Βρείτε τρένο από Βέροια προς Καρδίτσα

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 4 ω 56 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 2
Πρώτη αναχώρηση 15:09
Τελευταία αναχώρηση 20:57
απόσταση 131 km

Το virail σας βρίσκει τις καλύτερες προσφορές τρένων από Βέροια προς Καρδίτσα

Το virail έχει τον μαγικό τρόπο για να βρείτε τα φτηνά εισιτήρια τρένου σας προς Καρδίτσα. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να δώσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και να ορίσετε τα φίλτρα για την αναχώρηση και την τιμή σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Μόλις διαλέξετε τις καλύτερες επιλογές του ταξιδιού σας με τρένο από Βέροια προς Καρδίτσα, το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για την αγορά.

Ποιες εταιρείες σας μεταφέρουν από Βέροια προς Καρδίτσα με τρένο

Για να φτάσετε στην πόλη Καρδίτσα με τρένο, μπορείτε να βασιστείτε στην TrainOSE, ένα μόνο παράδειγμα από όλους τους συνεργάτες μας.

Τρένα από Βέροια προς Καρδίτσα

Πόσο θα διαρκέσει η διαδρομή από Βέροια προς Καρδίτσα με τρένο και πότε φεύγουν τα τρένα

Ενώ το πρώτο τρένο για την πόλη Καρδίτσα φεύγει στις 15:09, το τελευταίο είναι προγραμματισμένο για τις 20:57. Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 4 ω 56 λεπτά, αλλά τα ταχύτερα τρένα μπορούν να σας πάνε στην πόλη Καρδίτσα σε 3 ω 22 λεπτά.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούν τη σιδηροδρομική γραμμή Βέροια - Καρδίτσα

Τα τρένα προς Καρδίτσα αναχωρούν από Βέροια από τον σταθμό Βέροια και φτάνουν στον σταθμό Καρδίτσα.

Μην ξεχάσετε να αγοράσετε τρόφιμα και ποτά εκ των προτέρων αν τα χρειάζεστε: οι σιδηροδρομικοί σταθμοί δεν έχουν πάντα καταστήματα, ενώ οι καφετέριες στα τρένα δεν είναι πάντα διαθέσιμες και είναι συχνά πολύ ακριβές.

Αν τα δρομολόγια των τρένων δεν ταιριάζουν με το πρόγραμμα ή τον προϋπολογισμό σας, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου μπορούν να σας προσφέρουν ορισμένες εναλλακτικές λύσεις χρόνου και τιμής, χωρίς να αλλάξετε ουσιαστικά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Πόσες συνδέσεις τρένων την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Βέροια προς Καρδίτσα

Αν επιθυμείτε να πάτε από Βέροια προς Καρδίτσα με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές συνδέσεις 2. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι διαδρομές είναι απευθείας γραμμές ενώ τα δρομολόγια 2 περιλαμβάνουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Κατά συνέπεια, αν δεν θέλετε να αλλάξετε τρένα, σας προτείνεται ιδιαίτερα να επιλέξετε μια προσφορά με απευθείας διαδρομή. Ωστόσο, επιλέξτε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να παραμείνετε στο ίδιο τρένο και να αποφύγετε μια αλλαγή.

Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Καρδίτσα από την πόλη Βέροια, παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά συνδέσεις τρένων 2. Παρακαλούμε να προσέξετε ότι όλες αυτές οι συνδέσεις, δηλαδή τα δρομολόγια 2, έχουν μία αλλαγή. Κατά συνέπεια, θα χρειαστεί να αλλάξετε τρένα.