Βρείτε τρένο από Νέα Πέραμος προς Αθήνα


Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Πληροφορίες ταξιδιού

Καλύτερη τιμή 3€
Διάρκεια ταξιδιού 2 ω 56 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 50
Πρώτη αναχώρηση: 05:43
Τελευταία αναχώρηση: 22:43
Απόσταση 26km

Φθηνά εισιτήρια τρένου από Νέα Πέραμος προς Αθήνα στο virail

Ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολο να βρείτε την τέλεια σύνδεση τρένων: χάρη στο virail, θα μπορείτε να συγκρίνετε εκατοντάδες προσφορές ταυτόχρονα μόλις δώσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας. Μέσω των φίλτρων τιμής και αναχώρησης, θα έχετε τη δυνατότητα να περιορίσετε τα αποτελέσματα και να βρείτε την τέλεια λύση. Η κράτηση πραγματοποιείται στον ιστότοπο του παρόχου, προς στον οποίο θα ανακατευθυνθείτε αυτόματα.

Ποιες εταιρείες εξυπηρετούν το δρομολόγιο από Νέα Πέραμος προς Αθήνα

Μεταξύ όλων των συνεργατών του virail, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να ταξιδέψετε με την TrainOSE, που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου μεταξύ Νέα Πέραμος και Αθήνα.

Πόσο κοστίζουν τα χαμηλού κόστους εισιτήρια τρένου από Νέα Πέραμος προς Αθήνα

Η κράτηση εκ των προτέρων σας επιτρέπει όντως να εξοικονομήσετε χρήματα: στην πραγματικότητα, μπορείτε να αγοράσετε φθηνά εισιτήρια τρένων από Νέα Πέραμος προς Αθήνα με 3,00 € μόνο, ενώ η μέση τιμή είναι 6,90 €.

Τρένα από Νέα Πέραμος προς Αθήνα


Όταν πρόκειται για μικρές αποστάσεις, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου αντιπροσωπεύουν μια καλή εναλλακτική λύση αντί για ταξίδι με το τρένο, ειδικά αν ταξιδεύετε με σφιχτό προϋπολογισμό.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούν τη σιδηροδρομική γραμμή Νέα Πέραμος - Αθήνα

Μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Αθήνα από τον σταθμό Νέα Πέραμος, το οποίο φτάνει στον σταθμό Ρουφ or Κηφισσός.

Πόσες συνδέσεις τρένων την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Νέα Πέραμος προς Αθήνα

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 50 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Νέα Πέραμος προς Αθήνα με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 14 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 36 που είναι απευθείας γραμμές. Ως αποτέλεσμα, η επιλογή μιας προσφοράς με έμμεση γραμμή είναι μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να ταξιδέψετε αποτελεσματικά, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο. Ωστόσο, παρακαλούμε επιλέξτε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να παραμείνετε στο ίδιο τρένο και να αποφύγετε μια αλλαγή.

Πόσο θα διαρκέσει η διαδρομή από Νέα Πέραμος προς Αθήνα με τρένο και πότε φεύγουν τα τρένα

Χρειάζεται χρόνος 2 hours and 29 minutes κατά μέσον όρο για να φτάσετε στην πόλη Αθήνα με τρένο, αλλά θα χρειαστείτε 41 minutes με τα ταχύτερα τρένα. Το πρώτο είναι διαθέσιμο στις 12:05, ενώ το τελευταίο φεύγει από την πόλη Νέα Πέραμος στις 17:05.