• διαδρομή μετάβασης
  • ταξίδι μετ επιστροφής

Βρείτε τρένο από Βέροια προς Τρίκαλα

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Μέσω Τρένου

Σήμερα

Μέσω Τρένου

Αύριο

Μέσω Τρένου

2 Μέρες

Rentalcars.com

Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Τρίκαλα

Οι καλύτερες προσφορές για τρένο από Βέροια προς Τρίκαλα στο virail

Το virail κάνει κάθε ταξίδι πιο εύκολο: το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να καθορίσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας από Βέροια προς Τρίκαλα. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να βρείτε την ιδανική επιλογή για το ταξίδι σας, φιλτράροντας και ταξινομώντας τα αποτελέσματα με βάση την τιμή και την αναχώρηση. Το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Ποιες εταιρείες σας μεταφέρουν από Βέροια προς Τρίκαλα με τρένο

Μεταξύ όλων των συνεργατών μας, θα βρείτε επίσης την TrainOSE, που παρέχει τις συνδέσεις τρένων μεταξύ Βέροια και Τρίκαλα.

Λεπτομέρειες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 5 ω 16 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 2
Πρώτη αναχώρηση 15:09
Τελευταία αναχώρηση 20:57
απόσταση 114 km
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 6 ω 50 λεπτά
Βέροια - Τρίκαλα
15:09 - 21:59
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 3 ω 42 λεπτά
Βέροια - Τρίκαλα
20:57 - 00:39

Πόσο θα διαρκέσει η διαδρομή από Βέροια προς Τρίκαλα με τρένο και πότε φεύγουν τα τρένα

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 5 ω 16 λεπτά, αλλά οι ταχύτερες συνδέσεις θα σας πάνε στην πόλη Τρίκαλα σε 3 ω 42 λεπτά. Το πρώτο τρένο φεύγει από την πόλη Βέροια στις 15:09, ενώ το τελευταίο φεύγει στις 20:57.

Από ποιους σταθμούς αναχωρούν τα τρένα προς Τρίκαλα

Τα τρένα προς Τρίκαλα θα αναχωρήσουν από τον σταθμό Βέροια και θα αφιχθούν στον σταθμό Τρίκαλα.

Μερικές φορές μπορεί να βρείτε φθηνότερες λύσεις, εξετάζοντας περιορισμένες προσφορές ή προγράμματα πιστότητας που διατίθενται στους ιστοτόπους των εταιρειών.

Αν τα δρομολόγια των τρένων δεν ταιριάζουν με το πρόγραμμα ή τον προϋπολογισμό σας, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου μπορούν να σας προσφέρουν ορισμένες εναλλακτικές λύσεις χρόνου και τιμής, χωρίς να αλλάξετε ουσιαστικά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις τρένων υπάρχουν από Βέροια προς Τρίκαλα

Αν επιθυμείτε να πάτε από Βέροια προς Τρίκαλα με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές συνδέσεις 2. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι διαδρομές είναι απευθείας γραμμές ενώ τα δρομολόγια 2 περιλαμβάνουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Κατά συνέπεια, αν δεν θέλετε να αλλάξετε τρένα, σας προτείνεται ιδιαίτερα να επιλέξετε μια προσφορά με απευθείας διαδρομή. Παρόλα αυτά, η επιλογή ενός εισιτηρίου με έμμεση γραμμή θα μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματική αν θέλετε να φτάσετε στην πόλη Τρίκαλα την τελευταία στιγμή, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο.

αρακαλούμε να έχετε υπόψη σας ότι όλες απολύτως αυτές οι συνδέσεις έχουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Επομένως, δεν θα παραμείνετε στην ίδια αμαξοστοιχία για όλο το ταξίδι.Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Τρίκαλα από την πόλη Βέροια, παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά συνδέσεις τρένων 2.

Σταθμοί αναχώρησης

Βέροια

Σταθμοί προορισμού

Τρίκαλα
Logo

Σχετικά με εμάς