Βρείτε τρένο από Άγιος Στέφανος προς Ασπρόπυργος

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 1 ω 35 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 11
Πρώτη αναχώρηση 09:23
Τελευταία αναχώρηση 00:23
απόσταση 25 km

Οι καλύτερες προσφορές για τρένο από Άγιος Στέφανος προς Ασπρόπυργος στο virail

Αν ψάχνετε για τον ευκολότερο τρόπο να βρείτε την καλύτερη τιμή για τη διαδρομή σας με τρένο, το virail είναι αυτό που ψάχνετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι επιλέξετε την ημερομηνία και το virail θα σας εμφανίσει όλες τις συνδέσεις που προσφέρουν οι συνεργάτες μας: φιλτράροντας τα αποτελέσματα θα βρείτε την ιδανική λύση για τον προϋπολογισμό και το πρόγραμμά σας. Το virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της εταιρείας για μια απλή και ασφαλή κράτηση.

Ποιες εταιρείες εκτελούν ταξίδια από Άγιος Στέφανος προς Ασπρόπυργος με τρένο

Για να φτάσετε στην πόλη Ασπρόπυργος με τρένο, μπορείτε να βασιστείτε στην TrainOSE, ένα μόνο παράδειγμα από όλους τους συνεργάτες μας.

Τρένα από Άγιος Στέφανος προς Ασπρόπυργος

Πότε φεύγουν τα τρένα για Ασπρόπυργος και πόσο διαρκεί το ταξίδι

Ενώ το πρώτο τρένο για την πόλη Ασπρόπυργος φεύγει στις 09:23, το τελευταίο είναι προγραμματισμένο για τις 00:23. Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 1 ω 35 λεπτά, αλλά τα ταχύτερα τρένα μπορούν να σας πάνε στην πόλη Ασπρόπυργος σε 1 ω 32 λεπτά.

Από ποιους σταθμούς αναχωρούν τα τρένα προς Ασπρόπυργος

Τα τρένα προς Ασπρόπυργος θα αναχωρήσουν από τον σταθμό Αγ. Στέφανος και θα αφιχθούν στον σταθμό Ασπρόπυργος.

Όταν πρόκειται για μικρές αποστάσεις, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου αντιπροσωπεύουν μια καλή εναλλακτική λύση αντί για ταξίδι με το τρένο, ειδικά αν ταξιδεύετε με σφιχτό προϋπολογισμό.

Πόσες συνδέσεις τρένων την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Άγιος Στέφανος προς Ασπρόπυργος

Υπάρχουν καθημερινές συνδέσεις τρένων 11 για να φθάσετε στην πόλη Ασπρόπυργος από την πόλη Άγιος Στέφανος. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν απευθείας γραμμές σε αντίθεση με τα δρομολόγια 11 που έχουν τουλάχιστον μία αλλαγή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.

αρακαλούμε να έχετε υπόψη σας ότι όλες απολύτως αυτές οι συνδέσεις έχουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Επομένως, δεν θα παραμείνετε στην ίδια αμαξοστοιχία για όλο το ταξίδι.Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Ασπρόπυργος από την πόλη Άγιος Στέφανος, παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά συνδέσεις τρένων 11.