Βρείτε τρένο από Ροδόπολη προς Διδυμότειχο

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Διδυμότειχο

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 9 ω 6 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 1
Πρώτη αναχώρηση: 08:26
Τελευταία αναχώρηση: 08:26
Απόσταση 292km

Το virail σας βρίσκει τις καλύτερες προσφορές τρένων από Ροδόπολη προς Διδυμότειχο

Το virail έχει τον μαγικό τρόπο για να βρείτε τα φτηνά εισιτήρια τρένου σας προς Διδυμότειχο. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να δώσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και να ορίσετε τα φίλτρα για την αναχώρηση και την τιμή σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Μόλις διαλέξετε τις καλύτερες επιλογές του ταξιδιού σας με τρένο από Ροδόπολη προς Διδυμότειχο, το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για την αγορά.

Ποιες εταιρείες εξυπηρετούν το δρομολόγιο από Ροδόπολη προς Διδυμότειχο

Μεταξύ όλων των συνεργατών του virail, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να ταξιδέψετε με την TrainOSE, που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου μεταξύ Ροδόπολη και Διδυμότειχο.

Ποια είναι η τιμή των εισιτηρίων τρένου από Ροδόπολη προς Διδυμότειχο

Τρένα από Ροδόπολη προς Διδυμότειχο


Όταν ταξιδεύετε με τρένο, μην ξεχνάτε ποτέ να έχετε μαζί σας το εισιτήριό σας: φροντίστε να το εκτυπώσετε εκ των προτέρων ή να κατεβάσετε την έκδοση για κινητό, εφόσον επιτρέπεται.

Δεδομένου ότι το ταξίδι μεταξύ Ροδόπολη και Διδυμότειχο είναι σχετικά σύντομο, μπορείτε να εξετάσετε την ομαδική χρήση αυτοκινήτου ή το λεωφορείο ως εναλλακτικό μέσο μεταφοράς, με φθηνότερες τιμές και παρόμοια διάρκεια.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούνται από τα τρένα που ταξιδεύουν από Ροδόπολη προς Διδυμότειχο

Μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Διδυμότειχο από τον σταθμό Ροδόπολις, το οποίο φτάνει στον σταθμό Διδυμότειχο.

Ταξιδεύοντας με τρένο από Ροδόπολη προς Διδυμότειχο: πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν

Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Διδυμότειχο από την πόλη Ροδόπολη, παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια τρένων 1. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 1 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με τις διαδρομές 0 που είναι απευθείας γραμμές. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική, αν και είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική αν και το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Ωστόσο, η επιλογή ενός εισιτηρίου για μια απευθείας γραμμή φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή, αν η προτεραιότητά σας είναι να παραμείνετε στο ίδιο τρένο για όλο το ταξίδι.

Πόσο ώρα θέλετε για να φτάσετε στην πόλη Διδυμότειχο με τρένο

Το πρώτο τρένο προς την πόλη Διδυμότειχο φεύγει στις 08:09, ενώ το τελευταίο στις 08:09. Το ταξίδι διαρκεί 8 hours and 52 minutes κατά μέσον όρο, αλλά με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Διδυμότειχο σε 8 hours and 52 minutes.