Βρείτε τρένο από Άγιος Στέφανος προς Ασπρόπυργος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 1 ω 37 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 11
Πρώτη αναχώρηση: 06:20
Τελευταία αναχώρηση: 21:20
Απόσταση 25km

Φθηνά εισιτήρια τρένου από Άγιος Στέφανος προς Ασπρόπυργος στο virail

Με το virail μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές των τρένων από Άγιος Στέφανος προς Ασπρόπυργος με μια ματιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την ημερομηνία που σχεδιάζετε να φύγετε και, αν θέλετε, να ταξινομήσετε και να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανά τιμή και χρόνο. Για να κάνετε την κράτηση για το τέλειο ταξίδι σας, το virail θα σας ανακατευθύνει απευθείας στον ιστότοπο του παρόχου, για μια εξαιρετικά ασφαλή αγορά.

Ποιες εταιρείες σας μεταφέρουν από Άγιος Στέφανος προς Ασπρόπυργος με τρένο

Για να φτάσετε στην πόλη Ασπρόπυργος με τρένο, μπορείτε να βασιστείτε στην TrainOSE, ένα μόνο παράδειγμα από όλους τους συνεργάτες μας.

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια τρένων από Άγιος Στέφανος προς Ασπρόπυργος

Τρένα από Άγιος Στέφανος προς Ασπρόπυργος


Μερικές φορές μπορεί να βρείτε φθηνότερες λύσεις, εξετάζοντας περιορισμένες προσφορές ή προγράμματα πιστότητας που διατίθενται στους ιστοτόπους των εταιρειών.

Όταν πρόκειται για μικρές αποστάσεις, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου αντιπροσωπεύουν μια καλή εναλλακτική λύση αντί για ταξίδι με το τρένο, ειδικά αν ταξιδεύετε με σφιχτό προϋπολογισμό.

Ποιοι είναι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξης στις πόλεις Άγιος Στέφανος και Ασπρόπυργος

Τα τρένα αναχωρούν από την πόλη Άγιος Στέφανος από τον σταθμό Αγ. Στέφανος και φτάνουν στον σταθμό Ασπρόπυργος.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν για να ταξιδέψετε από Άγιος Στέφανος προς Ασπρόπυργος με τρένο

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 11 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Άγιος Στέφανος προς Ασπρόπυργος με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 11 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 0 που είναι απευθείας γραμμές. Κατά συνέπεια, παρακαλούμε να προσέξετε ότι, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ένα εισιτήριο με μια αλλαγή είναι μερικές φορές πολύ πιο αποτελεσματικό, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.

Πότε είναι τα πρώτα και τα τελευταία τρένα από Άγιος Στέφανος προς Ασπρόπυργος;

Χρειάζεται χρόνος 1 hour and 37 minutes κατά μέσον όρο για να φτάσετε στην πόλη Ασπρόπυργος με τρένο, αλλά θα χρειαστείτε 1 hour and 37 minutes με τα ταχύτερα τρένα. Το πρώτο είναι διαθέσιμο στις 06:06, ενώ το τελευταίο φεύγει από την πόλη Άγιος Στέφανος στις 21:06.