Βρείτε τρένο από Τρίκαλα προς Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

απόσταση 132 km

Οι καλύτερες προσφορές για τρένο από Τρίκαλα προς Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία στο virail

Το virail κάνει κάθε ταξίδι πιο εύκολο: το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να καθορίσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας από Τρίκαλα προς Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να βρείτε την ιδανική επιλογή για το ταξίδι σας, φιλτράροντας και ταξινομώντας τα αποτελέσματα με βάση την τιμή και την αναχώρηση. Το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Ποιες εταιρείες εκτελούν ταξίδια από Τρίκαλα προς Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία με τρένο

Μεταξύ όλων των συνεργατών του virail, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να ταξιδέψετε με την TrainOSE, που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου μεταξύ Τρίκαλα και Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία.

Τρένα από Τρίκαλα προς Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία

Πόσο θα διαρκέσει η διαδρομή από Τρίκαλα προς Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία με τρένο και πότε φεύγουν τα τρένα

Θα χρειαστείτε για να φτάσετε στην πόλη Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία. Το πρώτο τρένο φεύγει από την πόλη Τρίκαλα στις , ενώ το τελευταίο φεύγει στις .

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούνται από τα τρένα που ταξιδεύουν από Τρίκαλα προς Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία

Μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία από τον σταθμό Τρίκαλα, το οποίο φτάνει στον σταθμό Αλεξάνδρεια.

Μερικές φορές μπορεί να βρείτε φθηνότερες λύσεις, εξετάζοντας περιορισμένες προσφορές ή προγράμματα πιστότητας που διατίθενται στους ιστοτόπους των εταιρειών.

Όταν ταξιδεύετε σε τόσο μικρές αποστάσεις, μπορείτε να εξετάσετε και τις επιλογές λεωφορείου και ομαδικής χρήσης αυτοκινήτου: με λίγη τύχη θα βρείτε πολύ φθηνές επιλογές, ακόμα κι αν κλείσετε την τελευταία στιγμή.

Πόσες συνδέσεις τρένων την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Τρίκαλα προς Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία

Αν θέλετε να πάτε από Τρίκαλα προς Αλεξάνδρεια, Κεντρική Μακεδονία με τρένο, υπάρχει μόνο μία σύνδεση την ημέρα. Κατά συνέπεια, παρακαλούμε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν επιλέγετε το εισιτήριό σας.