Βρείτε τρένο από Αμύνταιο προς Καρδίτσα

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 7 ω 55 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 3
Πρώτη αναχώρηση: 06:43
Τελευταία αναχώρηση: 16:40
Απόσταση 149km

Το virail σας βρίσκει τις καλύτερες προσφορές τρένων από Αμύνταιο προς Καρδίτσα

Το virail έχει τον μαγικό τρόπο για να βρείτε τα φτηνά εισιτήρια τρένου σας προς Καρδίτσα. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να δώσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και να ορίσετε τα φίλτρα για την αναχώρηση και την τιμή σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Μόλις διαλέξετε τις καλύτερες επιλογές του ταξιδιού σας με τρένο από Αμύνταιο προς Καρδίτσα, το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για την αγορά.

Ποιες εταιρείες σας μεταφέρουν από Αμύνταιο προς Καρδίτσα με τρένο

Μεταξύ όλων των συνεργατών μας, θα βρείτε επίσης την TrainOSE, που παρέχει τις συνδέσεις τρένων μεταξύ Αμύνταιο και Καρδίτσα.

Πόσο κοστίζει το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Αμύνταιο προς Καρδίτσα

Τρένα από Αμύνταιο προς Καρδίτσα


Αν υπάρχουν αλλαγές τρένων στο δρομολόγιό σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε πάντα αρκετό χρόνο για να περπατήσετε από τη μία πλατφόρμα στην άλλη και μην ξεχνάτε ποτέ την πιθανότητα μιας καθυστέρησης που θα μπορούσε να σας κάνει να χάσετε το δεύτερο τρένο.

Αν τα δρομολόγια των τρένων δεν ταιριάζουν με το πρόγραμμα ή τον προϋπολογισμό σας, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου μπορούν να σας προσφέρουν ορισμένες εναλλακτικές λύσεις χρόνου και τιμής, χωρίς να αλλάξετε ουσιαστικά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Ποιοι είναι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξης στις πόλεις Αμύνταιο και Καρδίτσα

Μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Καρδίτσα από τον σταθμό Αμύνταιο, το οποίο φτάνει στον σταθμό Καρδίτσα.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν για να ταξιδέψετε από Αμύνταιο προς Καρδίτσα με τρένο

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 3 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Αμύνταιο προς Καρδίτσα με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 3 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 0 που είναι απευθείας γραμμές. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική αν και το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Ωστόσο, η επιλογή ενός εισιτηρίου για μια απευθείας γραμμή φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή, αν η προτεραιότητά σας είναι να παραμείνετε στο ίδιο τρένο για όλο το ταξίδι.

Πόσο θα διαρκέσει η διαδρομή από Αμύνταιο προς Καρδίτσα με τρένο και πότε φεύγουν τα τρένα

Ενώ το πρώτο τρένο για την πόλη Καρδίτσα φεύγει στις 06:11, το τελευταίο είναι προγραμματισμένο για τις 16:11. Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 6 hours and 15 minutes, αλλά τα ταχύτερα τρένα μπορούν να σας πάνε στην πόλη Καρδίτσα σε 4 hours and 22 minutes.