Βρείτε τρένο από Νέα Πέραμος προς Πάτρα


Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 3 ω 20 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 44
Πρώτη αναχώρηση: 05:43
Τελευταία αναχώρηση: 20:10
Απόσταση 150km

Το virail σας βρίσκει τις καλύτερες προσφορές τρένων από Νέα Πέραμος προς Πάτρα

Ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολο να βρείτε την τέλεια σύνδεση τρένων: χάρη στο virail, θα μπορείτε να συγκρίνετε εκατοντάδες προσφορές ταυτόχρονα μόλις δώσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας. Μέσω των φίλτρων τιμής και αναχώρησης, θα έχετε τη δυνατότητα να περιορίσετε τα αποτελέσματα και να βρείτε την τέλεια λύση. Η κράτηση πραγματοποιείται στον ιστότοπο του παρόχου, προς στον οποίο θα ανακατευθυνθείτε αυτόματα.

Ποιες εταιρείες σας μεταφέρουν από Νέα Πέραμος προς Πάτρα με τρένο

Μεταξύ όλων των συνεργατών μας, θα βρείτε επίσης την TrainOSE, που παρέχει τις συνδέσεις τρένων μεταξύ Νέα Πέραμος και Πάτρα.

Πόσο κοστίζουν τα χαμηλού κόστους εισιτήρια τρένου από Νέα Πέραμος προς Πάτρα

Τρένα από Νέα Πέραμος προς Πάτρα


Μην ξεχάσετε να αγοράσετε τρόφιμα και ποτά εκ των προτέρων αν τα χρειάζεστε: οι σιδηροδρομικοί σταθμοί δεν έχουν πάντα καταστήματα, ενώ οι καφετέριες στα τρένα δεν είναι πάντα διαθέσιμες και είναι συχνά πολύ ακριβές.

Όταν πρόκειται για μικρές αποστάσεις, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου αντιπροσωπεύουν μια καλή εναλλακτική λύση αντί για ταξίδι με το τρένο, ειδικά αν ταξιδεύετε με σφιχτό προϋπολογισμό.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούν τη σιδηροδρομική γραμμή Νέα Πέραμος - Πάτρα

Τα τρένα προς Πάτρα αναχωρούν από Νέα Πέραμος από τον σταθμό Νέα Πέραμος και φτάνουν στον σταθμό Αγ. Ανδρέας or Πάτρα.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις τρένων υπάρχουν από Νέα Πέραμος προς Πάτρα

Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Πάτρα από την πόλη Νέα Πέραμος, παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια τρένων 44. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 44 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με τις διαδρομές 0 που είναι απευθείας γραμμές. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική, αν και είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική αν και το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Ωστόσο, η επιλογή ενός εισιτηρίου για μια απευθείας γραμμή φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή, αν η προτεραιότητά σας είναι να παραμείνετε στο ίδιο τρένο για όλο το ταξίδι.

Πόσο διαρκεί η διαδρομή από Νέα Πέραμος προς Πάτρα και πότε φεύγουν τα τρένα

Ενώ το πρώτο τρένο για την πόλη Πάτρα φεύγει στις 06:03, το τελευταίο είναι προγραμματισμένο για τις 20:03. Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 4 hours and 2 minutes, αλλά τα ταχύτερα τρένα μπορούν να σας πάνε στην πόλη Πάτρα σε 2 hours and 20 minutes.