Βρείτε τρένο από Νέα Πέραμος προς Χαλκίδα

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 2 ω 51 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 16
Πρώτη αναχώρηση 08:43
Τελευταία αναχώρηση 22:43
απόσταση 53 km

Οι καλύτερες προσφορές για τρένο από Νέα Πέραμος προς Χαλκίδα στο virail

Αν ψάχνετε για τον ευκολότερο τρόπο να βρείτε την καλύτερη τιμή για τη διαδρομή σας με τρένο, το virail είναι αυτό που ψάχνετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι επιλέξετε την ημερομηνία και το virail θα σας εμφανίσει όλες τις συνδέσεις που προσφέρουν οι συνεργάτες μας: φιλτράροντας τα αποτελέσματα θα βρείτε την ιδανική λύση για τον προϋπολογισμό και το πρόγραμμά σας. Το virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της εταιρείας για μια απλή και ασφαλή κράτηση.

Τρένα από Νέα Πέραμος προς Χαλκίδα: με ποιες εταιρείες μπορείτε να ταξιδέψετε

Μεταξύ όλων των συνεργατών του virail, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να ταξιδέψετε με την TrainOSE, που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου μεταξύ Νέα Πέραμος και Χαλκίδα.

Τρένα από Νέα Πέραμος προς Χαλκίδα

Πότε φεύγουν τα τρένα για Χαλκίδα και πόσο διαρκεί το ταξίδι

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 2 ω 51 λεπτά, αλλά οι ταχύτερες συνδέσεις θα σας πάνε στην πόλη Χαλκίδα σε 2 ω 26 λεπτά. Το πρώτο τρένο φεύγει από την πόλη Νέα Πέραμος στις 08:43, ενώ το τελευταίο φεύγει στις 22:43.

Από ποιους σταθμούς αναχωρούν τα τρένα προς Χαλκίδα

Τα τρένα προς Χαλκίδα θα αναχωρήσουν από τον σταθμό Νέα Πέραμος και θα αφιχθούν στον σταθμό Χαλκίδα.

Όταν ταξιδεύετε με τρένο, μην ξεχνάτε ποτέ να έχετε μαζί σας το εισιτήριό σας: φροντίστε να το εκτυπώσετε εκ των προτέρων ή να κατεβάσετε την έκδοση για κινητό, εφόσον επιτρέπεται.

Όταν ταξιδεύετε σε τόσο μικρές αποστάσεις, μπορείτε να εξετάσετε και τις επιλογές λεωφορείου και ομαδικής χρήσης αυτοκινήτου: με λίγη τύχη θα βρείτε πολύ φθηνές επιλογές, ακόμα κι αν κλείσετε την τελευταία στιγμή.

Ταξιδεύοντας με τρένο από Νέα Πέραμος προς Χαλκίδα: πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν

Αν επιθυμείτε να πάτε από Νέα Πέραμος προς Χαλκίδα με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές συνδέσεις 16. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι διαδρομές είναι απευθείας γραμμές ενώ τα δρομολόγια 16 περιλαμβάνουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Κατά συνέπεια, αν δεν θέλετε να αλλάξετε τρένα, σας προτείνεται ιδιαίτερα να επιλέξετε μια προσφορά με απευθείας διαδρομή. Παρόλα αυτά, η επιλογή ενός εισιτηρίου με έμμεση γραμμή θα μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματική αν θέλετε να φτάσετε στην πόλη Χαλκίδα την τελευταία στιγμή, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο.

αρακαλούμε να έχετε υπόψη σας ότι όλες απολύτως αυτές οι συνδέσεις έχουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Επομένως, δεν θα παραμείνετε στην ίδια αμαξοστοιχία για όλο το ταξίδι.Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Χαλκίδα από την πόλη Νέα Πέραμος, παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά συνδέσεις τρένων 16.