Βρείτε τρένο από Τρίκαλα προς Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία

Ξεκίνα από
Ανακαλύπτω

Τρίκαλα σε Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία από τρένου

Το ταξίδι από Τρίκαλα έως Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία με τρένου είναι 132,3 km και διαρκεί 3 ω 52 λεπτά. Υπάρχουν 2 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 10:48 και την τελευταία στο 14:40. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Τρίκαλα σε Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία με τρένου για μόλις ή έως και . Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι .

Διάρκεια Ταξιδίου 3 ω 52 λεπτά
Σύνδεση ανά ημέρα 2
Πρώτη Αναχώρηση 10:48
Τελευταία Αναχώρηση 14:40
Απόσταση 132,3 km
Αναχώρηση Τρίκαλα
Άφιξη Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία
Transportistas Hellenic

Τρένου Εισιτήρια από Τρίκαλα έως Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία

  Sep 30
  Περισσότερα
  25°
  Oct 01
  Περισσότερα
  26°
  Oct 02
  Περισσότερα
  26°
  Oct 03
  Περισσότερα
  24°
  Oct 04
  Περισσότερα
  26°
  Oct 05
  Περισσότερα
  27°
  Oct 06
  Περισσότερα
  22°
  Oct 07
  Περισσότερα
  22°
  Oct 08
  Περισσότερα
  23°
  Oct 09
  Περισσότερα
  18°
  Oct 10
  Περισσότερα
  20°
  Oct 11
  Περισσότερα
  20°
  Oct 12
  Περισσότερα
  21°
  Oct 13
  Περισσότερα
  23°
  Oct 14
  Περισσότερα
  24°
Departure date
Saturday,Sep 30 2023
25°

Χρησιμοποιήστε τη Virail για να βρείτε τον καλύτερο τρόπο να ταξιδέψετε από Τρίκαλα προς Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία

Ξέρετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από Τρίκαλα προς Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία; Όχι; Μην ανησυχείτε, η Virail ξέρει. Η μηχανή αναζήτησής μας χρησιμοποιεί δεδομένα χιλιάδων ταξιδιωτικών εταιρειών για να σας εμφανίσει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια για τις επιλεγμένες ημερομηνίες ταξιδιού σας. Όπως και αν θέλετε να ταξιδέψετε, με τρένο, λεωφορείο, αεροπλάνο ή carpool, μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Φιλτράρετε τα αποτέλεσματά σας για να ταιριάζουν με τις προσωπικές σας ανάγκες και προτιμήσεις: αποφασίστε αν θέλετε ταξίδι απλής μετάβασης ή με επιστροφή, απευθείας ή με συνδέσεις και επιλέξτε την ώρα που προτιμάτε να ταξιδέψετε. Ρίξτε μια ματιά σε όλες τις πληροφορίες και βρείτε την επιλογή μετακίνησης που είναι η σωστή για εσάς. Αφού επιλέξετε το ιδανικό σας ταξίδι, η Virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της ταξιδιωτικής εταιρείας της επιλογής σας, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Η Virail μπορεί να σας βοηθήσει σήμερα να ζήσετε το όνειρό σας.

Εμφάνιση πλήρους περιγραφής Απόκρυψη πληρους περιγραφής
Φτηνά εισιτήρια από Τρίκαλα έως Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Τρίκαλα έως Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Τρίκαλα έως Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Τρίκαλα στο Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Τρίκαλα έως Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου Τρίκαλα - Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία μπορούν να βρεθούν με 15€ αν είστε τυχεροί ή 24€ κατά μέσο όρο. Το πιο ακριβό εισιτήριο μπορεί να κοστίσει έως και 37€.

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία με τρένο

Όταν ταξιδεύετε στο Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία με τρένο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Μεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή

Μάθετε περισσότερα για τους αερομεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή.

Η Ελληνική Εταιρεία Σιδηροδρόμων, γνωστή και ως TrainOSE, είναι η εθνική σιδηροδρομική εταιρεία της Ελλάδας. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2005 ως θυγατρική του Οργανισμού Σιδηροδρόμων Ελλάδος (ΟΣΕ), και είναι υπεύθυνη για τη λειτουργία επιβατικών αμαξοστοιχιών σε όλη τη χώρα. Η TrainOSE λειτουργεί ένα δίκτυο σιδηροδρομικών γραμμών άνω των 2.500 km, που συνδέουν μεγάλες πόλεις και κωμοπόλεις της Ελλάδας. Η εταιρεία προσφέρει μια σειρά υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων των τρένων υψηλής ταχύτητας, των υπεραστικών τρένων, των περιφερειακών τρένων και των προαστιακών τρένων.

Υπηρεσίες εν πλω Hellenic από Τρίκαλα έως Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Τρίκαλα έως Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία κατά τρένου.
Εγκαταστάσεις Hellenic
Ήσυχη ζώνη
WiFi
Υποδοχές ρεύματος
Αποσκευές
Προσιτότητα
Φαγητό και ποτό
Κλιματισμός
Ποδήλατο

Τρίκαλα έως Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία Εκπομπές CO2 κατά Τρένου

Ecology
Τρένου
1.6kg
Λεωφορείο
10.8kg
Πτήση
432.8kg
Αυτοκίνητο
41.7kg
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Τρίκαλα έως Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία με τρένο; Οι εκπομπές Co2 για τη λήψη του τρένου μεταξύ Τρίκαλα και Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία είναι 1.6kg.
Πόσο CO2 εξοικονομώ παίρνοντας το τρένο μεταξύ Τρίκαλα και Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία; Παίρνοντας το τρένο μεταξύ Τρίκαλα και Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία θα εξοικονομήσετε 431.1kg εκπομπών CO2 σε σύγκριση με μια πτήση, 9.2kg σε σύγκριση με ένα λεωφορείο και 40.1kg σε σύγκριση με ένα αυτοκίνητο.

Συχνές Ερωτήσεις

Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Τρίκαλα και Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία από τρένου;
Τρίκαλα έως Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία είναι 132,3 km.
Πόσο διαρκεί το τρένου μεταξύ Τρίκαλα και Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία;
Το Τρίκαλα έως το Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία είναι κατά μέσο όρο 4 ω 48 λεπτά. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 3 ω 52 λεπτά.
Ποιες εταιρείες λειτουργούν από Τρίκαλα έως Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία;
Το Τρίκαλα έως το Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία καλύπτεται από τελεστές 1. Μπορείτε να βρείτε στο Virail Hellenic που παρέχει υπηρεσίες σε αυτήν τη διαδρομή.
Πόσα τρένου ανά ημέρα πηγαίνουν από Τρίκαλα σε Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία;
Τρίκαλα έως Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία έχει 2 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο τρένου από Τρίκαλα έως Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία;
Το παλαιότερο τρένου από Τρίκαλα έως Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία αναχωρεί στο 10:48. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο τρένου από Τρίκαλα έως Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία;
Το πιο πρόσφατο τρένου από Τρίκαλα έως Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία αναχωρεί στο 14:40. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Ποιους σταθμούς μπορώ να πάω από το Τρίκαλα στο Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία;
Υπάρχουν σταθμοί 1 που μπορείτε να αναχωρήσετε από το Τρίκαλα για να μεταβείτε στο Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία. Μπορείτε να πάτε από Τρίκαλα και μπορείτε να φτάσετε στο Αλεξάνδρεια.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Τρίκαλα έως Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία από τρένου;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά τρένου μεταξύ Τρίκαλα και Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία είναι 3 ω 52 λεπτά.
Υπάρχει απευθείας τρένου από Τρίκαλα έως Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο τρένου μεταξύ Τρίκαλα και Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Τρίκαλα έως Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία από τρένου;
Το ταξίδι τρένου από το Τρίκαλα στο Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία δημιουργεί εκπομπές CO2 1.6kg.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας

Λάβετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις προϊόντων και αποκλειστικές προσφορές απευθείας στα εισερχόμενά σας

Μεταβείτε τοπικά από το Τρίκαλα

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Τρίκαλα

Διεθνή δρομολόγια από Τρίκαλα και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Τρίκαλα

Κύριες διαδρομές προς Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία

Σχετικές διαδρομές

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές