Βρείτε τρένο από Χαλκίδα προς Αίγιο

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 5 ω 30 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 7
Πρώτη αναχώρηση 08:25
Τελευταία αναχώρηση 17:25
απόσταση 135 km

Οι καλύτερες προσφορές για τρένο από Χαλκίδα προς Αίγιο στο virail

Το virail κάνει κάθε ταξίδι πιο εύκολο: το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να καθορίσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας από Χαλκίδα προς Αίγιο. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να βρείτε την ιδανική επιλογή για το ταξίδι σας, φιλτράροντας και ταξινομώντας τα αποτελέσματα με βάση την τιμή και την αναχώρηση. Το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Τρένα από Χαλκίδα προς Αίγιο: με ποιες εταιρείες μπορείτε να ταξιδέψετε

Μεταξύ όλων των συνεργατών του virail, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να ταξιδέψετε με την TrainOSE, που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου μεταξύ Χαλκίδα και Αίγιο.

Τρένα από Χαλκίδα προς Αίγιο

Πόσο ώρα θέλετε για να φτάσετε στην πόλη Αίγιο με τρένο

Ενώ το πρώτο τρένο για την πόλη Αίγιο φεύγει στις 08:25, το τελευταίο είναι προγραμματισμένο για τις 17:25. Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 5 ω 30 λεπτά, αλλά τα ταχύτερα τρένα μπορούν να σας πάνε στην πόλη Αίγιο σε 4 ω 28 λεπτά.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούνται από τα τρένα που ταξιδεύουν από Χαλκίδα προς Αίγιο

Τα τρένα προς Αίγιο θα αναχωρήσουν από τον σταθμό Χαλκίδα και θα αφιχθούν στον σταθμό Αίγιο.

Μερικές φορές μπορεί να βρείτε φθηνότερες λύσεις, εξετάζοντας περιορισμένες προσφορές ή προγράμματα πιστότητας που διατίθενται στους ιστοτόπους των εταιρειών.

Όταν ταξιδεύετε σε τόσο μικρές αποστάσεις, μπορείτε να εξετάσετε και τις επιλογές λεωφορείου και ομαδικής χρήσης αυτοκινήτου: με λίγη τύχη θα βρείτε πολύ φθηνές επιλογές, ακόμα κι αν κλείσετε την τελευταία στιγμή.

Πόσες συνδέσεις τρένων την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Χαλκίδα προς Αίγιο

Υπάρχουν καθημερινές συνδέσεις τρένων 7 για να φθάσετε στην πόλη Αίγιο από την πόλη Χαλκίδα. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν απευθείας γραμμές σε αντίθεση με τα δρομολόγια 7 που έχουν τουλάχιστον μία αλλαγή. Παρόλα αυτά, η επιλογή ενός εισιτηρίου με έμμεση γραμμή θα μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματική αν θέλετε να φτάσετε στην πόλη Αίγιο την τελευταία στιγμή, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο.

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Χαλκίδα προς Αίγιο με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 7 κάθε μέρα. αρακαλούμε να έχετε υπόψη σας ότι όλες απολύτως αυτές οι συνδέσεις έχουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Επομένως, δεν θα παραμείνετε στην ίδια αμαξοστοιχία για όλο το ταξίδι.