• Απλή μετάβαση
  • Μετ' επιστροφής

Aναζήτηση καταλύματος

Βρείτε τρένο από Νέα Πέραμος προς Θεσσαλονίκη

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Μέσω Τρένου

Σήμερα

Μέσω Τρένου

Αύριο

Μέσω Τρένου

2 Μέρες

Rentalcars.com

Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Θεσσαλονίκη

Ταξιδέψτε εύκολα και γρήγορα από Νέα Πέραμος προς Θεσσαλονίκη με τη Virail

Σκοπεύετε να ταξιδέψετε από Νέα Πέραμος προς Θεσσαλονίκη; Κάποιες φορές είναι δύσκολο να βρείτε από πού να ξεκινήσετε - αλλά για αυτόν τον λόγο υπάρχει η Virail. Η ισχυρή μηχανή αναζήτησής μας θα εξερευνήσει όλες τις διαθέσιμες επιλογές για το ταξίδι σας, ψάχνοντας ανάμεσα σε περισσότερες από 2.000 ταξιδιωτικές εταιρείες σε όλον τον κόσμο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας. Αμέσως θα σας δείξουμε μια λεπτομερή λίστα πιθανών διαδρομών με όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να αποφασίσετε. Επιλέξτε λεωφορεία, τρένα και πολλά άλλα, με αλλαγή ή απευθείας, απλής μετάβασης ή με επιστροφή - κάντε την επιλογή που προτιμάτε. Έπειτα από την προβολή των αποτελεσμάτων, επιλέξτε αυτό που προτιμάτε και η Virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της ταξιδιωτικής εταιρείας, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Κάνουμε τη δύσκολη δουλειά για εσάς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το ταξίδι σας.

Νέα Πέραμος προς το Θεσσαλονίκη μέσω τρένου

απόσταση 296 km

Σύνοψη Διαδρομής με Τρένο

συνδέσεις
-
Transportistas
1
Ελάχιστη τιμή
-
Μέγιστη τιμή
-

Νέα Πέραμος - Θεσσαλονίκη

Μηνιαία

Οι καλύτερες τιμές για το μήνα

TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 8 ω 2 λεπτά
Νέα Πέραμος - Θεσσαλονίκη
07:43 - 15:45
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 6 ω 2 λεπτά
Νέα Πέραμος - Θεσσαλονίκη
09:43 - 15:45
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 5 ω 2 λεπτά
Νέα Πέραμος - Θεσσαλονίκη
10:43 - 15:45
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 9 ω 2 λεπτά
Νέα Πέραμος - Θεσσαλονίκη
12:43 - 21:45
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 5 ω 2 λεπτά
Νέα Πέραμος - Θεσσαλονίκη
16:43 - 21:45
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 6 ω 2 λεπτά
Νέα Πέραμος - Θεσσαλονίκη
18:43 - 00:45
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 5 ω 2 λεπτά
Νέα Πέραμος - Θεσσαλονίκη
19:43 - 00:45

Πόση ώρα διαρκεί το ταξίδι με το τρένο από Νέα Πέραμος προς Θεσσαλονίκη;

Με απόσταση 297 km μεταξύ Νέα Πέραμος και Θεσσαλονίκη, συνήθως θα χρειαστείτε για την ολοκλήρωση της διαδρομής. Αυτός ο κατά μέσο όρος αριθμός μπορεί να διαφέρει από τη μία μέρα στην άλλη. Οι καθυστερήσεις μπορεί να είναι το αποτέλεσμα μη αναμενόμενων καιρικών συνθηκών, οδικών έργων ή κατασκευών στο οδικό δίκτυο, τοπικών εορτών η άλλων απρόβλεπτων περιστάσεων. Θυμηθείτε ότι το ταξίδι σας μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από . Κάντε τα σχέδιά σας λαμβάνοντάς το αυτό υπόψη για να αποφύγετε την απογοήτευση, ιδιαίτερα αν ταξιδεύετε με πολύ αυστηρό χρονοδιάγραμμα.

Τι ώρα είναι οι πρώτες και οι τελευταίες αναχωρήσεις από Νέα Πέραμος προς Θεσσαλονίκη;

Αν θέλετε να αναχωρήσετε νωρίς, πάρτε το πρώτο δρομολόγιο της ημέρας από Νέα Πέραμος προς Θεσσαλονίκη, το οποίο συνήθως αναχωρεί στις . Η τελευταία προγραμματισμένη αναχώρηση το βράδυ κανονικά είναι στις . Τα ωράρια αυτά ενδέχεται να ποικίλλουν ανάλογα με την ημέρα ή σε διαφορετικές περιόδους του έτους.

Στο ταξίδι μου με τρένο από Νέα Πέραμος προς Θεσσαλονίκη, ποιους σταθμούς μπορώ να χρησιμοποιήσω;

Θα μπορέσετε να φύγετε από Νέα Πέραμος χρησιμοποιώντας σταθμούς όπως Νέα Πέραμος. Αυτοί σας συνδέουν με σταθμούς όπως Θεσσαλονίκη σε Θεσσαλονίκη. Κάντε προσεκτικό έλεγχο πριν από την κράτησή σας. Κάποιοι ή όλοι αυτοί οι σταθμοί θα εμφανιστούν στη διαδρομή σας ανάλογα με την ταξιδιωτική εταιρεία που χρησιμοποιείτε για το ταξίδι σας. Ελέγξτε προσεκτικά τη διαδρομή που ακολουθεί η ταξιδιωτική εταιρεία που έχετε επιλέξει, για να δείτε αν περνάει από κάποιον σταθμό που εξυπηρετεί τις ανάγκες σας. Για την εξυπηρέτησή σας, ίσως χρειαστεί να μετακινηθείτε μεταξύ δύο σταθμών στο Νέα Πέραμος ή στο Θεσσαλονίκη ενώ ταξιδεύετε.

Πόσες διαδρομές από Νέα Πέραμος προς Θεσσαλονίκη πραγματοποιούνται κάθε ημέρα;

Δυστυχώς, δεν βρέθηκε σύνδεση για το ταξίδι σας από Νέα Πέραμος προς Θεσσαλονίκη. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε συνδέσεις.