Βρείτε τρένο από Άγιος Στέφανος προς Αχαρνές

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 42 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 33
Πρώτη αναχώρηση 07:14
Τελευταία αναχώρηση 01:23
απόσταση 13 km

Το virail σας βρίσκει τις καλύτερες προσφορές τρένων από Άγιος Στέφανος προς Αχαρνές

Ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολο να βρείτε την τέλεια σύνδεση τρένων: χάρη στο virail, θα μπορείτε να συγκρίνετε εκατοντάδες προσφορές ταυτόχρονα μόλις δώσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας. Μέσω των φίλτρων τιμής και αναχώρησης, θα έχετε τη δυνατότητα να περιορίσετε τα αποτελέσματα και να βρείτε την τέλεια λύση. Η κράτηση πραγματοποιείται στον ιστότοπο του παρόχου, προς στον οποίο θα ανακατευθυνθείτε αυτόματα.

Ποιες εταιρείες εκτελούν ταξίδια από Άγιος Στέφανος προς Αχαρνές με τρένο

Το virail συνεργάζεται με περισσότερους από 200 συνεργάτες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο, μεταξύ των οποίων και η TrainOSE που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου Άγιος Στέφανος - Αχαρνές.

Τρένα από Άγιος Στέφανος προς Αχαρνές

Πότε είναι τα πρώτα και τα τελευταία τρένα από Άγιος Στέφανος προς Αχαρνές

Χρειάζεται χρόνος 42 λεπτά κατά μέσον όρο για να φτάσετε στην πόλη Αχαρνές με τρένο, αλλά θα χρειαστείτε 8 λεπτά με τα ταχύτερα τρένα. Το πρώτο είναι διαθέσιμο στις 07:14, ενώ το τελευταίο φεύγει από την πόλη Άγιος Στέφανος στις 01:23.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούνται από τα τρένα που ταξιδεύουν από Άγιος Στέφανος προς Αχαρνές

Τα τρένα προς Αχαρνές θα αναχωρήσουν από τον σταθμό Αγ. Στέφανος και θα αφιχθούν στον σταθμό Αχαρνές and ΣΚΑ.

Μην ξεχάσετε να αγοράσετε τρόφιμα και ποτά εκ των προτέρων αν τα χρειάζεστε: οι σιδηροδρομικοί σταθμοί δεν έχουν πάντα καταστήματα, ενώ οι καφετέριες στα τρένα δεν είναι πάντα διαθέσιμες και είναι συχνά πολύ ακριβές.

Όταν ταξιδεύετε σε τόσο μικρές αποστάσεις, μπορείτε να εξετάσετε και τις επιλογές λεωφορείου και ομαδικής χρήσης αυτοκινήτου: με λίγη τύχη θα βρείτε πολύ φθηνές επιλογές, ακόμα κι αν κλείσετε την τελευταία στιγμή.

Πόσες συνδέσεις τρένων την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Άγιος Στέφανος προς Αχαρνές

Υπάρχουν καθημερινές συνδέσεις τρένων 33 για να φθάσετε στην πόλη Αχαρνές από την πόλη Άγιος Στέφανος. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν απευθείας γραμμές 22 σε αντίθεση με τα δρομολόγια 11 που έχουν τουλάχιστον μία αλλαγή. Παρόλα αυτά, η επιλογή ενός εισιτηρίου με έμμεση γραμμή θα μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματική αν θέλετε να φτάσετε στην πόλη Αχαρνές την τελευταία στιγμή, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο.

Υπάρχουν συνδέσεις τρένων 33 για να φτάσετε στην πόλη Αχαρνές από την πόλη Άγιος Στέφανος κάθε μέρα. Λάβετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν απευθείας γραμμές 22 έναντι καμιάς διαδρομής που έχει τουλάχιστον μία αλλαγή. Έτσι δεν θα χρειαστεί ποτέ να πάρετε άλλο τρένο.