Βρείτε τρένο από Άγιος Στέφανος προς Κόρινθος

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 2 ω 15 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 11
Πρώτη αναχώρηση 09:23
Τελευταία αναχώρηση 00:23
απόσταση 85 km

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου από Άγιος Στέφανος προς Κόρινθος στο virail

Με το virail μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές των τρένων από Άγιος Στέφανος προς Κόρινθος με μια ματιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την ημερομηνία που σχεδιάζετε να φύγετε και, αν θέλετε, να ταξινομήσετε και να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανά τιμή και χρόνο. Για να κάνετε την κράτηση για το τέλειο ταξίδι σας, το virail θα σας ανακατευθύνει απευθείας στον ιστότοπο του παρόχου, για μια εξαιρετικά ασφαλή αγορά.

Ποιες εταιρείες εκτελούν ταξίδια από Άγιος Στέφανος προς Κόρινθος με τρένο

Το virail βρίσκει προσφορές από πολλές σιδηροδρομικές εταιρείες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο. Για παράδειγμα, σας δείχνει τις πιθανές συνδέσεις τρένων από Άγιος Στέφανος προς Κόρινθος που προσφέρονται από την TrainOSE.

Τρένα από Άγιος Στέφανος προς Κόρινθος

Πόσο διαρκεί η διαδρομή από Άγιος Στέφανος προς Κόρινθος και πότε φεύγουν τα τρένα

Το πρώτο τρένο προς την πόλη Κόρινθος φεύγει στις 09:23, ενώ το τελευταίο στις 00:23. Το ταξίδι διαρκεί 2 ω 15 λεπτά κατά μέσον όρο, αλλά με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Κόρινθος σε 2 ω 14 λεπτά.

Ποιοι είναι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξης στις πόλεις Άγιος Στέφανος και Κόρινθος

Τα τρένα προς Κόρινθος μπορεί να αναχωρούν από τον σταθμό Αγ. Στέφανος και να φτάνουν στον σταθμό Κόρινθος.

Όταν ταξιδεύετε σε τόσο μικρές αποστάσεις, μπορείτε να εξετάσετε και τις επιλογές λεωφορείου και ομαδικής χρήσης αυτοκινήτου: με λίγη τύχη θα βρείτε πολύ φθηνές επιλογές, ακόμα κι αν κλείσετε την τελευταία στιγμή.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν για να ταξιδέψετε από Άγιος Στέφανος προς Κόρινθος με τρένο

Αν επιθυμείτε να πάτε από Άγιος Στέφανος προς Κόρινθος με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές συνδέσεις 11. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι διαδρομές είναι απευθείας γραμμές ενώ τα δρομολόγια 11 περιλαμβάνουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Κατά συνέπεια, αν δεν θέλετε να αλλάξετε τρένα, σας προτείνεται ιδιαίτερα να επιλέξετε μια προσφορά με απευθείας διαδρομή. Ωστόσο, επιλέξτε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να παραμείνετε στο ίδιο τρένο και να αποφύγετε μια αλλαγή.

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Άγιος Στέφανος προς Κόρινθος με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 11 κάθε μέρα.Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν δρομολόγια 11 με τουλάχιστον μία αλλαγή έναντι καμιάς των άμεσων γραμμών. Κατά συνέπεια, θα πρέπει να πάρετε ένα άλλο τρένο.