Τρένο Λάρισα - Αμύνταιο τιμές από 12,70€

Ξεκίνα από
12,70€
Ανακαλύπτω

Λάρισα σε Αμύνταιο από τρένου

Το ταξίδι από Λάρισα έως Αμύνταιο με τρένου είναι 132,8 km και διαρκεί 4 ω 16 λεπτά. Υπάρχουν 8 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 06:25 και την τελευταία στο 19:03. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Λάρισα σε Αμύνταιο με τρένου για μόλις 12,70€ ή έως και 13,30€. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 12,70€.

Καλύτερη τιμή 12,70€
Διάρκεια Ταξιδίου 4 ω 16 λεπτά
Σύνδεση ανά ημέρα 8
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ 12,70€
Υψηλότερη Τιμή 13,30€
Πρώτη Αναχώρηση 06:25
Τελευταία Αναχώρηση 19:03
Απόσταση 132,8 km
Αναχώρηση Λάρισα
Άφιξη Αμύνταιο
Transportistas Hellenic

Τρένου Εισιτήρια από Λάρισα έως Αμύνταιο

  Sep 30
  Περισσότερα
  25°
  Oct 01
  Περισσότερα
  26°
  Oct 02
  Περισσότερα
  25°
  Oct 03
  Περισσότερα
  24°
  Oct 04
  Περισσότερα
  25°
  Oct 05
  Περισσότερα
  26°
  Oct 06
  Περισσότερα
  26°
  Oct 07
  Περισσότερα
  26°
  Oct 08
  Περισσότερα
  25°
  Oct 09
  Περισσότερα
  20°
  Oct 10
  Περισσότερα
  18°
  Oct 11
  Περισσότερα
  19°
  Oct 12
  Περισσότερα
  23°
  Oct 13
  Περισσότερα
  22°
  Oct 14
  Περισσότερα
  18°
Departure date
Saturday,Sep 30 2023
25°

Μεταβείτε από Λάρισα προς Αμύνταιο με τη Virail

Η μηχανή αναζήτησης της Virail θα σας παρέχει τις επιλογές που χρειάζεστε για να ταξιδέψετε από Λάρισα προς Αμύνταιο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού που σχεδιάζετε και εμείς θα φροντίσουμε για όλα τα άλλα. Η μηχανή μας κάνει όλη τη δύσκολη δουλειά, πραγματοποιώντας αναζήτηση ανάμεσα σε χιλιάδες δρομολόγια που προσφέρουν οι έμπιστοι ταξιδιωτικοί συνεργάτες μας, για να σας εμφανίσουμε επιλογές για το ταξίδι σας με τρένο, λεωφορείο, αεροπλάνο ή carpool. Μπορείτε να φιλτράρετε τα αποτελέσματα για να ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Υπάρχουν πολλές επιλογές φίλτρων, μεταξύ άλλων με βάση την τιμή, αν θέλετε ταξίδι απλής μετάβασης ή με επιστροφή, την ώρα άφιξης ή αναχώρησης, τη διάρκεια του ταξιδιού ή τον αριθμό των συνδέσεων. Σε πολύ λίγο χρόνο θα βρείτε την καλύτερη επιλογή για το ταξίδι σας. Όταν είστε έτοιμος, η Virail θα σας μεταφέρει στον ιστότοπο της εταιρείας για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Όποιος και αν είναι ο προορισμός σας, μπορείτε να πάτε με τη Virail.

Πόσο θα πληρώσω για εισιτήρια με το τρένο από Λάρισα προς Αμύνταιο;

Κατά μέσο όρο, ένα εισιτήριο με το τρένο από Λάρισα προς Αμύνταιο θα σας κοστίσει 13,29€. Ωστόσο, ίσως να υπάρχουν διαθέσιμες φθηνότερες εναλλακτικές. Η Virail θα σας εμφανίσει τις χαμηλότερες διαθέσιμες τιμές για τις επιλεγμένες ημερομηνίες του ταξιδιού σας, οι οποίες μπορεί να φτάνουν και μέχρι 12,70€. Αν δεν θέλετε να ξεπεράσετε τον προϋπολογισμό σας, υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορείτε να αναζητήσετε χαμηλότερες τιμές εισιτηρίων. Για παράδειγμα, αν έχετε ευέλικτες ημερομηνίες για το ταξίδι σας, ίσως βρείτε ότι κάποιες ημέρες της εβδομάδας τα εισιτήρια είναι πιο φθηνά από άλλες. Τα ταξίδια στις εποχές με μεγάλη κίνηση συνήθως κοστίζουν περισσότερο, οπότε αποφύγετέ τες αν θέλετε να ξοδέψετε λιγότερα χρήματα. Κάποιες φορές ακόμα και η ώρα της ημέρας μπορεί να επηρεάσει την τιμή των εισιτηρίων. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε ένα μη απευθείας δρομολόγιο, που ίσως να είναι πιο φθηνό από ένα απευθείας. Συχνά τα φθηνότερα εισιτήρια τα βρίσκετε αν κάνετε κράτηση αρκετό καιρό πριν. Ωστόσο, πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί πολλές εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφή χρημάτων ή ανταλλαγές στα πιο φθηνά εισιτήρια.Εμφάνιση πλήρους περιγραφής Απόκρυψη πληρους περιγραφής
Φτηνά εισιτήρια από Λάρισα έως Αμύνταιο
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Λάρισα έως Αμύνταιο.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Λάρισα έως Αμύνταιο, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Λάρισα στο Αμύνταιο.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Εμφάνιση εισιτηρίων από

Η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Λάρισα έως Αμύνταιο

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου Λάρισα - Αμύνταιο μπορούν να βρεθούν με 15€ αν είστε τυχεροί ή 24€ κατά μέσο όρο. Το πιο ακριβό εισιτήριο μπορεί να κοστίσει έως και 37€.

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Αμύνταιο με τρένο

Όταν ταξιδεύετε στο Αμύνταιο με τρένο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Μεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή

Μάθετε περισσότερα για τους αερομεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή.

Η Ελληνική Εταιρεία Σιδηροδρόμων, γνωστή και ως TrainOSE, είναι η εθνική σιδηροδρομική εταιρεία της Ελλάδας. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2005 ως θυγατρική του Οργανισμού Σιδηροδρόμων Ελλάδος (ΟΣΕ), και είναι υπεύθυνη για τη λειτουργία επιβατικών αμαξοστοιχιών σε όλη τη χώρα. Η TrainOSE λειτουργεί ένα δίκτυο σιδηροδρομικών γραμμών άνω των 2.500 km, που συνδέουν μεγάλες πόλεις και κωμοπόλεις της Ελλάδας. Η εταιρεία προσφέρει μια σειρά υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων των τρένων υψηλής ταχύτητας, των υπεραστικών τρένων, των περιφερειακών τρένων και των προαστιακών τρένων.

Υπηρεσίες εν πλω Hellenic από Λάρισα έως Αμύνταιο
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Λάρισα έως Αμύνταιο κατά τρένου.
Εγκαταστάσεις Hellenic
Ήσυχη ζώνη
WiFi
Υποδοχές ρεύματος
Αποσκευές
Προσιτότητα
Φαγητό και ποτό
Κλιματισμός
Ποδήλατο

Λάρισα έως Αμύνταιο Εκπομπές CO2 κατά Τρένου

Ecology
Τρένου
3.5kg
Λεωφορείο
23.2kg
Πτήση
928.8kg
Αυτοκίνητο
89.6kg
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Λάρισα έως Αμύνταιο με τρένο; Οι εκπομπές Co2 για τη λήψη του τρένου μεταξύ Λάρισα και Αμύνταιο είναι 3.5kg.
Πόσο CO2 εξοικονομώ παίρνοντας το τρένο μεταξύ Λάρισα και Αμύνταιο; Παίρνοντας το τρένο μεταξύ Λάρισα και Αμύνταιο θα εξοικονομήσετε 925.3kg εκπομπών CO2 σε σύγκριση με μια πτήση, 19.7kg σε σύγκριση με ένα λεωφορείο και 86.1kg σε σύγκριση με ένα αυτοκίνητο.

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο τρένου από Λάρισα έως Αμύνταιο;
Ένα εισιτήριο τρένου από Λάρισα έως Αμύνταιο είναι 13,20€. Ωστόσο, η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το πόσο νωρίς αγοράζετε και αν είναι μια πολυάσχολη ώρα της ημέρας. Περιστασιακά να τα βρείτε τόσο φθηνά όσο 12,70€.
Ποιο είναι το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Λάρισα προς Αμύνταιο;
Το φθηνότερο εισιτήριο που μπορείτε να πάρετε από Λάρισα έως Αμύνταιο είναι 12,70€. Συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα και ώρες που δεν είναι αιχμής για να αποκτήσετε το φθηνότερο δυνατό εισιτήριο.
Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Λάρισα και Αμύνταιο από τρένου;
Λάρισα έως Αμύνταιο είναι 132,8 km.
Πόσο διαρκεί το τρένου μεταξύ Λάρισα και Αμύνταιο;
Το Λάρισα έως το Αμύνταιο είναι κατά μέσο όρο 10 ω 19 λεπτά. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 4 ω 16 λεπτά.
Ποιες εταιρείες λειτουργούν από Λάρισα έως Αμύνταιο;
Το Λάρισα έως το Αμύνταιο καλύπτεται από τελεστές 1. Μπορείτε να βρείτε στο Virail Hellenic που παρέχει υπηρεσίες σε αυτήν τη διαδρομή.
Πόσα τρένου ανά ημέρα πηγαίνουν από Λάρισα σε Αμύνταιο;
Λάρισα έως Αμύνταιο έχει 8 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο τρένου από Λάρισα έως Αμύνταιο;
Το παλαιότερο τρένου από Λάρισα έως Αμύνταιο αναχωρεί στο 06:25. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο τρένου από Λάρισα έως Αμύνταιο;
Το πιο πρόσφατο τρένου από Λάρισα έως Αμύνταιο αναχωρεί στο 19:03. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Πρέπει να κλείσω το εισιτήριό μου εκ των προτέρων από Λάρισα έως Αμύνταιο;
Εάν μπορείτε, συνιστούμε να κάνετε κράτηση του εισιτηρίου σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξασφαλίσετε καλύτερη εξοικονόμηση πόρων. Το φθηνότερο εισιτήριο τρένου που βρήκαμε είναι 12,70€ αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη ζήτηση.
Ποιους σταθμούς μπορώ να πάω από το Λάρισα στο Αμύνταιο;
Υπάρχουν σταθμοί 1 που μπορείτε να αναχωρήσετε από το Λάρισα για να μεταβείτε στο Αμύνταιο. Μπορείτε να πάτε από Λάρισα και μπορείτε να φτάσετε στο Αμύνταιο.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Λάρισα έως Αμύνταιο από τρένου;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά τρένου μεταξύ Λάρισα και Αμύνταιο είναι 4 ω 16 λεπτά.
Υπάρχει απευθείας τρένου από Λάρισα έως Αμύνταιο;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο τρένου μεταξύ Λάρισα και Αμύνταιο.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Λάρισα έως Αμύνταιο από τρένου;
Το ταξίδι τρένου από το Λάρισα στο Αμύνταιο δημιουργεί εκπομπές CO2 3.5kg.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας

Λάβετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις προϊόντων και αποκλειστικές προσφορές απευθείας στα εισερχόμενά σας

Μεταβείτε τοπικά από το Λάρισα

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Λάρισα

Διεθνή δρομολόγια από Λάρισα και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Λάρισα

Κύριες διαδρομές προς Αμύνταιο

Σχετικές διαδρομές

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές