• Απλή μετάβαση
  • Μετ' επιστροφής

Aναζήτηση καταλύματος

Βρείτε τρένο από Άγιος Στέφανος προς Ασπρόπυργος Starting from ∞ €

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Μέσω Τρένου

Σήμερα

Μέσω Τρένου

Αύριο

Μέσω Τρένου

2 Μέρες

Rentalcars.com

Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Ασπρόπυργος

Χρησιμοποιήστε τη Virail για να βρείτε τον καλύτερο τρόπο να ταξιδέψετε από Άγιος Στέφανος προς Ασπρόπυργος

Η μηχανή αναζήτησης της Virail θα σας παρέχει τις επιλογές που χρειάζεστε για να ταξιδέψετε από Άγιος Στέφανος προς Ασπρόπυργος. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού που σχεδιάζετε και εμείς θα φροντίσουμε για όλα τα άλλα. Η μηχανή μας κάνει όλη τη δύσκολη δουλειά, πραγματοποιώντας αναζήτηση ανάμεσα σε χιλιάδες δρομολόγια που προσφέρουν οι έμπιστοι ταξιδιωτικοί συνεργάτες μας, για να σας εμφανίσουμε επιλογές για το ταξίδι σας με τρένο, λεωφορείο, αεροπλάνο ή carpool. Μπορείτε να φιλτράρετε τα αποτελέσματα για να ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Υπάρχουν πολλές επιλογές φίλτρων, μεταξύ άλλων με βάση την τιμή, αν θέλετε ταξίδι απλής μετάβασης ή με επιστροφή, την ώρα άφιξης ή αναχώρησης, τη διάρκεια του ταξιδιού ή τον αριθμό των συνδέσεων. Σε πολύ λίγο χρόνο θα βρείτε την καλύτερη επιλογή για το ταξίδι σας. Όταν είστε έτοιμος, η Virail θα σας μεταφέρει στον ιστότοπο της εταιρείας για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Όποιος και αν είναι ο προορισμός σας, μπορείτε να πάτε με τη Virail.

Άγιος Στέφανος προς το Ασπρόπυργος μέσω τρένου

Διάρκεια ταξιδιού 1 ω 32 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 11
Πρώτη αναχώρηση 09:23
Τελευταία αναχώρηση 00:23
απόσταση 25 km

Σύνοψη Διαδρομής με Τρένο

συνδέσεις
11
Transportistas
1
Ελάχιστη τιμή
∞ €
Μέγιστη τιμή
-∞ €

Άγιος Στέφανος - Ασπρόπυργος

Μηνιαία

Οι καλύτερες τιμές για το μήνα

TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 1 ω 32 λεπτά
Αγ. Στέφανος - Ασπρόπυργος
09:23 - 10:55
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 1 ω 32 λεπτά
Αγ. Στέφανος - Ασπρόπυργος
10:23 - 11:55
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 1 ω 32 λεπτά
Αγ. Στέφανος - Ασπρόπυργος
11:23 - 12:55
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 1 ω 32 λεπτά
Αγ. Στέφανος - Ασπρόπυργος
12:23 - 13:55
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 1 ω 32 λεπτά
Αγ. Στέφανος - Ασπρόπυργος
14:23 - 15:55
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 1 ω 32 λεπτά
Αγ. Στέφανος - Ασπρόπυργος
16:23 - 17:55
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 1 ω 32 λεπτά
Αγ. Στέφανος - Ασπρόπυργος
18:23 - 19:55

Πόση ώρα θα μου πάρει να ταξιδέψω με τρένο από Άγιος Στέφανος προς Ασπρόπυργος;

Με απόσταση 26 km μεταξύ Άγιος Στέφανος και Ασπρόπυργος, συνήθως θα χρειαστείτε 1 ω 32 λεπτά για την ολοκλήρωση της διαδρομής. Αυτός ο κατά μέσο όρος αριθμός μπορεί να διαφέρει από τη μία μέρα στην άλλη. Οι καθυστερήσεις μπορεί να είναι το αποτέλεσμα μη αναμενόμενων καιρικών συνθηκών, οδικών έργων ή κατασκευών στο οδικό δίκτυο, τοπικών εορτών η άλλων απρόβλεπτων περιστάσεων. Θυμηθείτε ότι το ταξίδι σας μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από 1 ω 32 λεπτά. Κάντε τα σχέδιά σας λαμβάνοντάς το αυτό υπόψη για να αποφύγετε την απογοήτευση, ιδιαίτερα αν ταξιδεύετε με πολύ αυστηρό χρονοδιάγραμμα.

Τι ώρα είναι οι πρώτες και οι τελευταίες αναχωρήσεις από Άγιος Στέφανος προς Ασπρόπυργος;

Το πρώτο δρομολόγιο της ημέρας αναχωρεί από Άγιος Στέφανος στις 09:23. Αν προτιμάτε να ταξιδέψετε πιο αργά μέσα στη μέρα, η τελευταία αναχώρηση είναι στις 00:23. Μην ξεχνάτε, αυτές είναι οι γενικές ώρες δρομολογίων μεταξύ Άγιος Στέφανος και Ασπρόπυργος. Ωστόσο, είναι σχετικά ευμετάβλητες καθώς μπορεί να επηρεαστούν από τοπικές εορτές ή αργίες, εποχές μεγάλης κίνησης ή άλλους παράγοντες. Μην ξεχνάτε να ελέγχετε πάντα τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας εκ των προτέρων για να είστε σίγουροι.

Ποιοι σταθμοί χρησιμοποιούνται στο ταξίδι από Άγιος Στέφανος για Ασπρόπυργος;

Ανάλογα με τον τύπο της μετακίνησης και την εταιρεία την οποία θα αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε για το ταξίδι σας, θα έχετε τη δυνατότητα να αναχωρήσετε Άγιος Στέφανος από τους ακόλουθους σταθμούς: Αγ. Στέφανος. Μέχρι την άφιξή σας σε Ασπρόπυργος, η διαδρομή σας θα περάσει από όλους ή μερικούς από τους ακόλουθους σταθμούς: Ασπρόπυργος. Δεν εξυπηρετούν όλες οι ταξιδιωτικές εταιρείες κάθε σταθμό, για αυτόν τον λόγο πραγματοποιήστε από πριν έλεγχο για να δείτε ακριβώς από πού περνάει το δρομολόγιο σας. Ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε έναν άλλο τρόπο μετακίνησης για να μεταβείτε από τον έναν σταθμό στον άλλο ή στον τελικό προορισμό σας όταν φτάσετε Ασπρόπυργος.

Πόσες φορές την ημέρα πραγματοποιούνται διαδρομές από Άγιος Στέφανος προς Ασπρόπυργος;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Άγιος Στέφανος προς Ασπρόπυργος, μπορείτε να ταξιδέψετε με εταιρείες όπως TrainOSE. Μπορείτε να βρείτε έναν μέγιστο αριθμό 11 αναχωρήσεων την ημέρα. Κατά μέσο όρο, υπάρχουν 11 αναχωρήσεις την ημέρα. Κάντε κράτηση αρκετό καιρό πριν από το ταξίδι σας για να εξασφαλίσετε ότι όλα θα είναι όπως τα έχετε προγραμματίσει και θα αναχωρήσετε την ώρα που σας εξυπηρετεί καλύτερα. Όταν ταξιδεύετε, μπορείτε να ψάξετε για απευθείας διαδρομές ή άλλα δρομολόγια που προσφέρουν συνδέσεις και αλλαγές. Κατά μέσο όρο υπάρχουν απευθείας διαδρομές μεταξύ Άγιος Στέφανος και Ασπρόπυργος. Αν δεν σας πειράζει να πραγματοποιήσετε αλλαγή κατά τη διαδρομή, μπορείτε να βρείτε περισσότερες διαθέσιμες επιλογές. Υπάρχουν συνήθως 11 διαδρομές με τουλάχιστον μία αλλαγή. Οι αριθμοί αυτοί μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την περίοδο του έτους και την ημέρα της εβδομάδας. Κάποιοι επιβάτες προτιμούν τα απευθείας δρομολόγια, ειδικά αν έχουν βαριές αποσκευές ή ανησυχούν μήπως χάσουν μια σύνδεση. Άλλοι απολαμβάνουν την ευελιξία που τους προσφέρουν οι διαδρομές με σύνδεση. Όποια αν είναι η προτίμησή σας, η Virail μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε τις σωστές επιλογές που θα καλύπτουν τις ανάγκες σας.