηνία που σχεδιάζετε να φύγετε και, αν θέλετε, να ταξινομήσετε και να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανά τιμή και χρόνο. Για να κάνετε την κράτηση για το τέλειο ταξίδι σας, το virail θα σας ανακατευθύνει απευθείας στον ιστότοπο του παρόχου, για μια εξαιρετικά ασφαλή αγορά.

Ποιες εταιρείες σας μεταφέρουν από Λαμία προς Ασπρόπυργος με τρένο

Για να φτάσετε στην πόλη Ασπρόπυργος με τρένο, μπορείτε να βασιστείτε στην TrainOSE, ένα μόνο παράδειγμα από όλους τους συνεργάτες μας.

Ποια είναι η τιμή των εισιτηρίων τρένου από Λαμία προς Ασπρόπυργος

Τρένα από Λαμία προς Ασπρόπυργος


Αν είστε ευέλικτοι με τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας, να έχετε πάντοτε υπόψη ότι μπορείτε να αγοράζετε εξαιρετικά φθηνά εισιτήρια τρένων αν αποφεύγετε να ταξιδεύετε τα σαββατοκύριακα και αν επιλέγετε να ταξιδεύετε κατά τη διάρκεια της χαμηλής περιόδου.

Όταν ταξιδεύετε σε τόσο μικρές αποστάσεις, μπορείτε να εξετάσετε και τις επιλογές λεωφορείου και ομαδικής χρήσης αυτοκινήτου: με λίγη τύχη θα βρείτε πολύ φθηνές επιλογές, ακόμα κι αν κλείσετε την τελευταία στιγμή.

Ποιοι είναι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξης στις πόλεις Λαμία και Ασπρόπυργος

Τα τρένα προς Ασπρόπυργος μπορεί να αναχωρούν από τον σταθμό Ροδίτσα και να φτάνουν στον σταθμό Ασπρόπυργος.

Πόσες συνδέσεις τρένων την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Λαμία προς Ασπρόπυργος

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 43 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Λαμία προς Ασπρόπυργος με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 43 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 0 που είναι απευθείας γραμμές. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική αν και το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Ωστόσο, η επιλογή ενός εισιτηρίου για μια απευθείας γραμμή φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή, αν η προτεραιότητά σας είναι να παραμείνετε στο ίδιο τρένο για όλο το ταξίδι.

Πόσο διαρκεί η διαδρομή από Λαμία προς Ασπρόπυργος και πότε φεύγουν τα τρένα

Ενώ το πρώτο τρένο για την πόλη Ασπρόπυργος φεύγει στις 06:04, το τελευταίο είναι προγραμματισμένο για τις 19:04. Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 4 hours and 1 minute, αλλά τα ταχύτερα τρένα μπορούν να σας πάνε στην πόλη Ασπρόπυργος σε 3 hours and 15 minutes.