Βρείτε τρένο από Άγιος Στέφανος προς Χαλκίδα

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 55 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 11
Πρώτη αναχώρηση 08:14
Τελευταία αναχώρηση 01:14
απόσταση 42 km

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου από Άγιος Στέφανος προς Χαλκίδα στο virail

Το virail κάνει κάθε ταξίδι πιο εύκολο: το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να καθορίσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας από Άγιος Στέφανος προς Χαλκίδα. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να βρείτε την ιδανική επιλογή για το ταξίδι σας, φιλτράροντας και ταξινομώντας τα αποτελέσματα με βάση την τιμή και την αναχώρηση. Το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Ποιες εταιρείες σας μεταφέρουν από Άγιος Στέφανος προς Χαλκίδα με τρένο

Το virail βρίσκει προσφορές από πολλές σιδηροδρομικές εταιρείες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο. Για παράδειγμα, σας δείχνει τις πιθανές συνδέσεις τρένων από Άγιος Στέφανος προς Χαλκίδα που προσφέρονται από την TrainOSE.

Τρένα από Άγιος Στέφανος προς Χαλκίδα

Πόσο θα διαρκέσει η διαδρομή από Άγιος Στέφανος προς Χαλκίδα με τρένο και πότε φεύγουν τα τρένα

Το πρώτο τρένο προς Χαλκίδα φεύγει στις 08:14, ενώ το τελευταίο στις 01:14. Για να φτάσετε από την πόλη Άγιος Στέφανος στην πόλη Χαλκίδα με τρένο, θα χρειαστείτε 55 λεπτά.

Από ποιους σταθμούς αναχωρούν τα τρένα προς Χαλκίδα

Τα τρένα αναχωρούν από την πόλη Άγιος Στέφανος από τον σταθμό Αγ. Στέφανος και φτάνουν στον σταθμό Χαλκίδα.

Όταν πρόκειται για μικρές αποστάσεις, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου αντιπροσωπεύουν μια καλή εναλλακτική λύση αντί για ταξίδι με το τρένο, ειδικά αν ταξιδεύετε με σφιχτό προϋπολογισμό.

Πόσες συνδέσεις τρένων την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Άγιος Στέφανος προς Χαλκίδα

Υπάρχουν καθημερινές συνδέσεις τρένων 11 για να φθάσετε στην πόλη Χαλκίδα από την πόλη Άγιος Στέφανος. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν απευθείας γραμμές 11 σε αντίθεση με τα δρομολόγια 0 που έχουν τουλάχιστον μία αλλαγή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.

Υπάρχουν συνδέσεις τρένων 11 για να φτάσετε στην πόλη Χαλκίδα από την πόλη Άγιος Στέφανος κάθε μέρα. Λάβετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν απευθείας γραμμές 11 έναντι καμιάς διαδρομής που έχει τουλάχιστον μία αλλαγή. Έτσι δεν θα χρειαστεί ποτέ να πάρετε άλλο τρένο.