Βρείτε τρένο από Νέα Πέραμος προς Άνω Λιόσια

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Άνω Λιόσια

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 19 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 18
Πρώτη αναχώρηση: 05:43
Τελευταία αναχώρηση: 22:43
Απόσταση 26km

Φθηνά εισιτήρια τρένου από Νέα Πέραμος προς Άνω Λιόσια στο virail

Ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολο να βρείτε την τέλεια σύνδεση τρένων: χάρη στο virail, θα μπορείτε να συγκρίνετε εκατοντάδες προσφορές ταυτόχρονα μόλις δώσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας. Μέσω των φίλτρων τιμής και αναχώρησης, θα έχετε τη δυνατότητα να περιορίσετε τα αποτελέσματα και να βρείτε την τέλεια λύση. Η κράτηση πραγματοποιείται στον ιστότοπο του παρόχου, προς στον οποίο θα ανακατευθυνθείτε αυτόματα.

Ποιες εταιρείες εξυπηρετούν το δρομολόγιο από Νέα Πέραμος προς Άνω Λιόσια

Το virail συνεργάζεται με περισσότερους από 200 συνεργάτες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο, μεταξύ των οποίων και η TrainOSE που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου Νέα Πέραμος - Άνω Λιόσια.

Πόσο κοστίζουν τα χαμηλού κόστους εισιτήρια τρένου από Νέα Πέραμος προς Άνω Λιόσια

Τρένα από Νέα Πέραμος προς Άνω Λιόσια


Μερικές φορές μπορεί να βρείτε φθηνότερες λύσεις, εξετάζοντας περιορισμένες προσφορές ή προγράμματα πιστότητας που διατίθενται στους ιστοτόπους των εταιρειών.

Όταν ταξιδεύετε σε τόσο μικρές αποστάσεις, μπορείτε να εξετάσετε και τις επιλογές λεωφορείου και ομαδικής χρήσης αυτοκινήτου: με λίγη τύχη θα βρείτε πολύ φθηνές επιλογές, ακόμα κι αν κλείσετε την τελευταία στιγμή.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούνται από τα τρένα που ταξιδεύουν από Νέα Πέραμος προς Άνω Λιόσια

Μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Άνω Λιόσια από τον σταθμό Νέα Πέραμος, το οποίο φτάνει στον σταθμό Άνω Λιόσια.

Πόσες συνδέσεις την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Νέα Πέραμος προς Άνω Λιόσια με τρένο

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 7 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Νέα Πέραμος προς Άνω Λιόσια με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 0 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 7 που είναι απευθείας γραμμές. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική αν και το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Ωστόσο, η επιλογή ενός εισιτηρίου για μια απευθείας γραμμή φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή, αν η προτεραιότητά σας είναι να παραμείνετε στο ίδιο τρένο για όλο το ταξίδι.

Πότε φεύγουν τα τρένα για Άνω Λιόσια και πόσο διαρκεί το ταξίδι

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 19 minutes, αλλά οι ταχύτερες συνδέσεις θα σας πάνε στην πόλη Άνω Λιόσια σε 19 minutes. Το πρώτο τρένο φεύγει από την πόλη Νέα Πέραμος στις 05:11, ενώ το τελευταίο φεύγει στις 11:11.