Βρείτε τρένο από Λαμία προς Ασπρόπυργος

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 3 ω 19 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 20
Πρώτη αναχώρηση 12:15
Τελευταία αναχώρηση 20:05
απόσταση 137 km

Οι καλύτερες προσφορές για τρένο από Λαμία προς Ασπρόπυργος στο virail

Αν ψάχνετε για τον ευκολότερο τρόπο να βρείτε την καλύτερη τιμή για τη διαδρομή σας με τρένο, το virail είναι αυτό που ψάχνετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι επιλέξετε την ημερομηνία και το virail θα σας εμφανίσει όλες τις συνδέσεις που προσφέρουν οι συνεργάτες μας: φιλτράροντας τα αποτελέσματα θα βρείτε την ιδανική λύση για τον προϋπολογισμό και το πρόγραμμά σας. Το virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της εταιρείας για μια απλή και ασφαλή κράτηση.

Ποιες εταιρείες εκτελούν ταξίδια από Λαμία προς Ασπρόπυργος με τρένο

Για να φτάσετε στην πόλη Ασπρόπυργος με τρένο, μπορείτε να βασιστείτε στην TrainOSE, ένα μόνο παράδειγμα από όλους τους συνεργάτες μας.

Τρένα από Λαμία προς Ασπρόπυργος

Πόσο θα διαρκέσει η διαδρομή από Λαμία προς Ασπρόπυργος με τρένο και πότε φεύγουν τα τρένα

Ενώ το πρώτο τρένο για την πόλη Ασπρόπυργος φεύγει στις 12:15, το τελευταίο είναι προγραμματισμένο για τις 20:05. Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 3 ω 19 λεπτά, αλλά τα ταχύτερα τρένα μπορούν να σας πάνε στην πόλη Ασπρόπυργος σε 2 ω 50 λεπτά.

Ποιοι είναι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξης στις πόλεις Λαμία και Ασπρόπυργος

Τα τρένα προς Ασπρόπυργος αναχωρούν από Λαμία από τον σταθμό Ροδίτσα, Λαμία, Παγκράτι Λαμίας, Ρεβένια Λαμίας and Καλύβια Λαμίας και φτάνουν στον σταθμό Ασπρόπυργος.

Όταν ταξιδεύετε σε τόσο μικρές αποστάσεις, μπορείτε να εξετάσετε και τις επιλογές λεωφορείου και ομαδικής χρήσης αυτοκινήτου: με λίγη τύχη θα βρείτε πολύ φθηνές επιλογές, ακόμα κι αν κλείσετε την τελευταία στιγμή.

Ταξιδεύοντας με τρένο από Λαμία προς Ασπρόπυργος: πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν

Υπάρχουν καθημερινές συνδέσεις τρένων 20 για να φθάσετε στην πόλη Ασπρόπυργος από την πόλη Λαμία. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν απευθείας γραμμές σε αντίθεση με τα δρομολόγια 20 που έχουν τουλάχιστον μία αλλαγή. Παρόλα αυτά, η επιλογή ενός εισιτηρίου με έμμεση γραμμή θα μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματική αν θέλετε να φτάσετε στην πόλη Ασπρόπυργος την τελευταία στιγμή, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο.

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Λαμία προς Ασπρόπυργος με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 20 κάθε μέρα.Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν δρομολόγια 20 με τουλάχιστον μία αλλαγή έναντι καμιάς των άμεσων γραμμών. Κατά συνέπεια, θα πρέπει να πάρετε ένα άλλο τρένο.