• Απλή μετάβαση
  • Μετ' επιστροφής

Aναζήτηση καταλύματος

Βρείτε τρένο από Άγιος Στέφανος προς Κιάτο

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Μέσω Τρένου

Σήμερα

Μέσω Τρένου

Αύριο

Μέσω Τρένου

2 Μέρες

Rentalcars.com

Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Κιάτο

Ταξιδέψτε εύκολα και γρήγορα από Άγιος Στέφανος προς Κιάτο με τη Virail

Ξέρετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από Άγιος Στέφανος προς Κιάτο; Όχι; Μην ανησυχείτε, η Virail ξέρει. Η μηχανή αναζήτησής μας χρησιμοποιεί δεδομένα χιλιάδων ταξιδιωτικών εταιρειών για να σας εμφανίσει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια για τις επιλεγμένες ημερομηνίες ταξιδιού σας. Όπως και αν θέλετε να ταξιδέψετε, με τρένο, λεωφορείο, αεροπλάνο ή carpool, μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Φιλτράρετε τα αποτέλεσματά σας για να ταιριάζουν με τις προσωπικές σας ανάγκες και προτιμήσεις: αποφασίστε αν θέλετε ταξίδι απλής μετάβασης ή με επιστροφή, απευθείας ή με συνδέσεις και επιλέξτε την ώρα που προτιμάτε να ταξιδέψετε. Ρίξτε μια ματιά σε όλες τις πληροφορίες και βρείτε την επιλογή μετακίνησης που είναι η σωστή για εσάς. Αφού επιλέξετε το ιδανικό σας ταξίδι, η Virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της ταξιδιωτικής εταιρείας της επιλογής σας, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Η Virail μπορεί να σας βοηθήσει σήμερα να ζήσετε το όνειρό σας.

Άγιος Στέφανος προς το Κιάτο μέσω τρένου

Διάρκεια ταξιδιού 2 ω 32 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 10
Πρώτη αναχώρηση 09:23
Τελευταία αναχώρηση 00:23
απόσταση 98 km

Σύνοψη Διαδρομής με train

συνδέσεις
10
Transportistas
1
Ελάχιστη τιμή
-
Μέγιστη τιμή
-
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 2 ω 32 λεπτά
Αγ. Στέφανος - Κιάτο
09:23 - 11:55
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 2 ω 32 λεπτά
Αγ. Στέφανος - Κιάτο
10:23 - 12:55
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 2 ω 32 λεπτά
Αγ. Στέφανος - Κιάτο
12:23 - 14:55
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 2 ω 32 λεπτά
Αγ. Στέφανος - Κιάτο
14:23 - 16:55
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 2 ω 32 λεπτά
Αγ. Στέφανος - Κιάτο
16:23 - 18:55
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 2 ω 32 λεπτά
Αγ. Στέφανος - Κιάτο
18:23 - 20:55
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 2 ω 32 λεπτά
Αγ. Στέφανος - Κιάτο
20:23 - 22:55

Πόση ώρα είναι το ταξίδι από Άγιος Στέφανος προς Κιάτο με τρένο;

Το ταξίδι με τρένο μεταξύ Άγιος Στέφανος και Κιάτο διαρκεί περίπου 99 km. Θα χρειαστείτε περίπου 2 ω 32 λεπτά για να ολοκληρώσετε αυτή τη διαδρομή. Αυτός ο κατά προσέγγιση αριθμός δεν λαμβάνει υπόψη τυχόν καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν στο δρομολόγιό σας σε εξαιρετικές περιπτώσεις. Αν σχεδιάζετε να κάνετε μια σύνδεση ή έχετε πολύ αυστηρό χρονοδιάγραμμα, δώστε στον εαυτό σας αρκετό χρόνο.

Τι ώρα είναι οι αναχωρήσεις από Άγιος Στέφανος προς Κιάτο;

Αν θέλετε να αναχωρήσετε νωρίς, πάρτε το πρώτο δρομολόγιο της ημέρας από Άγιος Στέφανος προς Κιάτο, το οποίο συνήθως αναχωρεί στις 09:23. Η τελευταία προγραμματισμένη αναχώρηση της ημέρας κανονικά είναι στις 00:23. Τα ωράρια αυτά ενδέχεται να ποικίλλουν ανάλογα με την ημέρα ή σε διαφορετικές περιόδους του έτους.

Ποιοι είναι οι σταθμοί στη διαδρομή από Άγιος Στέφανος για Κιάτο;

Μπορείτε να αναχωρήσετε από Άγιος Στέφανος από σταθμούς όπως Αγ. Στέφανος. Στο τέλος του ταξιδιού θα μπορέσετε να φθάσετε Κιάτο στους ακόλουθους σταθμούς: Κιάτο. Κάποιοι από αυτούς τους σταθμούς ίσως να εξυπηρετούνται από συγκεκριμένες ταξιδιωτικές εταιρείες. Για αυτόν τον λόγο ίσως να μην υπάρχει απευθείας σύνδεση μεταξύ όλων των σταθμών σε Άγιος Στέφανος και Κιάτο. Σχεδιάστε προσεκτικά το ταξίδι σας, καθώς ίσως χρειαστεί να κάνετε άλλη μία αλλαγή πριν από την αναχώρηση ή μετά την άφιξη.

Πόσες φορές την ημέρα πραγματοποιούνται διαδρομές από Άγιος Στέφανος προς Κιάτο;

Θα έχετε τη δυνατότητα να ταξιδέψετε από Άγιος Στέφανος προς Κιάτο χρησιμοποιώντας εταιρείες όπως TrainOSE. Αυτές οι εταιρείες συνολικά προσφέρουν κατά μέσο όρο 10 διαδρομές κάθε μέρα. Αυτός ο μέσος όρος δεν εκφράζει απαραίτητα τις επιλεγμένες ημερομηνίες του ταξιδιού σας. Ορισμένες μέρες της εβδομάδας μπορεί να υπάρξουν περισσότερες ή λιγότερες διαδρομές διαθέσιμες. Τις ώρες μεγαλύτερης αιχμής θα υπάρξουν έως 11 αναχωρήσεις διαθέσιμες σε μία μέρα. Μπορείτε να επιλέξετε να ταξιδέψετε από Άγιος Στέφανος προς Κιάτο χρησιμοποιώντας απευθείας και μη απευθείας δρομολόγια. Αυτές οι επιλογές θα σας βοηθήσουν να βρείτε μια διαδρομή που να ταιριάζει στο διαθέσιμο χρηματικό ποσό σας, στο ωράριό σας και στις συνθήκες του ταξιδιού σας. Κατά μέσο όρο υπάρχουν απευθείας συνδέσεις από Άγιος Στέφανος προς Κιάτο κάθε μέρα. Οι μη απευθείας συνδέσεις προσθέτουν περισσότερες δυνατότητες και σας δίνουν επιπλέον ευελιξία όταν ταξιδεύετε. Σε μια συνηθισμένη μέρα θα βρείτε 10 διαδρομές με τουλάχιστον μία αλλαγή. Οι αριθμοί αυτοί ίσως να διαφέρουν σε ορισμένες περιόδους του έτους και κάποιες διαδρομές μπορεί να μη λειτουργούν κάθε μέρα.