Βρείτε τρένο από Νέα Πέραμος προς Αθήνα

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 3 ω
Συνδέσεις την ημέρα 50
Πρώτη αναχώρηση: 05:43
Τελευταία αναχώρηση: 22:43
Απόσταση 26km

Φθηνά εισιτήρια τρένου από Νέα Πέραμος προς Αθήνα στο virail

Ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολο να βρείτε την τέλεια σύνδεση τρένων: χάρη στο virail, θα μπορείτε να συγκρίνετε εκατοντάδες προσφορές ταυτόχρονα μόλις δώσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας. Μέσω των φίλτρων τιμής και αναχώρησης, θα έχετε τη δυνατότητα να περιορίσετε τα αποτελέσματα και να βρείτε την τέλεια λύση. Η κράτηση πραγματοποιείται στον ιστότοπο του παρόχου, προς στον οποίο θα ανακατευθυνθείτε αυτόματα.

Ποιες εταιρείες εξυπηρετούν το δρομολόγιο από Νέα Πέραμος προς Αθήνα

Μεταξύ όλων των συνεργατών του virail, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να ταξιδέψετε με την TrainOSE, που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου μεταξύ Νέα Πέραμος και Αθήνα.

Πόσο κοστίζουν τα χαμηλού κόστους εισιτήρια τρένου από Νέα Πέραμος προς Αθήνα

Τιμή εισιτηρίου Νέα Πέραμος - Αθήνα κάθε μέρα

Σήμερα Αύριο Σε 2 ημέρες Σε 3 ημέρες Σε 4 ημέρες Σε 5 ημέρες Σε 6 ημέρες
Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα

Τρένα από Νέα Πέραμος προς Αθήνα


Όταν πρόκειται για μικρές αποστάσεις, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου αντιπροσωπεύουν μια καλή εναλλακτική λύση αντί για ταξίδι με το τρένο, ειδικά αν ταξιδεύετε με σφιχτό προϋπολογισμό.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούν τη σιδηροδρομική γραμμή Νέα Πέραμος - Αθήνα

Τα τρένα προς Αθήνα αναχωρούν από Νέα Πέραμος από τον σταθμό Νέα Πέραμος και φτάνουν στον σταθμό Ρουφ, Κηφισσός or Αθήνα.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν για να ταξιδέψετε από Νέα Πέραμος προς Αθήνα με τρένο

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 50 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Νέα Πέραμος προς Αθήνα με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 14 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 36 που είναι απευθείας γραμμές. Ως αποτέλεσμα, η επιλογή μιας προσφοράς με έμμεση γραμμή είναι μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να ταξιδέψετε αποτελεσματικά, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο. Ωστόσο, παρακαλούμε επιλέξτε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να παραμείνετε στο ίδιο τρένο και να αποφύγετε μια αλλαγή.

Πότε είναι τα πρώτα και τα τελευταία τρένα από Νέα Πέραμος προς Αθήνα;

Το πρώτο τρένο προς την πόλη Αθήνα φεύγει στις 12:05, ενώ το τελευταίο στις 22:01. Το ταξίδι διαρκεί 2 hours and 22 minutes κατά μέσον όρο, αλλά με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Αθήνα σε 41 minutes.