Βρείτε τρένο από Τρίκαλα προς Λιβάδια

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 11 ω 52 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 2
Πρώτη αναχώρηση 10:16
Τελευταία αναχώρηση 12:44
απόσταση 219 km

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου από Τρίκαλα προς Λιβάδια στο virail

Το virail έχει τον μαγικό τρόπο για να βρείτε τα φτηνά εισιτήρια τρένου σας προς Λιβάδια. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να δώσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και να ορίσετε τα φίλτρα για την αναχώρηση και την τιμή σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Μόλις διαλέξετε τις καλύτερες επιλογές του ταξιδιού σας με τρένο από Τρίκαλα προς Λιβάδια, το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για την αγορά.

Ποιες εταιρείες εκτελούν ταξίδια από Τρίκαλα προς Λιβάδια με τρένο

Για να φτάσετε στην πόλη Λιβάδια με τρένο, μπορείτε να βασιστείτε στην TrainOSE, ένα μόνο παράδειγμα από όλους τους συνεργάτες μας.

Τρένα από Τρίκαλα προς Λιβάδια

Πότε φεύγουν τα τρένα για Λιβάδια και πόσο διαρκεί το ταξίδι

Με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Λιβάδια σε 10 ω 38 λεπτά, αλλά κατά μέσον όρο το ταξίδι διαρκεί 11 ω 52 λεπτά. Το πρώτο τρένο που κατευθύνεται προς την πόλη Λιβάδια είναι στις 10:16, ενώ το τελευταίο τρένο φεύγει από την πόλη Τρίκαλα στις 12:44.

Από ποιους σταθμούς αναχωρούν τα τρένα προς Λιβάδια

Τα τρένα αναχωρούν από την πόλη Τρίκαλα από τον σταθμό Τρίκαλα και φτάνουν στον σταθμό Λεβαδειά Κερκίνης.

Όταν πρόκειται για μικρές αποστάσεις, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου αντιπροσωπεύουν μια καλή εναλλακτική λύση αντί για ταξίδι με το τρένο, ειδικά αν ταξιδεύετε με σφιχτό προϋπολογισμό.

Ταξιδεύοντας με τρένο από Τρίκαλα προς Λιβάδια: πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν

Αν επιθυμείτε να πάτε από Τρίκαλα προς Λιβάδια με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές συνδέσεις 2. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι διαδρομές είναι απευθείας γραμμές ενώ τα δρομολόγια 2 περιλαμβάνουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Κατά συνέπεια, αν δεν θέλετε να αλλάξετε τρένα, σας προτείνεται ιδιαίτερα να επιλέξετε μια προσφορά με απευθείας διαδρομή. Παρόλα αυτά, η επιλογή ενός εισιτηρίου με έμμεση γραμμή θα μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματική αν θέλετε να φτάσετε στην πόλη Λιβάδια την τελευταία στιγμή, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο.

αρακαλούμε να έχετε υπόψη σας ότι όλες απολύτως αυτές οι συνδέσεις έχουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Επομένως, δεν θα παραμείνετε στην ίδια αμαξοστοιχία για όλο το ταξίδι.Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Λιβάδια από την πόλη Τρίκαλα, παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά συνδέσεις τρένων 2.