Βρείτε τρένο από Νέα Πέραμος προς Αθήνα

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 36 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 35
Πρώτη αναχώρηση 07:43
Τελευταία αναχώρηση 00:43
απόσταση 26 km

Συγκρίνετε τις καλύτερες τιμές τρένων από Νέα Πέραμος προς Αθήνα

Με το virail μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές των τρένων από Νέα Πέραμος προς Αθήνα με μια ματιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την ημερομηνία που σχεδιάζετε να φύγετε και, αν θέλετε, να ταξινομήσετε και να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανά τιμή και χρόνο. Για να κάνετε την κράτηση για το τέλειο ταξίδι σας, το virail θα σας ανακατευθύνει απευθείας στον ιστότοπο του παρόχου, για μια εξαιρετικά ασφαλή αγορά.

Ποιες σιδηροδρομικές εταιρείες προσφέρουν συνδέσεις με τρένο από Νέα Πέραμος προς Αθήνα

Μεταξύ όλων των συνεργατών μας, θα βρείτε επίσης την TrainOSE, που παρέχει τις συνδέσεις τρένων μεταξύ Νέα Πέραμος και Αθήνα.

Τρένα από Νέα Πέραμος προς Αθήνα

Πόσο διαρκεί η διαδρομή από Νέα Πέραμος προς Αθήνα και πότε φεύγουν τα τρένα

Ενώ το πρώτο τρένο για την πόλη Αθήνα φεύγει στις 07:43, το τελευταίο είναι προγραμματισμένο για τις 00:43. Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 36 λεπτά, αλλά τα ταχύτερα τρένα μπορούν να σας πάνε στην πόλη Αθήνα σε 34 λεπτά.

Από ποιους σταθμούς μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Αθήνα και πού θα φτάσετε

Τα τρένα αναχωρούν από την πόλη Νέα Πέραμος από τον σταθμό Νέα Πέραμος και φτάνουν στον σταθμό Αθήνα and Ρουφ.

Για μικρές αποστάσεις, όπως μεταξύ Νέα Πέραμος και Αθήνα, τα λεωφορεία και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου είναι καλές εναλλακτικές λύσεις αντί για το τρένο, χάρη στο χαμηλό κόστος τους. Επίσης, τα λεωφορεία έχουν το πλεονέκτημα να πηγαίνουν στις μικρότερες πόλεις όπου δεν υπάρχει σιδηροδρομικός σταθμός.

Ταξιδεύοντας με τρένο από Νέα Πέραμος προς Αθήνα: πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν

Υπάρχουν καθημερινές συνδέσεις τρένων 35 για να φθάσετε στην πόλη Αθήνα από την πόλη Νέα Πέραμος. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν απευθείας γραμμές 35 σε αντίθεση με τα δρομολόγια 0 που έχουν τουλάχιστον μία αλλαγή. Παρόλα αυτά, η επιλογή ενός εισιτηρίου με έμμεση γραμμή θα μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματική αν θέλετε να φτάσετε στην πόλη Αθήνα την τελευταία στιγμή, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο.

Υπάρχουν συνδέσεις τρένων 35 για να φτάσετε στην πόλη Αθήνα από την πόλη Νέα Πέραμος κάθε μέρα. Λάβετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν απευθείας γραμμές 35 έναντι καμιάς διαδρομής που έχει τουλάχιστον μία αλλαγή. Έτσι δεν θα χρειαστεί ποτέ να πάρετε άλλο τρένο.